BIST 9.717
DOLAR 32,53
EURO 34,94
ALTIN 2.439,91

Milletin beynini raydan çıkaramadınız yeter!

Seçimden seçime bu milleti aşağılama, horlama, dışlama, göbeğini kaşıyan adama benzetme, "bidon kafa" alçaklığna doyamayanlar, yüzde 51.6'dan sonra, küfür, hakaret mevsimini yeniden açtı.

BU YAZIYA YAPILAN YORUMLAR 25 Adet Yorum
Muttalip GÜNGÖREN

Yahu Kılıçdaroğlu nasıl saygılı bir dil kullandı ki! nasıl saygın biri haline geldi ki! Adamın adı YALANDAROĞLU'na çıktı be Hadi bey! Tarih belki bu kadar yalanı bir arada görmemiştir! Bu mu saygınlık!... Lütfen Hadi bey lütfen!...

acaba

O kadar demogoji yapıldı,tüm devlet imkanları kullanıldı,halkın parasıyla tüm ülke 'evet' afişleriyle donatıldı,Avrupayla bile bile papaz olundu,Hayırcılara yapılmadık hakaret,edilmedik tehdit, çıkarılmadık zorluk engel kalmadı,darb edildi göz altına alındı tüm bunlara rağmen Hayırlar kıl payı önde iken son dakikada klasik Ak Parti kıvırmaları ile YSK mühürsüz oyları devreye sokup zar zor evet çıkardı yoksa haliniz dumandı.

refere

Tepkiler evetçilere değil alavere dalavere ile referanduma şaibe katan YSK yadır bunu sen de biliyorsun ama işin gereği demogoji yapacaksın.

Misafir

Gerçekten yeter artık Özışık kardeşler mide bulandırmaya başladınız.Bakan Taner Yıldız bile ''eğitim seviyesi arttıkça Ak Parti oyları düşüyor'' diye itiraf etti.Hala goy goydasınız..

taner

sen hiç sözcü grubunun yazar ve yazılarını yayınlarını okumuyor ve görmüyorsun herhalde. onlar gazeteci değilmi yoksa

Komünist Liseli

Türkiye Komünist Partisi 1 Mayıs'ta, İstanbul, Ankara, İzmir ve Adana’da; DİSK, KESK, TMMOB ve TTB’nin başvurularıyla yapılacak büyük 1 Mayıs mitinglerine katılacağını duyurdu.

Misafir

Arınç'ın ortağı gözaltında...

misafir

hangi bölgelerin oy verdiği belli bir araştırma yapın doğruyu siz daha iyi bilirsiniz doğru söyleyeni 9 köyden kovarlarmış

Erol Baron

Her oy-un bir ağırlığı olsaydı, ne siz evetçiler üzülecek-tiniz ne biz hayırcılar sn yazar.

Misafir

Türkiye nasıl küme düştü?

Misafir

Elinize kaleminize beyninize sağlık. Siz yazdıkça çıldırıyorlar, çatlıyorlar, kuduruyorlar. Kendi başlarını yemelerine çok az kaldı. Negatiflerden bir taneside dikkat ederseniz puanını 300 lere çıkardı bir anda.

Misafir

Haziran'da Vizesiz Avrupa derken, Tayyip Rejimi küme düştü Denetim Altına Alındı

bitad

Sayın Özışık, kusura kalmayın, ne yapalım teknik veriler ve analizler böyle söylüyor. Yani siz üzülüyorsunuz diye bilimi mi öldürelim, ne yapalım. EVET e oy verenler de akıl var tabiki de, aynı zaman da sorgusuz sualsiz biat da var işte asıl cahillik kısmı da burada zaten, anlatabildim sanıyorum.

FİKRETR BODUROĞLU

YSK,MÜHÜRSÜZ OY ZARFLARI İLE İLGİLİ OLARAK, YASAYA AYKIRI KARAR VERDİ.bunu niye ifade etmiyorsunuz da Kılıçdaroğlu'nun bunu dile getirmesinden rahatsız oluyorsunuz.YSK KARARI YOK HÜKMÜNDEDİR.KANUNA AYKIRI KARAR KESİN KARAR OLMAZ.ÜST YARGI YOLU KAPALI OLAMAZ.İTİRAZI REDEDEN YARGI KURUMLARI ANAYASA SUÇU İŞLİYOR.ADALET DAĞITMAYAN YARGIYI DAĞITIRLAR.

Misafir

Yeter! Söz Milletin. TEK ADAM rejimine baş kaldıranların sözüdür.

VATANIMSIN

KAMU KANALI EVET KAMPANYASINI DESTEKLEDİ-YAYIN ZAMANININ % 76 SI EVET KAMPANYASINA AYRILDI, KAMU KURUM PERSONELLERİ MİTİNGLERE KATILIM MECBUR EDİLDİ, GÖZLEMCİLER ENGELLENDİ, YSK'DAN MÜHÜRSÜZ OY PUSULASI TALİMATI, YSK TALİMATI GÜVENLİĞİ ORTADAN KALDIRDI, YSK KARARININ TEMYİZİ YOK!

VATANIMSIN

YSK- SON GENEL SEÇİMDEN BU YANA 8 ÜYE DEĞİŞTİRİLMİŞ, KHK İLE 9 İL SEÇİM KURULU BAŞKANI GÖZALTINA ALINMIŞ, GÜNEYDOĞU'DA 170 SANDIK BAŞKANI GÖREVDEN ALINMIŞ, HAYIR KAMPANYALARINA SALDIRILAR-HAYIRCILAR YER BULAMAMIŞLARDIR, TARAFSIZ YAYINCILIK SAĞLANMADI, KAMPANYA MASRAFLARI SINIRLAMALARI,

SOROS

Ama Milli Ordudan sonra Ulus Devleti'de yıktınız!

akın

Genelde az eğitimli insanlar AK Partiye veriyor bu doğru. Akpartililer arasında da sizin gibi bir kaç tane eli kalem tutan adam var. TV lerde de sürekli sizi görüyoruz.

misafir

Bırakın artık bu çekişmeyi!Hayır diyenler de en az sizin kadar bu ülkenin vatandaşıdır!Herkes hür iradesine göre oyunu kullanmıştır.Sadece siz akıllı,siz zeki,siz vatanperver,sizadil,siz insan,siz müslüman diğerleri değil ! Öyle mi? Çok yazık !

misafir

Bırakın artık bu çekişmeyi!Hayır diyenler de en az sizin kadar bu ülkenin vatandaşıdır!Herkes hür iradesine göre oyunu kullanmıştır.Sadece siz akıllı,siz zeki,siz vatanperver,sizadil,siz insan,siz müslüman diğerleri değil ! Öyle mi? Çok yazık !

müşteri

şu kara cahil insanları nasıl da koruyorsun. sanki sen çok haz ediyormuşsun gibi. Ama bir yerlere mesaj verip görevini yapıyorsun.

Misafir

valla tüm sosyolojik veriler eğitim seviyesi düşünce AKP nin de oylarının düştüğünü gösteriyor. Bilimsel veri ne yapacaksın görmemezlikten mı geleceksin ?

Misafir

millet adını verdiğiniz halkın yarısı aklını iradesini erdoğan ve akp rejimine teslim etmiş biattçi ve inatçı takımı olduğu referandum oylaması net bir şekilde göstermiştir.tencere yuvarlanmış, kapağını bulmuş vesselam.

verlen görevi yapıyor.

bir basın çalışanının bir parti liderine bu şekilde konuşması sadece havuz medyasından olduğunu kanıtlayıp verilen görevi icabı dır.ne gerek var sen siyasetçi misin be arkadaş basın görevini yapmaktan seni alıkoyan vazifen işini yapmanı da engelliyor işine ihanet ediyorsun

  • 1