BIST 9.718
DOLAR 32,53
EURO 34,95
ALTIN 2.431,11

Mina Başaran ve arkadaşlarının cenazesi getirildi mi? Flaş gelişme

İRAN'da düşen Başaran Holding'e ait jette Mina Başaran ve arkadaşları pilotlar yaşamını yitirmişti. Resmi işlemlerin ardından Mina Başaran ve arkadaşlarının cenazeleri bugün Türkiye'ye getirildi. Gelen cenaze sayısı 10 olurken Beril Gebeş'in naaşının kayıp olduğu bildirildi.

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 5 Adet Yorum
Adir Avraham Yildiz

Jasmin Baruh Bat Sara kizimiz hangi mezarliga defnedilecek haberi varsa. Al Eh HaSalom..Butun Kayiplarimiz icin tek tek Rahmet diliyorum

Misafir

Jet motorlu ucaktan parasutle atlamak dusuncesi 007 James Bond filmlerindenmi esinlendi? Parasut eger SAVAS UCAGI degilse ve Koltukta firlatma sistemi yoksa hayali bir senaryo. Savas ucaklarinda kokpit cam ile kapali oldugu icin firlatma aninda cam kendini aciyor.Yolcu ucaginda tavanimi delip gecti bu Rahmetli?

Rıdvan jr

Mekanınız cennet olur inşALLAH kardeşlerim

misafir

hangisi gelmiş hangisi gelmemiş bu olay tamamen ailelerini ilgilendirir,ülkeyi değil,artık haber yapılmaması bizler için iyi olur

fikret boduroğlu

ülke için kayıplar.eğitimli gencecik insanlar,hepsinin işi gücü var.yaşama umutla bakıyorlar ve yaşamdan besleniyorlar.kimisi anne ,kimisi anne adayı.allah rahmet eylesin.ailelerinin,arkadaşlarının ve sevenlerinin başları sağ olsun.güle güle.

  • 1