BIST 9.722
DOLAR 32,52
EURO 34,93
ALTIN 2.425,53

MHP'de kritik süreç: Bahçeli tek tek tahkikat yaptırıyor!

MHP, 21 Mayıs'ta YSK'ye sunulacak listede FETÖ üyesi ya da terör örgütü ile bağlantılı kişilerin yer almaması için aday adaylarının yanı sıra bunlara referans olan isimlere ilişkin de inceleme yapıyor. Bu kapsamda referanslar tek tek aranıyor ve teşkilatlardan ayrıntılı bilgi isteniyor. Genel Başkan Bahçeli, Milletvekili Aday Belirleme Komisyonu'nun çalışmalarının yanı sıra bazı aday adaylarına ilişkin bizzat tahkikat yaptırıyor.

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 11 Adet Yorum
Misafir

Herkes aynaya baksın. Fikir hürriyetinin bir sınırı varsa o da nefret suçudur.Onun kendi görüşüdür deyip geçemez.Türk Ceza Kanunu 122’nci maddesi

Misafir

Dillerinden demokrasi, fikir hürriyeti ve özgürlükleri düşürmeyen kalemler, hemen her gün bir aidiyetten ötürü birilerini linç edip çarmıha geriyor.

Misafir

İstanbul LGBT Derneği üyesi İpek Kırancı, 2014 yılında bir arkadaşıyla Galatasaray Hamamı’na gider.Rezervasyonları vardır.Buna rağmen, hamamın işletmecisi Kırancı’yı “Sizin gibi dönmeleri almıyoruz, kendi hamamınıza gidin, sadece arkadaşınızı alabiliriz” diye tersler ve hamama almaz.Kırancı suç duyurusunda bulunur.Hukuki bir mücadele sonucunda sanık “cinsiyet ayrımı yaptığı” gerekçesiyle Türk Ceza Kanunu 122. maddeden adli para cezasına çarptırılır.

er meydani

keske bahcelide aday olsaydi, hani devletin basina devlet gelecekti

Bilmem anlatabildikmi

Bahçeli sen MHPnin başına gelmiş enbuyuk felaketsin 24haziranda bahçeli felaketinden MHPyi kurtarmak için Bahceliye oy vermeyeceğiz

Misafir

bi bakmışsın eleye eleye geriye sade kendin kalmışsın...olurmu olur...

Misafir

yap bakalım belki içinizde fetocu vardır

Hakkı A.

Kendisi kimseyi tanımıyor muymuş! Benim bildiğim partiler adaylarını delegeline sorar. Bunlar ise neredeyse MİT'e veya AKP'ye soracak.

Misafir

T A M A M ! T A M A M ! T A M A M ! T A M A M ! T A M A M ! T A M A M ! T A M A M ! T A M A M ! T A M A M ! T A M A M ! T A M A M ! T A M A M ! T A M A M ! T A M A M ! T A M A M ! T A M A M ! T A M A M ! T A M A M ! T A M A M ! T A M A M !

Misafir

Bu iş olmuş bu iş tamam.............İzmir'in Konak ilçesine bağlı Gültepe semtinde gecekondu mahallesinde doğmuş olan Yıldız Tilbe ailesinin altı çocuğundan en küçüğüdür.

Misafir

Ne yapsın bahçeli?Sütten ağzı yanmış bir kere.Tarihinde görmediği ihaneti yaşattılar mhp'ye.Şer odaklarının mhp tarlasını bir kez daha sürmesine izin vermemeli.

  • 1