BIST 9.693
DOLAR 32,50
EURO 34,69
ALTIN 2.499,53

Milli Piyango kuyruğundaki Kudüs…

Yaklaşık son bir aydır Mili Piyango ile yatıyor Milli Piyango ile kalkıyoruz. Piyango bileti bayileri önünde uzun kuyruklar oluşturuyor, saatlerce bekliyoruz.

BU YAZIYA YAPILAN YORUMLAR 15 Adet Yorum
Misafir

Bana Allah'ı gösterebilir misin?

köse

sakalsız erkeklere hallenenlerde sizler gibi düşünüyor.

Misafir

öyle deme mübarek,kudusü savunarak ahiretini garantiye alıyorsun:)))

gerici!!!

kafa islamcı kafası olunca,piyango da dert olur,namazı,orucu,abdesti,şunlar bunlar bozar da dert olur,insanların giyimi kuşamı,yaptığı makyajı da dert olur,devam edin böyle devam islam coğrafyasını bu dertler den kurtultuktan sonra kurtarırsınız!!!1400 yıldır hiç ileri gidemediniz yine gidemeyeceksiniz.

size ne

islamcılar kadar miletin arasına nifak sokan başka bir grup yoktur herhalde türkiyede,bırakın kardeşim kim ne yapıyosa yapsın,size ne bunları söyleyerek sevap mı kazandığınızı zannediyorsunuz,islamcıların slogan atmaktan başka bir işe yaramadığınıda anlatın biraz,yeri gelir piyangoda alırım,içki de içerim camiyede giderim size ne arkadaşım,allahmısınız peygambermisiniz size ne.

Erol Baron

Türkler gibi çoğu paraya tapan bir milletten fedakarlık beklenemez ve para babası batılıların ülkemizde hain bulması engellenemez. FETÖ bunun en basit örneğidir. Oysa Hristiyan alemimde ülkesine ihanet edecek birini bulmak neredeyse imkansızdır. Fransa ile aralarında anlaşmazlık var diye, bir Korsikalıya para vererek Fransa'dan intikam almaya kalkarsanız, o Korsikalı bir -ÇOBAN- bile olsa sizi bunu istediğinize bin pişman eder.

misafir

peki hala piyangoyu oynatan devleti neden eleştirmiyorsunuz sayın yazar.

Misafir

Tanrıdan dilerim ki mübarek christmas kandili alemimize hayırlara vesile olur

Misafir

araya sıkıştırmışsıznı da, ümmetin birliği bize düşmedi, bize Türk Milletinin birliği lazım... Araplarla helaya bile gidilmez...

açlık sınırı nedir bilir misin?

Aga Kudus karın doyurmuyor millete para lazım.

gencoglu

bir yazı ancak bukadar mükemmel olur

musti

insanlar yaşları ilerledikçe kavanozdaki taşları defalarca değiştirip yeniden dolduruyorlar o kavanoz hiç bir zaman ilk doldurulduğu haliyle kalmıyor eskiden tarım toplumlarında ilk hali ile kalıyormuş ama şimdi kalmıyor.

musti

kapitalist ekonomi ile yönetilen devletimizde yaşayan insanların en büyük taşı paradır para en önce kavanoza konacak gerisi nasıl olsa hal olur bunu yok sayamazsın para nereden ne şekilde gelirse gelsin kavanoza konulacak

Misafir

Ataturk un izinden gitmedigi surece bu ulke bir milim ileri gidemez.Ayrica Araplara bu hayranligin sebebi nedir?Biz Turkuz fakat malum parti sayesinde Turkluk Arapliktan sonra geliyor.

Misafir

Bizim büyük taşlarımız; Ekonomi,işsizlik, geçim derdi, eğitim ve Türklüğün unutturulmaya çalıştırılıp arap hayranlığını din diye yutturulmaya çalışılmasıdır. Tüm bunlar varken dönüp diğer taşlara bakmaya fırsat bulamıyoruz ne yazık ki!

  • 1