BIST 9.684
DOLAR 32,59
EURO 34,87
ALTIN 2.500,44

MHP'den Arınç'a çok sert tepki! PKK ve FETÖ'yle...

Bülent Arınç'ın dün konuk olduğu televizyon programındaki “AK Parti MHP’lileşmemeli" sözlerine MHP'den çok sert tepki geldi. MHP Genel Sekreteri İsmet Büyükataman Arınç'ı PKKSever olmakla suçla ve FETÖ'yle vurdu.

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 16 Adet Yorum
Turgut Şentürk

Sizi tanıyanlar tanıyor, tanımayanlarda yorumlarda atıp tutuyor. Bu böyle Sn Arınç. Siz ne kadar ahlaklı, eğitimli ve kültürlü aileniz ne kadar dürüst olursanız olun menfaatleri ve çıkarlarına ters düşen insanlar karşısında kötü insan olursunuz. Tıpkı kedi ciğer misali. Fakat sizinde biraz dikkatli olmanız gerekiyor. Özellikle kendine seçtiğin danışman ve fikir aldığın istişare yaptığın kişileri seçerken özen göstermen şarttır.

TİTO

Bana ahmak diyebilirsiniz beni bunlar kandırdı diyen bir zata ne denir. Kendi rızası ile AHMAK.. Ahmak birinin sözüne ne denir. Gülünür geçilir. Milliyeti olmayanın dini ne derece makbuldür ki bizim milliyetimiz PEYGAMBER ÖVGÜSÜNE MAZHAR olmuştur. Bu Milletin adaletini silmeye çalışan siz gibi dindar kisvesi altında milliyetçilik düşmanları yapanların sebatayist olup olmadığı hakkında daima şüphem oluyor. BEN TÜRK'üm dediğimde Müslümanlığımı tartışan yok. Ancak; Ben Müslümanım dediğimde nedense daiş'limi? El Kaideci mi? yada bunun gibi türetilmiş Amerikan uşağı Müslüman görüntülülerden hangisinden olduğum sorgulanıyorsa; BEN ELHAMDÜRİLLAH Kİ TÜRK'ÜM... Sizlere rağmen...

Misafir

iki taraf da şov yapıyor, ismet de arınc da en çok akepeci benim reklamı yapıyor..

misafir

MHP diye partmi kaldı yahu ona benzesin.

Misafir

akepeciler dururken mhpci ismeatamana ne oluyor? akepe sözcüsü mü oldu iso???

nana

arınç haddini aşıyor. şuan devletin bekası için sn bahçeli ve sn erdoğan arasında ki dayanışmayı baltalamaya çalışıyor. ak parti acilen arıncın söyledikleri kendini bağlar ak partiyla alakası yoktur demeli.

Misafir

hem b.arınç. hem mhp.liler akp.ye nasıl yaranacagını sapıttılar yarış içindeler

Misafir

Bu vatandaşın durup dururken televizyonlarda acık oturumlara katılması hayra alamet değildir. Bilesiniz.

Asde

DIGER AKP LILER AZMI OVMUSTU FETO YU. MHP BIRILERINE VURURKEN BIRILERINE TOZ KONDURMUYOR. ONLALRA ISINE GELDIGI ICIN GOZU KAPALI BAKIYOR HERHALDE

Hb

Gündeme gelmek için Show yapmış

Misafir

Sayın büyükataman;yanlış adres tespiti yapıyorsunuz.Siz MHP yi kendi uhdelerinde gören dün söylediklerinin hepsini yalayıp yutan 'yöneticiler':O saydıklarınızın hepsi erdoğan tarafından yaptırıldı,yapılmasına müsaade edildi,göz yumuldu nasıl bunları anlamazsınız? Şimdi kalkmış arınça kızıyorsunuz.Önce başka yere kızmalı derhal MHP yi düşürdüğünüz zilletten kurtarmalısınız.

Turgut Şentürk

Sn Arınç ailesiyle birlikte çok düzgün bir insandır. Bugün ve geçmişte yaşanan tüm olumsuzların müsebbibi etrafındaki yanlış tercihle seçilmiş dalkavuk, işgüzar ve ukala insanlardır. Maalesef Sn Arınç ta bu dalkavuk ve yalamaların ağzına çoğu zaman bakmış doğru olan gösterilmemiş, yanlışa yürütülmüş halada yürütülmektedir.

Misafir

Vah vah vah ben bu partiye nasıl oy verdim nasıl yıllarımi verdim vah vah vah

Misafir

Bülent Arınç hırsı uğruna kendini bitirdi. Milletddeğerinde saygınlığı kalmamistir. Reisin sayesinde adam olanlar kerameti kendinden bildiler.

Misafir

arınç medyada aklısıra şov yapıyor kendisinide damadı nıda türk milleti çok iyi tanıyor sesini de kendisini de görmek ve duymak bir vatan sever olarak psikolojimi altüst ediyor önce kozmik oda hesabını versin sonra pensilvanya hesabını kurtulduğunu sanıyor erindede sonundada bu hesabı türk milleti soracak kaçacak delik arasada?

Misafir

referandumda görüldüğü üzre mhp sınıfı geçemedi ak partiye kazık attı bir nevi çünki çok az bir oy geldi yine aynısı olacaksa ak parti açısından sıkıntı demektir her mhpli oy vermedi vermiyor tabanda sn bahçelinin sözünü dinlemeyen çok kitle var kendi başına buyruk arınç dese neolur demese neolur durum ortada zaten

  • 1