BIST 9.525
DOLAR 32,60
EURO 34,76
ALTIN 2.497,48

Minik Leyla'dan acı haber! Ağrı Valisi neden öldüğünü açıkladı

AĞRI'daki kayıp Leyla Aydemir'den gelen son dakika haber herkesi kahretti. Ankara'da cinayete kurban giden Eylül'ün ardından Leyla'nın da köyün 3 km uzağında cansız bedeni bulundu. Ölüm nedeni henüz belli olmayan minik kız sabah toprağa verildi. "Bu bir kaçırılma olayı" diyen ve gözaltı olduğu bilgisini veren Ağrı Valisi Süleyman Elban, 4 yaşındaki Leyla'nın açlıktan öldüğünü açıkladı.

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 71 Adet Yorum
Erol Baron

Biz yatağımızda uyurken, talihsiz yavrucuğun küçücük bedeni kim bilir ne kadar ızdırap çekti.

Misafir

Ülkenin daha güvenli bir yerinde de yazıyor orada.

Misafir

memleketini yada memleketinin bir yöresini kötülemekle eline hiç bir şey geçmez. o çok beğendin yaban elleri insana değer verirmi sanırsın..

Erol Baron

Ah talihsiz güzel gözlü kız ah..... Keşke ülkenin daha güvenli bir yerinde veya insana değer veren bir Avrupa ülkesinde doğsaydın da o güzel gözlerinle ömrünün sonuna kadar etrafa ışık saçsaydın.

Açlık

kırsal alanda bu yaştaki çocuk kaybolmalarında genelde son görüldüğü noktadan 30 bin kişi 5 km yarı çaplı bir alanı her birine dijital pusula verilerek farklı yönlerde yürütülür. Yaklaşık 1.5 saat sonra aralarında 1 metre olacak çekilde 5 km yarıçaplı bir alanı taramış olurlar.

Misafir

milletin sesi olmuşşun, ağzına sağlık.. ama avrupa birliği denilen bir yolda ilerliyeceğim diyenlerde duyarmıki bu sesi..

Misafir

akp iktidarı taciz ve tecavüz suçlularını kimyasal hadım edecekmiş.siz o zaman görün cinsel suçalrdaki patlamayı.acaba akp li idarecilerin çucukalrı tacize ve tecavüze uğrasalardı,yine de kimyasal hadım mı ederlerdi bu vahşilere?

Misafir

@hakkı:Ataturk dusmanlarina idam,Turkiye Cumhuriyeti ni yikmaya calisana idam...bunlari niye yazmiyorsun!!!!!

hakkı

İDAM İDAM İDAM. vatan hainlerine İDAM, tecavüzcüye İDAM, haksız yere adam öldürene İDAM, askere polise kurşun sıkana, taş atana, molotof atana İDAM, dhkpclilere İDAM, pkklılara idam, TÜRKİYE CUMHURİYETİNİ dışarı şikayet edenlere İDAM, devletin malı ile teröristlere değil halka ateş açanlara İDAM. yüzlerce hapisanenin, binlerce infaz korumama memurunun yapamağıdını 3 metrelik kendir ip halleder. ha bu arada bir kaçtanede tescilli hırsızın elini bileğinden keserseniz hırsızlıkta bıçakla kesilmiş gibi kesilir. bu saydığım suçlardan çok değil beşer kişiye bu cezalar uygulansın ama televizyonda canlı yayında uygulansın, uygulandıktan sonra aynı suçu işleyen ilk beş kişiyede yakalandıktan sonra üç gün içinde infazını gerçekleştirin. size şu garantiyi veriyorum TÜRKİYE genelinde suç oranları % 95 oranında azalır ve cezaevleri sistemli bir şekilde boşaltıla bilir.

Şizofren mi?

İlk önce kedi köpek vahşetleri ile, sonra ana kuzularının katledilmeleri ile toplumun vahşileştiği algısı oluşturularak insanlar arasındaki bağların koparılıp kişiler arasında güvensizliğin empoze edildiği bir dönem yaşıyoruz. Bizlerin birbirimize düşman olmalarını isteyenler belli. Bunların yapabilecekleri hainlikler de belli. Ne olursa olsun. Bizim bizden başka dostumuz olmadığını unutmayalım. Kapı komşumuza, metrobusteki,okuldaki, işyerimizdeki arkadaşımıza güvenelim. Güvenelim çünkü üzerimize bombalar atıldığında, anamıza kurşun sıkıldığında, dükkanımız yağmalandığında yanımızda hep bu insanlar olacak. Bu insanlar ile vatanımıza sahip çıkacağız. Bir karıncanın bile hakkını hesap günü geldiğinde bize soracak olan Rabbimiz diri diri toprağa gömülmüş kız çocuklarının hakkını sormayacak mı? Ana kuzularının kanı ellerine bulaşmış cehennem ashabından bunun hesabını sormayacak mı? Elbette ki soracak. Son söz! Kısas da hayat vardır. Ki siz bilmezsiniz.

salhor

Bir masum ölünce MELEK OLMAZ. Hıristiyanvârî lâftır bu. Yavrucaklarımız sapır sapır dökülür oldu. Bu ahlâk yoksunu şerefsizleri özel eğitimle yetiştirmiş olmalıyız. Allah çocuklara rahmet, ailelerine sabır versin. Çok yazık oldu.

İnsancik

Bunu sorumlusu tum millettir. İcimizde egitemedigimiz insanlar canavar olarak yetissiyor. 600 mileltvekili koltugunun parasinin sarayinin pesinde.. zenginler avuclarini ovuşturarak paralari tiplama pesinde. Digerleride bana dukuayan yilan bin yaşasin diyerek ot gibi yasiyor. Ne toplum aylaki kaldi. Ne iman kaldi. Ulke komple imansiz ama kendini elhamdulillah muslumanim diye kandiriyor.. Bu sabilerin vebalini bu millet verirse Şasirmayin. Nasilki suriye. Filistin gibidir Arap kavimleri. Cocukalrini kadinlarini hayvan yerine koyduklari icin. Kul hakki yiyene ses cikarmadiklari icin suan sürünüyorsa. Bizim milletimizde ne acıki. O şanlı denilen ama şuanda, Şanın zerresi kalmayan kaypak tembel vurdumduymaz milellet boyle Melekleri katlederek Allahın gazabini Üzerine çekmek icin sınırları çok zorluyor.... Allahtan korkun. çocuklarinizi Allah Korkusuyla Yetiştirin. Adaletle yetiştirin Çocuklariniz Dogruya Dogru. yanlişa yanlis diyemezse Gelecek Helaka Gidecektir.....

Misafir

CB. idam yasası önüme gelirse imzalarım diyor. peki yasayı ben mi getireceğim önüne. bu partiler ne iş yapar. partiler meclise getirecek ve geçirecekler. tasarıyı meclise bakkal Ahmet manav Yusuf yada öğretmen Osman getirmeyecek. seçimlerde hangi parti idamı geri getireceğim dedi. hiç biri. hangisi her ile büyük bir fabrika kuracağım dedi. hiç biri.

Misafir

ne istersin lan bu küçük sabi bebeden. şerefsiz soysuz köpek. ziyan ettin kızı.

Misafir

BU CANİLERE KASIZLARA AYNI ŞEYLER UYGULANMALI HERGÜN AYNI ACILAR GÜNLERCE AYLARCA YILLARCA YAŞATILMALI ÖLÜM BUNLAR İÇİN ÖDÜL OLUR KURTULUŞ OLUR ACIYI VAHŞETİ ÇEKMEYEN BİLEMEZ DÜNYAYA İBRET AYNI ACILAR YAŞAMALI BUNLAR

Misafir

**çocuk katillerine, tecavüzcülerine * işkence ile adam öldürenlere, *askere polise terör amaçlı kurşun sıkanlara ve herkesin gözden kaçırdığı * uyuşturucu baronları ve uyuşturucu toptan satışı yapanlara İDAM gelmeli. Çocuk tacizcilerine, kadına tecavüz edenlere sapıklara da müebbete kadar hapis ile beraber kimyasal hadım cezası verilmelidir. Eyyyy hükümet ve milletvekilleri neden korkuyorsunuz?????

Misafir

Bu sapıkları ureten dizi, yayin ve pornografi yasaklanmali.Idam gelmeli

Misafir

Sapık bir zihniyeti engellemek için caydırıcı cezaların gelmesi gerekir. Allah korkusu olmayandan her şey beklenir. Bizi bu hale getiren ne? Bunları araştırıp sorunun kaynağına inilmesi gerekir. Bu yönde devlet politika ve programlarını yapmalı ve cinsel istismara idam, hırsızın elinin kesilmesi gibi... Şerefsiz girecek devlet onu besleyecek birkaç yıl sonra ateşin düştüğü yerin dışında kimsenin aklında kalmayacak ondan sonra aramızda tekrardan suç işlemeye devam edecek ve sapık zihniyete örnek teşkil etmeye devam edecekler. Artık söylenecek tek söz DUR denmeli. Yaparsan yakarım diyen sistemin olmalı... Korku lazım kısacası. Yapanlarında tespit edilir edilmez cezalandırılması gerekir.

Misafir

Kısas istiyoruz devlet kısas

Erol Baron

Ailemizde mavi ve yeşil gözlü insan çok olduğu için, cıvıl cıvıl ve güzel gözlü Leyla için ben şahsen bir kızımı/torunumu kaybetmiş gibi oldum ama bundan sonra ne söylesek boş çünkü Leyla artık yaşamıyor

HAYVAN VE İNSAN....

HAYVANLARA EZİYET EDEN,TECAVÜZ EDENLER İLK FIRSATTA İNSANLARA DA AYNI ŞEYİ YAPIYOR,O NEDENLE HAYVANLARA KÖTÜ DAVRANANLARI CEZALANDIRIRSAK İNSANLARA VE YAVRULARIMIZA YAPILANLARIN ÖNÜNE NİSPETEN GEÇMİŞ OLURUZ.ALLAH CENNETİNİ BAHŞEDER İNŞALLAH.

Selman

Her an bizim çocuğumuzun başına da gelmesi muhtemel olan bu vahşete sebebiyet verecek sapıklarla beraber yaşıyoruz. Önleyici tedbir olarak eğitimle birlikte en büyük caydırıcı ve cezai tedbir olan İDAM derhal getirlmeli. Bu yavrumuzun katlinde vebali olmak gibi ağır bir suçla mahşerde yargılanmak istemeyen siyasiler elini çabuk tutmalıdır.

Misafir

idam kurtuluş olur işkence yapa yapa yavaş yavaş geberteceksin cocuklara musallat olanları

Selman

İDAM'ın geri gelmesi için kaç leyla'nın bu şekilde ölmesi gerek? Yada İdamı geri getirmesi gerekenlerin başına bu olaylar geldikten sonra mı idam gelecek. Yeter artık milleti oyalamayın.

Fatih k

Fetö diyince idam diye mahkeme önlerinde protesto yapılıyo. Haklılık payı vardır. Ama bu daha da vahim olay. Hergün 50kere eşimize sabahları tembih edip çocuğa dikkat et deyip işe gidiyoruz. Eşimizden gelen her telefonda irkiliyoruz.Çocuk istismarcılarına katillerine idam çıkmadıkça bu tarz sapıklar rahatca yapıcak her istediğini