BIST 9.717
DOLAR 32,48
EURO 34,97
ALTIN 2.435,21

Milyonlarca emekli ve çalışanı ilgilendiren açıklama!

Maliye Bakanı Naci Ağbal polis, öğretmen, hemşire ve din görevlilerini ilgilendiren çok önemli açıklamada bulundu. Bu meslek gruplarında görevli kişilerin ek göstergeleri 3600'e çıkarılırken, aynı mesleklerden emekli olanlar için de düzenleme geçerli olacak.

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 128 Adet Yorum
Misafir

asker polis öğretmen doktor dışında devlet memurluğu kaldırılmalıdır. ve bir gün olacak hak yerini bulacak. belediyede yatan da memur.

Memurum

Polis Öğretmen Hemşire ve İmam dışındaki devlet memurları 2200 ek göstergede iken bu gurubun 3600 e çıkarılması, yeni bir maaş adaletsizliği yaratmayacakmıdır. 3600 Ek GÖSTERGE TÜM MEMURLARA UYGULANSIN.

Misafir

Babam 35 sene önce orta okul mezunu astsubay olarak emekli. Şu anda hayatta. 3.800 lira aylığı var. Üç aydan üç aya 11.600 lira alıyor.

Misafir

Bir astsubay emeklisi bile 5.000 lira maaş alıyor. Gözünüzü toprak doyursun.

Misafir

Polis emeklisinin %80 i lise mezunu olan kesim zor durumdadır..

Polis emeklisi

Polisin emeklisinin %80 i 3.ve 4.dereceden emeklidir. 1.dereceden maaş alanlar yıllarca bir eli yağda bir eli balda olan polis müdürleridir. Çalışan Polis 5.500 lira alırken emekli 1.900-2.000 lira maaş almaktadır. İşte emekli olan polisin hali.

Misafir

%20 ye giren işçi %27 ye giren işçi. vergi sistemi işçinin sırtında. memur vergi mi veriyor. işçinin 1/3 veriyor.

Misafir

hadi be sende. belediye memuru çok mu iş yapıyor.

Misafir

memur sendika sözleşmeleriyle alıyor beyefendi. daha ne alacak.

Misafir

Adaletin bumu akp 1650-1700 tl alan devletin kadrolu işçileri varken bumu adaletin

Misafir

pardon hemşireye ayrı zam verdiniz derken neden yalan söylüyorsunuz yada verdilerde bizimmi haberimiz yok normal memur zamlarının haricinde bir lira zam geldiyse haram olsun...

Misafir

Emeklilikte yaşa takılanların sorunu sayın Muharrem İnce tarafından çözülecek sözü geldi.

Coşkun

2200 ek gösterge ile emekli olan memurlara yansıyacaktır?

Yılmaz keçeci

Zate memur lar yüksek maaş alıyor SSK ve bagkur emeklileri hava mı aldı

Misafir

size yıllar önce BİRLEŞİN demedi mi?..siz ne yaptınız:Küççük olsun benim olsun...şimdi bu yazdıkların adalet mi?

Erkan

Askerleri neden kapsamaz ve tüm memurları kapsamalı dengesizlik eşitsizlik olur!!

Misafir

TÜRK seçim tarihinde bir ilkler yaşanmakta eskiden seçim öncesi iktidar ne verirse oy olarak geri gelirdi LAKİNNNN ŞİMDİ NE VERİRSE BAŞKA KESİM AYAKLANMAKTA BUDA DİĞER KESİMLERDE EKSİ OY OLARAK GERİ DÖNMEKTE ..VERDİKÇE DÜŞEN OYU AZALAN BİR İKTİDAR SEÇİMİ YAŞAMAKTAYIZ.

ali ince

polise ayrı imama ayrı hemşireye ayrı öğretmene ayrı emekliye ayrı zam verdiniz diğer memurlara neden bir şey yok.emekliye bayram ikramiyesi memura yine yok

X5

Yapacaksanız yapın o zaman. Seçim geçecek bunlar yine vaat olarak kalacak

akademik

akademisyenlerin göstergeleri ne olacak

YAŞAR BOYACI

2018 TEMMUZDA EMEKLİ OLACAKLARA İKRAMİYE FARKLI MI VERİLECEK

L

Lise mezunlu olanların ek göstergelerinde de duzenleme olacakmı

Misafir

Kimsenin Memururların Aldığında gözü yok Ama Ayrım yapmadan herkese verilsin 1/4 2200 de bekleyen bir çok memur var Adaletli davranıp Tüm memurlara verilmeli Saçı ağarmış bekleyen birçok memur emkli olur gider hiç değilse yerine yeni eleman alınır. tüm memurlara 3600 haydi sendikalar birazcık yerinizden kalkında memur hakkı savunun bu dünyanın öbür dünyası var

Misafir

asgari ücretliye utanmadan bu paraya şükretmesini öğütleyen imamlarada asgari ücret verip şükretmenin nimetlerinden faydalanmaları sağlanmalı.

MİSAFİR

BİZ İŞE GİRDİĞİMİZDE BU KADAR YÜKSEK OKUL MEZUNUMU VARDI NÜFUS MÜDÜRÜ LİSE MEZUNUYDU BİZ 657 YARDIMCI HİZMETLER SINIFININ SUÇU NE ADALETSİZLİK YAPMAYIN ZENGİNİ DAHA ZENGİN YAPIP GARİBANI EZMEYİN ALLAHTAN KORKUN BİZ OYUMUZU ALLAH İÇİN AK PARTİYE VERİYORUZ TÜRKİYE DÜŞMANLARI BİLE DEVLETTEN BİZDEN DAHA ÇOK YARDIM GÖRÜYOR EN ENAYİ BİZMİYİZ.YÜKSELME SINAVLARINDA FETÖ KOBAYI OLDUK ŞİMDİDE SON DARBEYİ KARDEŞ DEDİĞİMİZ AK PARTİMİ VURACAK