BIST 9.645
DOLAR 32,55
EURO 34,88
ALTIN 2.430,45

MHP'de şok! 25 kişi istifa etti

DENİZLİ'nin Baklan İlçesi'nde MHP ilçe yönetim kurulu üyelerinin de aralarında bulunduğu 25 kişi partilerinden istifa etti.

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 17 Adet Yorum
MİSAFİR

ARKADAŞLAR ONURLU BİR DAVRANIŞINIZ OLMUŞ GEÇİN AKP YE BAHÇELİNİN DEDİĞİ OLSUN HANİ YİNE RAHMET İSTEDİ GEÇMİŞLERİNİN RUHUNA OZAN ARİFİN

Misafir

darısı diğer teşkilatlara inşallah.

Misafir

pesküvetçi rahmetli Türkeşin mirasını 2019 da mezara gömecek.kendisi başkan yardımcısı olamayacak.Meral hanım ATATÜRKÇÜLERİN,milliyetçilerin,sosyal demotratların,yurtseverlerin oylarını alarak başkan olacak.ülkemiz tekrar aydınlık günlere yelken açacak.fazla değil %1 oy hayır'' cephesine geçmesi yeterlidir.akp nin yobaz düzeninden kurtulmak her yurtseverin amacı olmalıdır.

Misafir

kızey ırak bağımsız olduktan sonra bahçeli hükümeti destekleyecek mi acaba?

Misafir

kurtulmuşun soylunun partisi gibi olacak bahçelide başkan yardımcısı olacak yani çünkü mhp kendi politikasını üretmiyor

Halil

MHP'den ayrılanlar çok pişman olacaklar kanısındayım :) Ablanız kaybedecektir emin olun.

ak par tili

ulan size inat ilk seçimde mhp ye çalışacam... ne meraklıymışsınız feto kırıntılarına.

Misafir

Bundan sonra devletin adını da değiştirebilir, bayrağını da…Hatta…Erdoğan Cumhuriyeti’ni ilân edebilir.Paraların üzerine kendi fotoğrafını basabilir.

Misafir

İçte ve dışta bu gidişattan ciddi rahatsız olanların çok az olması ise şaşırtıcı… Ses çıkaran olmadığı için bu fırsatı “iyi değerlendirmiş” görünüyor Erdoğan… Kendi devletini kurmak için acele ediyor.

Misafir

Erdoğan, sadece kendine hizmet edecek “butik” bir devlet kuruyor şu anda… Muhalefet eden var mı?

Misafir

KİŞİYE ÖZEL BUTİK DEVLET

Misafir

Bitti dediginiz Mhp ilk secimde %25 bulacak ,Saglda AKP ye en saglam alternatif oldu farkinda degilsiniz ,Vatan haini Meral de boyunun olcusunu alacak ilk secimde ....

Misafir

kim bunlar... seninkine züğürt tesellisi diyorlar... ya da geçti Bor'un pazarı... Türk siyasi hayatında MHP diye bir parti kalmamıştır! ve ne yazık ki bunu Devlet BAHÇELİ adındaki vizyonsuz kişi başardı...Yazık etti koskoca MHP ye...

Misafir

bu adam tek başına kalsada koltuğunu bırakmaz.

kim bunlar

chp yi baykalın kaseti ile ele geçirdiler , kemal kılıçdaroğlunu neyle tehdit ediyorlar Allah bilir !!! Bahçeliyi 11 milletvekilinin seks kasetleri ile tehdit ettiler, ŞANTAJLA yönetmeye çalıştılar bahçeli boyun eğmedi çekti resti kasetler patladı ! mhp den ayrılanların , bahçeliye muhalefet edenlerin istifa edenlerin emin olun korkukları çekindikleri bir şeyleri var ! Mhp gibi bir partide siz başkana isyan edeceksiniz , partide kazan kaldıracaksınız haaa ??? bunu bu adamlara ancak kasetlerle şantajlarla yaptırabilirler. bunun başka bir izahı yok. 11 vekilin kaseti çıkmış mhp de daha niceleri vardır. türk islam davasını güden mhp nin şu şartlarda ak partinin devletin yanında olmasından normal bir şey olamaz. karşı gelenlerde muhalefet edenlerde bir bozukluk sıkıntı olduğu su götürmez bir gerçek.

Recep

Sevgili ablanızın alacağı oy belli kuzucuklar. İktidardan ayrılıp parti kuran tuzluklara bakın anlayacaksınız.

Emre

Genel merkezin Chp-hdp koalisyonuna destek vermemesi mi rahatsız etmiş acaba?

  • 1