BIST 9.643
DOLAR 32,51
EURO 34,64
ALTIN 2.480,09

MHP'den flaş Akşener adımı! Üsküdar ilçe teşkilatı görevden alındı...

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in evinin önünde MHP'lilerce gösteri yapılmasıyla ilgili flaş gelişme. MHP Genel Merkezi, Akşener'in evinin önünde yaşananlarla ilgili olarak MHP Üsküdar İlçe Teşkilatını görevden aldı. 11 kişi gözaltına alındı.

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 18 Adet Yorum
Misafir

Meral teyzeye edilen hakaretler,atılarn iftiralar söylenen çirkin lafları unuttun mu?Bunları yapanlar koskoca bürokratlar hatta meclis başkanı da dahil.

SİVAS

YA ARKADAŞLAR MHP LİİYİ PARTİLİ ÜLKÜCÜ OLMAZ ÜLKÜCÜLÜK TEKTİR AKLINIZI BAŞINIZA ALIN SAÇMALAMAYIN DOSTA DÜŞMANA GÜLÜNÇ OLMAYIN 60 KÜSÜR YAŞINDA BİR ÜLKÜCÜ ABİNİZİ DİNLEYİN. SEVİYORUM SİZLERİ

Misafir

Misafir denen şahıs, Meral hanım teyze nerden geldi MHP den geldi, o onların büyüğü, senin gibi dışardan bakan anlamaz, o onların zamanında anasıydı, ablasıydı. O yüzden yazdım su dağıt çay dağıt yemek dağıt, eminim o kadar çok birlikte yemek yiyip çay içmişlerdir ki, o onların büyüğü, onlar onun çocuğu. Kimsede inkar edemez. Dışarıdan bakan şahıs, sen algılayamazsın. Kapısına gidende aynı kapıda duran da aynı insanlar, iki küslükle, kardeşlik bitmez.

Misafir

Af bekleyen UYUŞTURUCU satıcıları yapmıştır.

eren

Doğru adresi bir kerette bulunca MHP genel merkez şüphelenmiştir .Çünkü bunlar daha geçen yıllarda Rusya diye Hollanda konsolosluğunu bastılar,Çinli diye Korelilere saldırdılar .Akşenerin evini bir kerette bulunca ''Bunlar gerçek ülkücü olamaz soruşturalım bakalım'' diye görevden almışlardır.😃😃😃

misafir

Seçimde MHP belediyeleri akpden kıl payı kazandı Adana Isparta vs. İttifak dedi kabul etmediler. Neden meral oy bölecek Mhp belediyeleri kaybedecek o yüzden hırsından merale saldırıyor. Koltuğu bıraksaydı merale Mhp çok güçlü gelirdi

Misafir

Mira denen şahıs, senin kapına dayanan olur inşallah, kadın olarak annen bacın bu duruma maruz kalır inşallah o zaman tepkini görmek isterim çaymı dağıtıyorsun ne yapıyorsun.

Mira

Karşına gelenlere protesto bile etseler, Meral teyzenin davranışı konuşması çok yanlış. Pardonda kendisi nerden geldi, onlar protesto etsede sen kucaklayavaksın o şekilde bağırıp çağırmayacaksın. Git çay yaptır dağıt, git yemek yaptır dağıt. Sen büyük olacaksın sen sarılacaksın.. Hiç bir şey yapamadın. Otur evinden dinle be teyze. Çok ayıpladım ben bu Meral teyzeyi, cidden ayıp, yazık..

Metin Tamer

Bu sahne Milliyetçi Hareket Partisinin asıl yüzü. Tabirim biraz amiyane olacak amma çulu ve çapulu olmayan bir topluluk.Başında da kendisine pek güvenilmeyecek bir şahsiyet bulunmakta.Hani bir kumaş vardırhafif dalgalandığında renk değiştirir, işte öyle bir kumaşa benzemekte.Ne demek sonuçlarına katlanırsın, sen kimsinki bir parti başkanını tehdit edersin. 5 Tepe deki Efendin olmasaydı Meclis basamaklarını zor görürdün.

Misafir

Bence İçerideki sorunlara daha fazla eğilmeliyiz. ..

kürsat

ezik bahceli tabanin sana nicin oy verir hala aklim almaz

misafir

Bahçeli önce belediyeleri kurtarmak için ittifak dedi neden Meral oyları böldüğü için elimdekilerden olurum diye. Baktı Tayyip yan çiziyor Merale oynamaya başladı.

estarabim

Meral kendi yaptırmıştır diye zırlayan aktroller buralarda mı?

Başkan EL MAĞDURO

Merve Kavakçı olayından sabıkalı Devlet Bahçeli tvitırdan tehdit ediyor, adamları da bu doğrultuda güya kendinden habersiz olarak bir gece bir bayanın evinin önünde nümayiş çıkarıyorlar. Buna erkeklik denilemez. Müslümanlık denilemez. Türklük denilemez.

Bozkurt

Saraybahceli yazık ettin 45 yıllık partiye.Görevin partiyi bitirmektir herhalde. Gizli akp liydin saklama ihtiyacıda duymuyorsun artık

Misafir

ülkücüleri kışkırt sonra görevden al

fikret boduroğlu

baştakinin tavır ve söylemleri ,alttakilerin tavrını belirler.sayın bahçeli,görevden almak sizin hatanızı ortadan kaldırmaz.bundan daha dikkatli olmalısınız.

Misafir

bahçeliiiiiiii bittiiin bahçeliiiiiiiiiiiii.......sen bitte mhpmizide bitirden bahçeli...

  • 1