BIST 9.722
DOLAR 32,56
EURO 34,98
ALTIN 2.428,08

Miraç Kandili namazı duası ve mesajları

Miraç Kandili mesajlarını ve 12 rekatlık Miraç Kandili namazı nasıl kılınır sorusunun yanıtını hazırladık. Miraç Kandili namazı saat kaçta kılınışı nasıl?

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 2 Adet Yorum
Kamkopuz

Kur'ân'da, ve gerek Muhammed'in Kur'ân olmiyarak yerleştirdiği buyruklarda (Hadis'lerde) Türkler, "korkunç", "tiksinti verici" ve insanlığa felâket getirici bir ırk olarak tanımlanmışlardır. Muhammed'in söylemesine göre Tanrı, güyâ Türklerle savaşmak gerektiğini, ve onlarla öldürüşmedikçe vuruşmadıkça Kıyâmet gününün gelmeyeceğini bildirmiştir. Konu, "Arap Miliyetçiliği ve Türkler" adlı kitabımda, İslâmî kaynaklara dayalı olarak incelenmiştir. Kısaca özeti şöyle: Biraz yukarda belirttiğim gibi Arap'ları, insanlığın en temiz, en asil kavmi olarak yücelten Muhammed, Arap'tan sonra en değerli toplum olarak Acem'leri seçmiştir. Buna karşılık Türk'leri, "küçük gözlü, basık burunlu, yayvan suratlı, yüzleri kalkan gibi" tiksinti verici ve felâket yaratıcı bir ırk olarak tanıtmış, onlarla öldürüşmedikçe Kıyâmet gününün gelmeyeceğini bildirmiştir. Muhammed'in söylemesine göre Ye'cûc ve Me'cûc, her şeyden önce Arap'lara yönelik bir felâket, bir fitne işâretidir. ..........

Kamkopuz

Size Sorsalar: "İslâm'ın Türk'e Düşman Olduğunu ve Bu Düşmanlığı Muhammed'in Başlattığını, ve Arap'ın Tarihî Türk Düşmanlığının Bundan Kaynaklandığını Biliyor musunuz?" Bu Soruya Nasıl Cevap Verirdiniz?

  • 1