BIST 9.689
DOLAR 32,49
EURO 34,77
ALTIN 2.423,54

Mircea Lucescu: 'Daha çok Türk istiyorum'

A Milli futbol Takımı teknik direktörü Mircea Lucescu, Bosna Hersek'le oynanacak olan hazırlık maçı öncesinde düzenlenen basın toplantısında açıklamalarda bulundu. Lucescu, Emre Akbaba'nın önemli bir kayıp olduğunı belirtirken, "Artık ligde daha çok Türk oyuncu görmek istiyorum" dedi.

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 5 Adet Yorum
salih

Bu ülkede kaç tane futbol külübü var.15 VEYA 30 futbolcu çıkaramıyorsak yazıklar olsun.Demek ki bizler çalışmıyoruz.Hocası, teknik adamı vs maaş alıp sorumluluk almıyoruz.

Misafir

Çok beklersin!Hangi takımda alt yapıya önem veriliyor ki? Alt yapıdan yetişen yetenekler olursa,yabancı hocadan da vazgeçilir,sen de yoluna gidersin...

yunaklı

Lucescu Türkiye de oynayan futbolcu dan sana pek fayda gelmez. Avrupa da futbol eğitimi almış oyuncuları değerlendir. Elinde 25 tane futbolcu olsun, bunlar ile takımı başarıya götürürsen gerisi gelecektir.

Ozumturk

Turkiye federesyonu ve klupler yerli futbolcuları yok ettiler. Yabancılarla 11 le sahaya cıkacaklar . üretimi bitmiş ülkeyiz her alanda. Milli takım şenol gunes zamanında daha gerisinde. Milli sermayelerimiz yabancı futbolcular üzerine dışarı akıyor. Ekonomiyede zarar. Gelişim adına yapılanlar destekleyenlerin cebini şişiriyor. Turk insanı ne gunah işledide buna layık gorduler. Mahvettiler ülkemizi

Misafir

Bizde her yerde türk teknik direktör istiyoruz

  • 1