BIST 9.645
DOLAR 32,55
EURO 34,88
ALTIN 2.432,07

MHP'de neler oluyor Atilla Kaya istifası

MHP Genel Merkezi, İstanbul Milletvekili Atilla Kaya'nın istifasıyla ilgili açıklama yaptı.

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 28 Adet Yorum
MİLLİ

Bütün dünyada 2. dönemden sonra Hükümetler yıpranır. Anlamsız ÇATI ADAY hamlesi, şimdi de TEK ADAM Anayasasına destek ile MHP'yi bitirmeye çalışıyorlar. Müsaade etmeyin!

HAYDİ MHP

MHP NİN DİRİLMESİ İSTİFALARA BAĞLI,MEMLEKETİN ESKİ MHP YE İHTİYACI VAR,OY PATLAMASI YAŞAR EĞER SAĞDUYULU MHP LİLER BASTIRIRSA YADA BAHÇELİ İLE BİRLİKTE YOK OLUP GİDERSİNİZ Kİ BUDA AĞIR BEDEL OLUR.

Gurhan

Çakma mhp li görünümlü trollere bakseen,len siz ne zaman akıllanacaksınız,imralı-kandil-oslo hatlarında başkanlık odaklı görüşmeleri kim yaptı he,şimdi pişkin pişkin burada zırvalıyorsunuz,siz gidin bu saçmalıklarınızı kendi sığ çevrenize satın,mhp lileri bu zırvalarınızla etkileyemezsiniz.

Misafir

Atilla Kayanın istifası neden akplilerin korkusu oluyor. Evet dersen iyi, hayır dersen kötü. Ulan milletin vereceği oydan size ne?

Misafir

Devlet bey bizlere yol gösterdi. Hayır diyeceğiz.

Misafir

Ülkücüler olarak Hayır diyeceğiz. Bizim meselemiz Memleket. Erdoğan değil.

Misafir

Ak Partili olmak başka, bu başka. Yeni anayasa hiç içimize sinmedi. Hayır diyeceğiz.

Misafir

Akp içindeki fetöcüleri gün yüzüne çıkarmak için, Vatan için hayır diyeceğiz.

Balaban Beyi

MHP de Bahçeli ve bir kaç emireri dışında hiç kimse bu işi onaylamaz..Bu böyle bilinmelidir.Bahçeli MHPden kovulacaktır sonunda...

Ankaralı

Artık milletimiz bunlara el vermeyecek. Darbe anayasasından kurtulmaya çalışırken OHAL anayasası istemiyoruz.

Cenk Toroman

Ak Parti içerisindeki onur Millet Veilllerinin de hayır vereceği yönünde bilgiler sızmaya başladı.

Ahmet Candarlı

Vatanını seven Ak partiye oy vermiş aklı başında kardeşlerimden şunu duymaya başladım. Artık Erdoğanın miyadının dolduğunu ve çekilmesi gerektiğini bizat kendilerinden dinledim.

Milli irade

Bir Ak partili olarak böyle bir partiye yıllarca oy verdim. Kendileri sayesinden sevrin eşiğine geldik. Vatan sevgisi şahış sevigsinden önce gelir. Bu sefer hayır diyeceğim. Erdoğansız da bu devlet yürür.

78 KUŞAĞI ESKİ ÜLKÜCÜ

ALOOOOOOOOOOOOOOO SN.KAYA GERÇİ SOYADINA GÖRE HAREKET ETTİN KAYAMASIN TAŞMISIN NESİN BİLMİYORUM AMA BU ÜLKEYE KARŞI TAMDA TAŞ YÜREKLİ BİRİSİ OLDUĞUNU ANLADIK EYYYY KENDİNİSİNİ ÜLKÜCÜ OLARAK LANSEDEN ADAMMM SAKIN AMA SAKIN BİRDAHA AĞZINA ÜLKÜCÜ KELİMESİNİ ALMA OLURMU ÇÜNKİ SEN O KELİMEYİ AĞZINA ALINCA BEN SEN VE SENİN GİBİLERDEN UTANAYIRORUM NİYE BİLİYORMUSUN SEN Türkiyede istikrarı istemeyen, Türkiye düşmanlarıyla ve Feto Pkk Daiş DHKP-C ve HDP VE CHP lilerle aynı safta yer almış oluyorsun. Sen gerçek ülkücü olamazsın ve Ülkücülükten bahsetme bence olurmu.

Fert

Teröristle masaya oturanları, fetö ile yakın ilişkileri olanları hükümet yapmak için, CB yapmak için evet derken vatan millet demeyenler anayasa teklifine hayır diyenleri vatan hainliği ile itham eder oldu. Habur rezilliği akp nin tarihten silemeyeceği rezilliğidir. 15 Temmuz akpnin siyasi başarısızlığının belgesidir. Şehidine kelle diyenler bugün 15 temmuz Şehitlerini ağızlarından düşürmüyorlar. Gerçi asker şehitleri yine görevi icabı ölüyor. Sadece günlük haberlere başlık olup gidiyorlar. Hiç oraya buraya laf atmayın. Yatacak yeriniz yok. Allahın huzurunda nasıl hesap vereceksiniz? Vicdanınız sizi rahatsız etmiyor mu?

susturan

bu adamın tipinde güven arzeden bir ibare yok her an partisini satabilir.

ESKİ ÜLKÜCÜ

BEN BU MUHTEREMİN ADINI BİLE DUYMADIM,İSTİFA ETMİŞ !!! NİYE ETKİLENECEK MİŞİM Kİ?

reis

eski ülkü ocakları başkanı.şuan chp-hdp çizgisinde gidiyor maşallah.

Huseyn Ciftci

Devlet Bey, bu gibi güvenilmez insanları niye Genel Başkan Yardımcısı yaptı acaba? ayırd edemiyor mu? en yakın yöneticilerini seçemiyor mu? böyle ciddiyetsizlik olur mu?

Burdayiz.

İyi ya MHP içindeki virüsler temizlenmiş olur, onlar tam milliyetci olamayanlar ve mhpyi hep milletten uzaklaştıranlar, chp çizgisne sürükliyen kesimler olsa gerek, umarım daha hayırlı olur.

KIRSEHİRLİ

SEVGİLİ BAŞKANIM TABANA MESAJINIZI VERDİNİZ SONUNA KADAR BAŞKANLIĞA HAYIR ALININDAN ÖPÜYORUM SENİ.!!

la tahzen

böyle bir dönemde herşeden önce vatanı ve milleti sevr alanına tekrar terke etmek gibi bir karara imza atan bu adamı ülkücü taban affetmez. mhp nin vatan konusundaki duruşu bellidir. meta han yada heyetteki ismiyle oğuz kağandan gelen bir duruşu vardır. sen kime hizmet ediyorsun diye sormazlar mı? yazık yazık yazık...

adam

zavallı atila kimden tekmil aldın ümit özdağ dan mı kemalden mi .devam et statükodan emir almaya sana meyleden taban batsın

Duayen

Biri hariç hepsi hayır diyecek. O biri de diyecek ama parti içinde emir etkililiğini ölçmek istemekte... Artık bir başbuğ daha olmayacak, Hele bahçeliden Başbuğ olmaz.

YA SIYAH YA BEYAZ GRI YOK

TÜRKIYEYI SEVEN HAYIR DIYECEK