BIST 9.492
DOLAR 32,49
EURO 34,76
ALTIN 2.483,93

Mike Pence yine tehdit etti Türkiye test etmese iyi eder

ABD Başkan Yardımcısı Mike Pence, Twitter hesabından yine Türkiye’yi tehdit etti. Pence, "Türkiye Trump'ın kararlılığını test etmese iyi eder” diye yazdı.

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 53 Adet Yorum
bu hainler

merhaba,ya birleşik milletler Güvenlik konseyi.böyle yaptırım gibi krizleri yönetmesi gerkiyor.oysa Amerika,! kendi kefine göre, istediği miktarda ve istediği memleket'e.Nasıl yaptırım yapmak yetkisi var hayret.Aslında bu kalleş Amerika.Türkiye'ye doğrudan ve kendi ! müttefik'ine.böyle Düşmanlık ! yapıyor' bu kalleş ! hainler.

F.U

15 Temmuzla ilgili ABD yönetimde sorumlu arka planda ilişkili kim varsa hesabını verecek, Halkbankası Genel Müdür yardımcısı Hakan ATTİLA nın tüm suçlamaları düşürülüp ülkesine gönderilecek.. Dediğimiz gib 15 Temmuzla ilgili ABD yönetimi istihbaratı yada ilgili diğer devletlerin istihbaratları sorumlular kimlerse yapılan kıyımın hesabı verilecek veya devletler arası tazminata kadar gider olay..Ha sonrasında belki konuşmaya hakkınız olur Pence efendi

F.U

Etmesek ne yapacaksınız olum Pence efendi ne oldu seninki iç piyasaya umut dağıtmaya çalışıyormuş sarı saçlı mavi gözlün yani...!!! Ne oldu 3 gün önce asıp kesiyordunuz şu kadar mühlet veririz bu kadar gideriz asrız keseriz falan diye.. Şart şurt kabul etmiyoruz efendi ülkemin vatandaşı 250 kişinin katili bir salyalıyı debdebe içinde bakıyorsunuz ve bize şartmı sürüyorsunuz. FETTOŞ örgütünüz derdest edilscek son adamına kadar türk yargısına teslim edilecek sizin istihbaratta istikaklı sorumlu kim varsa derhal ve acilen türk yargısına teslim edilecek..

GÖKTÜRK

Sizin meşhur VİETNAM sendromunuz var bilirsiniz hele bi OSMANLI sendromu yaşayın görün ebenizin çorabını

misafir

Mike Pensenin bence oynak yerleri pas tutmaya başlamış, Unutmaması gereken tek bir şey var TÜRK milletine tehditle bir şey yaptırmaya kalkarsan işte bu senin bittiğin demektir. Trump sabırsızsa biz ondan daha çok sabırsız ve hevesliyiz ne yapabilecek diye....Türk milleti aç kalır ama VATAN'sız asla koçum....

macit pekseçer

şeref ,haysiyet, onur var mı bunlarda ???

Misafir

Mr.Trump dürüstlükle söylesin Mike Pence kendi adına konuşmasından haberi var mı idi ? Mr.Trump ara seçim olmas idi Mike Pence kovarmı idi Fed,ABD borsası ve Pentagon Mike Pence minnet mi fuyıyordur yok F ile başlayan cümleyimi kullanıyordur herhalde yakın bir zamanda bu sorunun cevaplarını alabiliriz.Şu kesin ama Trump sonrsası ABD başkanı olması gözü ile bakılan Mike Pence asla ve katta ABD olamayacağı en azından bu gün kü verilere göre.ABD güçlü müttefiki Türkiye'yi kaybetmemelidir.ABD'nin ekonomide yarattığı tahribat sonucu Çin tetikte bekliyor Türkiye varlık değerleri ucuz ve cazip.Bu işte en büyük kayıp AB olur.ABD nehit yatağını değiştirmeye çalışıyor Para barıdan doğuya giderdi ABD ise kafayı yemiş parayı batıdan doğuya aktarmaya çalışıyor.Çin'lilerin yanında Hintliler de gelebilir.

Misafir

İsterse yapmasınlar,Amerika'daki malvarlıklarına el konulur,petrol kuyularına el konulur ve en acısı da,haremlerine el konulur.Şimdi sen Kral olsan,bunların elinden alınmasına razı olurmusun kardeş.

Misafir

Asıl ABD Türkiye’yi test etmese iyi eder! Kendi kuyunuzu kazıyorsunuz...

yasemin

Amerika tum dunyayi karsisina aldi.yeni para duzenine gecince dolar ise yaramaz ve dis borcu milyarlar olan ABD sistemi cökuse gececek. bu yuzden saldiriyorlar. havlayan köpek isirmaz.

y-d

ilk önce ülke olarak adaletli insanlara adil insanca insana değer vermeyi öğreneçeksiniz yıllardır orta doğuyu kana buladınız yetmedi türkiyemde fetoş terör örgütünü yıllarca içimizde bestlettiniz büyüttünüz türkiyemide kana buladınız dahada yetmedi şimdi tehtit etmeye başladınız anladık mafya babasısınız haa ulan tefeci şarlatan kabadayı terör sevicileri ülkeleri kana bulayıp içindeki kanı emerek büyüdünüz anladıkda burası orta doğu vs. başka ülke deyil burası türkiye cumhüriyeti daha doğrusu sizlerin vesayeti altındaki ülkeydi şimdi vesayet yok türkiyemiz var hemde kendi göbeğını kendisi keseçek kadar güçlü bir ülke var şimdi sizler düşünün terör örgütlerini beslemekten hamiliğini devam ettirmende sizlerin ne insan olduğunuzu dünya anladı terörist fetoş kucağında fazla ninni söylemeden uyutmadan türkiyeye teslim et ordan sonra askeri terörist ajanını yani sizlerin bahsettiği papazınızı alın pılınızı pırtınızıda toplayıp siiieee gidin ülkemden.

4444

Yurrruuuu seni de Trump da koreden korktunuz alayiniz gelse ne olur

4444

Bazi arap ülkeleri ABD yalakalik yapiyorlar düsünün islam karsiti bir TRUMP var bu zat ne derse yaöiyorlar AB bile Trumpa karsi ciyor islam devletleri uyuyor

Misafir

Bu Evanjelikleri, Yahudiler keklemişler. Siz cennete gideceksiniz diye. Bunların arasını açmak lazım.

hakan

abd o eski güçlü abd değil. havlayan köpek modunda yozlaşmış bir ülke. korkmayın üzerine gidin. ölümden öte köy yok. abdye boyun eğeceğime nükleer savaşta buharlaşmaya razıyım!

Emin Can

Ey domuz yavrusu,siz kimsiniz ki bizi tehdit ediyorsunuz..yedi göbek silsilenizi ezip geçer yok ederiz..asıl siz gücümüzü test etmeyin çirkin yaratıklar

Metin Tamer

2 000 yıllık bir Türk ırkının nelere kadir olduğunu kanımca PENCE bilmemekte.Devşirme ülke olan AMERİKA nın vatan ulus değerlerini bildiklerine inanmamaktayım. Kunnuri yi unuttuklarını düşünmekteyim. Papaz yerine başka şeyler alır , Papaz da denmez aslında suç işlemiş bir Amerikalı. Dilerim Amerikada bulunan tutuklu Türklerle takas edilmez.

Misafir

Sizdeki kararlılığı görüyorum da,bizdekilerin kafası karışık.Yahu ne laf anlamaz adamlarımız varmış.Restine rest de be adam.Ekonomik konularda bizi sıkıştırdaklarını zannediyorlar.etsinler bakalım.Ama bizimde elimizde yeterince koz var,ve askeri.Neden kullanmak bu kadar zor?.Bu zamparanın planı bitmez.Yarın olmadık suçlamalar ile karşınıza gelecekler.Başkanı,hanımı ve çocukları için uluslararası bir yakalama çıkarsa ne yapacaksınız?.İllede ucu size dokunduğu zaman mı bağırıp çağıracaksınız?.Halkbank meselesini,terör örgütlerine yardım ve yataklık ile ilgilendirmeye çalışıyorlar.Bu ülkenin Başkanını,Kuzey Kore lideri ile aynı sınıfa koyarlarsa,inan ki süpriz olmayacak.Kapat şu İncirlik ve Kürecik'i be adam.Nerde inceldiyse orda kopsun.

ihsan

atyeş olsan ne yazar evangelist sapık

Misafir

o zaman kurunun yaninda yas yanmasin sen istersen türkeden gidebilirsin.

Zeynep (g)

Son günlerde bazı televizyon kanallarının sürekli arzı endam eden konuşmacıları arasında ufak çaplı telaş ve panik havasıyla , Brunson 'u serbest bırakmaya , Abd 'yi daha fazla kızdırmamaya , şartlarını el altından ufak ufak kabul etmeye teşvik ve yöneltme seziliyor , hatta Türkiye 'nin Rusya ve Çin - İran dostlugunun ne kadar yüzeysel (!) ve tehlikeli (!) olabilecegine , ortak sorunların Abd 'den daha büyük olduguna yönelik sözlerle çaktırmamaya çalışarak yönetimi ve Cumhurbaşkanı'nı etkileme , sözde uyarma çabası sıkça yerini almış durumda ...Pence , açıkca kırmızı bez sallarken ve en ufak taviz vermezken onların bu çabaları sonuçsuz kalmalı ,en azından Türkiye 'nin gururu ve onuru açısından ...Türkiye'deki Amerikan hayranlıgının bir yerde akılla , mantıkla ve vicdanla devşirilmesi gerek artık !!

Sivasli

Türk Devleti Sonsuza dek Yasayacak Reis ve Yanindakiler Izindekiler yasatacak Öleceksek Hep beraber bir günde Sereflice Ölürüz.

Ne güzel söylemiş

Abdürrahim Karakoç' tan: İnsan kaçarsa itler saldırır emmi, / Dik duran insan iti yıldırır emmi / Hele yiğitçe hücum eyle de gör; / İTLER DE SAHİBİ DE ÇILDIRIR EMMİ.

farabi

Amerika nin cokusunun baslangicidir bu olaylar.Insallah yakinda cokecek.

KAŞGARLI MAHMUT

ALOOOOOOOOOOOOOOOOOO ULAN MİKE PENCE BAK BAK BU YAZIYI İYİ OKUYUN İŞTE BUKADAR AÇLIKTAN ÖLEN BU FAKİR FUKARA SİZİN ESERİNİZ BU ESERİNİZLE NE KADAR ÖĞÜNSENİZ YERİDİR PAPAZI İSTİYECEĞİNİZE DÜNYA BARIŞINA VE AÇ İNSANLARA HİZMET EDİN ŞEREFSİZLER Dünya Açlık Endeksi'ne göre, dünyada tüm ilerlemelere karşın 815 milyon insan hâlâ açlık çekiyor.