BIST 9.722
DOLAR 32,57
EURO 34,97
ALTIN 2.426,72

MHP'li seçmen Abdullah Öcalan için Erdoğan'a oy verdi!

MHP'li seçmenin Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde neden Ekmeleddin İhsanoğlu değil de Erdoğan'a yöneldiğini sorgulayan Fatih Altaylı çarpıcı bir iddiada bulundu...

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 87 Adet Yorum
MAHMUT

........ZIRVA TEVİL GÖTÜRMEZ MİŞ............

ZMC

SÖZLÜĞE BAKTIM KOYUNUN ZITTI NEDİR DİYE DOMUZ ÇIKTI....

ZMC

BENCE GERÇEK ÜLKÜCÜLER ERDOĞAN A , SÖZDE ÜLKÜCÜ GEÇİNEN BAHÇELİ VE ATLILARIDA CHP YE OY VERMİŞTİR. CHP BDP YE OY VERMİŞTİR. PARALEL İSE EKMEĞE OY VERMİŞTİR. ANLAYACAĞINIZ DURUM KARIŞIK. KARIŞIK OLMAYAN TEK ŞEY MİLLETİN KAFASI. ERDOĞAN KÖŞKTE HABERİNİZ VAR MI?

Özkan

Hiçbir Ülkücü RTE ye oy vermemiştir. Oy verenler de zaten ülkücü değildir. Ülkücü geçinip menfaat peşinde olanlardır.

onur nalbantoğlu

nevarmış ülkenin geldiği noktada _??

Mehmet

sende vatan millet sevğisi olmadığı için anlamazsın. Herşeyi makarna bulgur görüyorsun.

Mehmet

hukk merak etme hızla çözülüyoruz az kaldı. 2015 seçimlerinde vereceğiniz AKP desteği ile tamamlanmış olacak

Mehmet

Fatih Altay'lının en iyi fikri anket sonuçlarını nasıl değiştirmek ile ilgili verdiği mücadeledir. Onun MHP ve ülcülere yaklaşımı her zaman nettir ve sadece yok almalarını ister bunun harici bu adama değer vermek olur.

GARİP GULEBA

SEN GİBİ KOYUNLAR ANLAYAMAZ TAYİP GİBİ MİLLETİ AYRIŞTIRCAN SİZ GİBİ KOYUNLARA MAKARNA VEREN OLNLARDA GEMİCİKLER REZİDASLAR ALACAKALAR BU ÜLKENİN GEDİĞİ NOKTA ORTADA HIRISZLIK YALAN TALAN DIŞ SİYESET DESEN ORTADA VATANIN YARISI SATILMIŞ DURUMDA AMA SÖZ KONUSU VATAN İSE GERESİ TEFERRUAT SEN YE MAKARNANI YADA BAŞKA ŞEYLER YEDE BİRAZ O KAFANA OKSİJEN GİTİSİN ÜLKENİN GELDİĞİ NOKTA NE OLDUĞUNU ANLARSIN.

uyanın

türkiye için pazarlık yapılıyor, seçim için yapılsa çok mu?

hukk

Cozum surecindeki asama nedir

hukk

Cozum surecindeki asama nedir

İÇ BİR BARDAK SOĞUK SUYLA ÇAY

NE DAVA NE ÜLKÜ İMİŞ VAY EFENDİM VAY VAY.ALTI OKLA DOKUZ IŞIK BİR ARAYA NASIL GELİR.SÖNDÜ DOKUZ IŞIK AH KIRILDI YAY.NE ÜLKÜ DAVA KALDI NE ÜÇ HİLAL NE DE AY.İÇİN ARTIK BİR BARDAK SOĞUK SUYLA ÇAY...

asayiş

kesinlikle kesinlikle kesinlikle ama kesinlikle yanlış bir değerlendirme.

ahmet

Nebumazaretler kardeşim oy verirken yanlarında muydunuz artik kabullenir bahçeli ve kilictaroglunun basarizisligini halis politika yaptigini

ccc

Denizde yatan chplileri ve boykotçuları koruyup MHPlileri suçluyorlar. utanmasa chpliler 38.4 ü biz verdik diyecekler. Bunlarla yatağa girenler kaybeder bu da ders olsun.

güneş

saçma sapan bir iddia. gerçekten ülkücü ise eften püften sebeblerden dolayı her gün ülkücülere hakaret eden tayyibe oy vermez.

başbuğ

bunlarda( bu kadar zeka varmıydı? fatih altaylı sen kendini onlarla karıştırmışsın!!!oy verdikleri ile zeka ve kültürleri uyuşuyorda ondan...

sasa

koyun

TÜRKMENOĞLU

Sayın ALTAYLI; 1) Ülkücüler başbuğsuz kaldı, onun yerini dolduracak birisi olmadığı lidercilik oynayanların sözünden ziyade kendi iradesine danışılmayı bekler, buyrukla oy vermez. Yazdığınız sebep doğru ama sebeplerden sadece bir tanesidir. 2) Öcalana mahkum bir Türkiye yaratmamayı MHP düşünmediyse, kendi aklı kendine zor yetenlerin lafını hiç dinlemeden ülkücüler ülke lehine hareket etme basiretine sahiptir. 3) Peygamberimiz "Denenmişi denemeyiniz" buyurmuş. Ama denendiği halde hala denek kobayı gibi ortalıklarda yırtınanlardan ülkücüler bıktı usandı, lafları da beş para etmiyor. Bir kaç milletvekili var işe yarar ama onlarda iğdiş edilmiş gibi tutuk.... Yani yani yani... çok ama insanın içi bunalıyor. Düne kadar bizi yok etmeye çalışanları var etme tezgahlarına bakın kitaplar dolusu konu çıkar vesselam.

tego

Sacma bir iddia. Aslinda şu an hdp nin ve öcalinin elini gücleştirmiş oldular. Erdoganin başkan olmasi ve anayasayi degistirmek icin kesinlikle öcalana ve dolaysiyla kürtlere ihtiyaci olacaktir. Sonra erdogan başkan ve genel af öcalan serbest. Akilli mhplilerde avuclarini yalarlar (-.-)

BOZKURT

MHP NİN HARİCİNDE BAŞKA YERE OY VEREN GERÇEKTEN NE MHP Lİ OLABİLİR NE ÜLKÜCÜ LİDERLER GELİP GEÇİCİDİR BİZ ÜLKÜCÜLER MENFAATSİZ DAVAMIZIN HİZMETÇİSİYİZ DAVA NE DİYOR DİNİNE,BAYRAĞINA VATANIN BÖLÜNMEZ BÜTÜNLÜĞÜNE SAHİP ÇIK DİYOR APO İLE PAZARLIKLAR ZATEN YAPILDI BUNDAN SONRADA DAHA RAHAT YAPILIR NEYMİŞ APOYLA PAZARLIK YAPAMASIN DİYE VERMİŞLER BOŞ LAF..

alooo

Bizim kuzu mhpliler bahceli surdu sizi ekmek icin ekmeletdinin pesine sizde verdiniz oyunuzu hic dusunmeden. Meee meeee

SEMİN

yalan mı medyamız PKK ışıd a karşı savaşında nasıl seviyor belki askerlerimiz şehit edilirken üzülüyormuş gibi içerden aynı sevinci göstermiş olabilirler

ekepekekenin vatandaşı.

açılım süreci dediğin vatan satmaksa onu zor başarırsınız..beşir atalay hainine güveniyorsanız onların yargılanmasına da az kaldı..la 2009 yılında devletin savcısını hakimini haburda terörist köpekleriin ayağına gönderdiniz de ne oldu terörmü bitti teröriste hakim soruyor ,,"sizi pişmanlık yasasından faydalandıracağız pişmansınız değilmi diye ama terörist hayır pişman değilim gerekirse yarın yine yaparım demesine rağmen ekepe hakimleri hayır siz pişmansınız diye serbest bıraktılar noldu terörmü bitti""..terör anca siz mallar ekepekekeye oy vermezseniz biter ama siz de alıştınız bedava maaşlara alıştınız çalışıp terlemeden para kazanmaya (çak bir sahte rapor git maaşı al) vermezmisiniz oy bırak oyu isteseler başka şeyde vereceksiniz teröristler için ekepekekeye..