BIST 9.645
DOLAR 32,56
EURO 34,88
ALTIN 2.428,09

Miraç Kandili ne zaman duası ve önemi nedir?

Miraç Kandili 2016 yılında ne zaman belli oldu. Miraç Kandili 03.05.2016 salı günü. Peki Miraç Kandilinde neler yapılır, duası ve namazı nasıldır, kandil mesajları için güzel sözler var mı?

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 4 Adet Yorum
Misafir

KANDİL GECELERİ.MEVLİT.REGAİP.MİRAÇ.BERAT KANDİL GECELERİ KUR AN DA VE SÜNNETTE YER ALMAZ.BU GECELER HZ. PEYGAMBERİMİZ ZAMANINDA VE DÖRT HALİFE DÖNEMİNDE KUTLANMAMIŞTIR.KUR AN DA VE SÜNNETTE YER ALMAYAN UYGULAMALAR DİN DIŞIDIR.KANDİL GECELERİ EMEVİ DÖNEMİNDE KUTLANMAYA BAŞLAMİŞTIR.EMEVİ ARAP ADETİDİR.

FAHRİ ERGÜN

MADEM NAMAZ MİRAÇ GECESİ HEDİYE EDİLDİ PEKİ O ZAMAN RASULULLAHIN KILDIĞI NAMAZ NEYDİ YAPMAYIN ETMEYİN NAMAZ ZATEN ARAPLARDA BİLİNEN BİR İBADETTİ PEYGAMBERİMİZ NAMAZI ASLİŞEKLİNE DÖNDÜRMÜŞTÜR O KADAR YOKSA MİRAÇ GECESİ (OLMAYAN MİRAÇ)NAMAZ FARZ KILINMAMIŞTIR.

hangi miraç

miraç ile ilgili bu anlatılanlar tamamen yalan ve islama vede peygamberimize iftiradır,bu miraç olayını özeti haşa peygamberimiz ile yüce yaradanımızın pazarlık yapmasıdır,böyle bir şey asla olamaz ve olmadıda zaten,biraz allahın bizlere verdiği aklı kullanalım yaaaa..

FAHRİ ERGÜN

MİRAÇ MI VAR Kİ KANDİLİ OLSUN BUNLAR UYDURMADIR KURANDA GEÇEN TEK MÜBAREK GECE KADİR GECESİDİR

  • 1