BIST 9.693
DOLAR 32,59
EURO 34,80
ALTIN 2.508,68

MHP'li Cemal Enginyurt'tan olay itiraf! Kırdığım iPhone telefon...

ABD'nin Rahip Brunson için Türkiye'şe yaptırım uyguladığı dönemde ABD'yi protesto için iPhone telefon kıranlar arasında olan MHP Milletvekili Cemal Enginyurt, "Iphone'u kırmadım. O demoydu" itirafında bulundu.

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 20 Adet Yorum
Misafir

Sen konuşurken çok dikkat et bak,sonra yersin yine fırçayı Bahçeliden

ecemnur

Yalan ortaya çıkınca böyle oluyor.Bunların bir de ''reis bizi Afrine gönder bilmem nereye gönder kefenimiz hazır'' diyen modelleri vardı.Onlar da apar topar 15 bini toplayıp bedelliye gittiler 🤣😊😂👌

Misafir

MHP BAHÇELİ VİZYONU İLE AKP ZİHNİYETİNE BULAŞTI

misafir

tvlerede meydanlarda vatan millet din diye bağıranların mutlaka örtmeye çalıştığı bir pisliği vardır buna emin olun...zirvesinden zırvasına münafık bir toplum haline geldik vesselam

Şahin

Tarih boyunca Gariban vatandaş her şekilde kandırıldı ama böylesi bir ilk vatan severligin de samimiyetliginde buysa ve bu kadarsa sana oyveren millet bir kere daha düşünsün. Bir daha aldanma ülkücü. Ara gazına gelmeyin adam vatanla iPhone arasındaki tercihini yapmış.

Misafir

kendinizi niye böyle rezil etmek için uğraşıyorsunuz.

Denizli 20

İşte memleket böyle sahtekarlara emanet,bu adam milliyetçi güya.yazıklar olsun senin gibi vekile de,seni bu millete vekil yapana da...

Hoop zıpla

Millet vekillerinin çoğu gölge gibidir.Işığa göre şekil değiştirirler.Tam dik ışık tutulunca görünmezler.Yok olup giderler.

Misafir

yalancılarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

misafir

oldu bitti sevmem bu adamı,hiç mhp ye yakışmıyosun,sürekli kaşıyosun...

misafir

Böylesi insanlar milletin vekili gerisini siz düşünün.

Aklın zıplaması

Siyaset; insanın aklını başından alıp aptallaştırabilme ve susturabilme sanatıdır.Bu tarif geri kalmış ülkeler için siyasetin içinin ne kadar boş olduğunu gösterir.Yayınla editörüm.Gerçeği öğrenmek her insanın hakkıdır.Millet vekili olup uluslar arası arenada geçerli mesleği olan ve yabancı Dil bilen kaç Millet vekilimiz var?

Misafir

milletin vekili ...yorum y6apmaya değmez

Miroğlu

Özürü kabahatından büyük. Sözde milletin vekili ve milleti kandırıp yanlış yönlendiriyor. Bu davranış ne kadar dürüstçe, ne kasar ahlaki?

mem

İşte seçilen kişiler kime oy verdiniz anlayın sizi kandıranlar

HALK ADİL

MİLLETİ KANDIRMAK MI OLUYOR O ZAMAN... AFRİN E GİTMEK İSTEYEN DE BİRİ DE BEDELLİ ASKERLİĞE BAŞVURMUŞTU...

salih kara

C. Enginyurt üçlü koalisyon döneminde A.N. Sezer'in karşısına Cumhurbaşkanı adayı olduğu için Sadi Somuncuoğlu'nu dövmüştü... Aradan yıllar geçti; önce Beyaz TV'de sonra siyasette arzı endam eyledi... C. Enginyurt'un vasfı nedir, neden bu kadar değer verilir anlayamadım.

Abidin

MHP değildim bu adamıda beğenmiştim...Milleti salak yerine koymak nedir arkadaş.

Misafir

Şimdi bu şekilde milleti kandırmadın mı? Sana güvenip oy veren insanlara yazık..

Dik dur eğilme

Zaten sizin tüm siyasetiniz demo idi!

  • 1