BIST 9.717
DOLAR 32,53
EURO 34,93
ALTIN 2.439,83

Milli Görüş'ün önemli isimleri referandum kararını açıkladı

Milli görüşün önde gelen isimleri 16 Nisan’daki anayasa değişikliği halk oylamasında “evet” oyu kullanacaklarını açıkladı.

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 15 Adet Yorum
Misafir

Refah Partisi eski bir il başkanı olarak saadet partili yöneticilerine acıyorum ve Allah cc havale ediyorum. Celal YILMAZ Refah Partisi eski Uşak İl Başkanı

yorum

milli görüş artık gayri milli görüş oldu.

ihsan

bu haber temele kapak olsun

ERBAKAN VAKFI

Milli (!!) Görüş mü kaldı ki; son seçimde aldıkları % 0,6 İNAN UTANITR,SAKKLAI MOLLAOĞLU ASIL SEN NE AYAKSIN ?!!!!!!!!!!!!!!!!!

adem

yalanınız batsın bu adamların ne alakası var milli görüşle

...

bunlar zaten milli görüşü satanlar. milli görüş adına konuşmasınlar.

Sivasli

Arkasinda 0,7gibi oyuncak birilerinin önünde Protokol saydigi sandalyede oturabilmek icin Hayir Reklami yapan Hemserim ve onun Kuklalarinin Müslümanligini Tartisirim.

vatan

hayır oyu çıkacaktır bekle gör

kulohlu

ıstıp ısıtıp verin bu haberi bakalım...belki küçümsediğiniz 0.7 size çare olur...bunların hiç biri milli görüşçü değil..saadetin gücünü gösreriyor

MILLI GORUSUN KRALIYIM

BUNDAN ONCEKI REFARANDUMDA GENE DARBECILERDEN HESAB SORULACAK DENDI NE OLDU MILLIYETCI GENARELLERI HAPSE TIKTI FETOCULARI YERLERINE GECIRDI VE TURKIYENIN AGZINA SICTI SIMDI BU REFARANDUMUN ARKASINDA KENDINI KURTARMA HESABI VAR ZARRAB ISID PETROLU DIYER TEROR ORGUTLERI ILISKISI VE IHALELER.BU SEFER YUTMAYIZ HAYIR EFENDIM.

çavani

Parlamenter sistemden başkanlığa geçişi tartışıyoruz. Halkın başkanlık sistemine verdiği destekle terörle mücadeleye verdiği destek arasında nasıl bir ilişki var?

çavani

Şu anki sistemde de AK Parti hükümeti tek başına iktidarda ve Cumhurbaşkanlığı makamında Tayyip Erdoğan var. "Evet" çıksa da yine aynı ekip olacak. Ne değişecek de terör bitecek..

Misafir

tabanı çoktan akp ye kaydı.ağır topların,ne ağırlıkları ne de tabana hakimiyeti kalmadı.bunlar da biz de talan sofrasına dalalım demişler herhalde.

Mücahit Erbakan Refahı ve Fazileti EVET

bizde merhum Mücahit Necmettin ERBAKAN'ın kurduğu ve bizzat başında olduğu gerçek milli görüşçüler olarak Cumhurbaşkanlığı Referandumunda sonuna kadar EVET diyeceğiz kafir batılı devletlerin terör örgütlerinin vatan hainlerinin halka tepeden bakan yalancıların darbe sevdalılarının istediği hayırcılardan asla olmadık asla olmayacağız biz Merhum Mücahit Necmettin ERBAKAN'ında istediği Cumhurbaşkanlık (Başkanlık) sistemine sonuna kadar EVET diyoruz bugünün Saadet Partisi başkanının dediği hayırınıda bugünün saadetinin başkanınıda kabul etmiyoruz unutulmamalıki bizler kime sempati ile bakıyorsak kimin görüşünü taşıyorsak kime dostsak dünyadada ahirettede onlarla dostuz demektir hayırı kimler istiyor kafir batı (Almanya,Hollanda,Belçika, İsveç,İsviçre,Avusturya...)terör örgütleri pkk,pyd, fetö, daeş) halka tepeden bakan yalancılar batı uşağı darbe sevdalıları vatan haini(batı yanlısı Almanın ABD nin İngilizin israilin... güdümünde olan bazı basın yayın organları)

lighthearted

Harbi Milli Görüşçüler konuşmamış. Bu Milli Görüşçü diye resmini koyduğunuz elemanın saçları peruk :) Eleman Yaradanın verdiğini beğenmiyor. Hocadan sonra refah partisi oğlunun ekmek teknesi oldu ailesine parti kanalı ile bakıyor. meslek yok bişey yok.

  • 1