BIST 9.722
DOLAR 32,58
EURO 35,00
ALTIN 2.426,54

MHP'den Ahmet Davutoğlu bombası: Açıkladığımızda...

MHP Genel Başkan Yardımcısı Semih Yalçın, 7 Haziran seçimlerinde AK Parti'den kendilerine net bir koalisyon kurma teklifi gelmediğini söyledi. Yalçın, Davutoğlu ile ilgili bir de ilginç bir iddia ortaya attı.

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 13 Adet Yorum
Mahcupsuzluk

Meydanlarda atıp tutuyorsunuz, birbirinize hırsız diyorsunuz, hakaretler gırla gidiyor. Bildiğiniz bir şey varmış, mahçup olurmuş. Bileceksiniz ve söylemeyeceksiniz. Bırak Allah aşkına, birbirinizin ayağına kuyu kazacaksınız, mecliste birbirinize söylemediğiniz yok, mahçup kalırmış.

Misafir

her fırsatta islama saldırında nasıl olursa olsun. bir insan yanlış yapıyorsa neyini savunacaksın. sayın davutoğlunun yanlış yönlendirmesi değilmi suriyenin bu günki durumu hepimiz şikayetçi değilmiyiz?

MİSAFİR

SİYASAL İSLAMDA OMURGA YOKTUR EN YAKIN ARKADAŞINI DAHİ SATAR, BAŞBAKANLIK YAPMIŞ HALA VEKİLLERİ OLAN DAVUTOĞLUNA AKPNİN SAHİP ÇIKMAMASI NE KADAR ACI DEĞİL Mİ..

BELAM

BU MEHP LİLER NEDEN HİÇ MAHÇUBİYET GÖSTERMİYORLAR 7 HAZİRANDA ALDIKLARI 80 M. VEKİLİNİ 40 DÜŞÜRÜRKEN. HDP NİN BİLE ALTINDA KLIRKEN. HİÇ UTANMA ARLANAM SIKILMADA YOK BUNLARDA. AKP NİN ARKA VAGONUNA YAPIŞTILAR AYAKTA KALMAK İÇİN. AKP MİLLİYETCİLİĞE SARILDI HALKI KANDIRMAK İÇİN BU MEHP ELİNDEKİ MİLLİYETCİLİĞİ KAPTIRDI ONLARA, ŞİMDİ ÜMEMTCİLİK ŞERİATCILIK OYNUYOR. İSLAMI HUKUA YOL AÇIYOR. BUNLARIN KESİNLİKLE ZEKA DÜZEYLERİ ÇOK DÜŞÜK.

AÇIKÇA...

NEYİ,NELERİ GİZLİYORSUNUZ AÇIKLAYIN DA BİLELİM.

Misafir

birilerinin elinde defterler var da açıklamıyorsa, şantaj yapıyordur.demekki mhp nin bilmediğimiz bir tarafı da varmış:şantaj siyaseti.

hy

sanki babasının oğlu davutoğlu açıklayın gerçekleri mahcup olsun adam sizin siyasi rakibiniz değil mi. hep riv riv riv

ali

chp ve mhp koşulsuz koalisyona evet deseydi de hükümet kurulayacağını bilemeyecek kadar siyasi düşünceden yoksun semih efendinin sağa sola sallamadan başka bir bildiği yok.

Misafir

ey akp nin anlı şanlı vekilleri Davutoğlu gibi muhterem bir başbakanı savunacak onun etrafında birleşecek ona laf söyletmeyecek vekiller.sayın cumhurbaşkanım sayın başbakaım Davutoğlu bu kadar kötü bu kadar hain biriymiydi çıkın anlatın millet bilsin ya insanları böyle ortada bırakmak yakışmıyor.

ALFA

7 haziran seçimleri akşamı bahçeli ne dedi " hukümeti akp-chp- kursun olmazsa akp - hdp kursun.olmazsa akp-chp-hdp beraber kusun biz muhalefet oluruz. bunlarda olmazsa en erken ne zaman olursa bizhazırız buyrun seçim" akp mhp görüşmesinden sonra basına şu açıklamayı yapıyor" koalisyonu kuralım diye yalvardım bahçeli kabul etmedi !" şimdi soruyorum bahçelinin 4 şartınız ne oldu ?

Balaban Beyi

Semih efendi, Bahçeliden izin almadan acaba WC ye gidebilir mi..? Bu kadar KAPIKULU OLMAK da zor zanaat be..!! Adam olana zor tabii....

ülkücü

MHP koalisyon için 4 şart ortaya koymuştu. 1- Erdoğan hükümet işlerine karışmayacak 2- Dört bakan yüce divana gidecek .... Şimdi ne oldu iş çanak yalamaya döndü :)

doğrucu davut

Hem bu semih hemde genel başkanım dediği zevat Ülkenin, İlkenin, Ülkünün ve Ülkücülerin yüz KARASI yüzsüzler ve pişkin zevatlardır...

  • 1