BIST 9.458
DOLAR 32,59
EURO 34,78
ALTIN 2.498,57

MHP'de deprem Atilla Kaya istifa etti

Anayasa değişikliğine 'hayır' oyu verecek olan MHP Genel Başkan Yardımcısı Atilla Kaya partisindeki görevinden istifa etti.

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 46 Adet Yorum
deli mi ne

akıllı adam bahçelinin yanında durmaz..

ülkücü

helal atilla başkan akp trolleri baya üzdün anlaşılan bahçeli kalacak sadece akp ve tayyibin yanında nede olsa yedek lastik

misafir

bağırsaklarımızda bizden habersiz bizimle beslenen asalaklar vardır ,doktora gidersin ilaç alırsın ilaç alınca o asalaklar bir bir dökülür

Misafir

Bu vatandaş gidip gelenlerden değil mi? Şimdi giderler yarın yine gelirler. Taş yerinde ağırdır. Devlet bey bu ülkenin bekası için ne gerekiyorsa onu yapıyor. 1991 yılında da Bağbuğ egoları uğruna kızıp gidenler oldu sonuç ortada. Herkes kendisi ülkü devi filan sanmasın.

Misafir

Kurt kocadı maskara oldu bırakın şu kurt'u kendi haline artık baksanıza ne yaptığını bilmiyor

hasan bal

ülkücülükten zerre kadar nasibini alan bu bahçelinin ihanetini kabul etmez.14 yıldır ülkeyi kaosa sürükleyen,ülkücüleri birinci düşman gören,bir zihniyete nasıl destek verilir

Misafir

MEMLEKETIMIZ YANGIN YERI; INSANLARIMIZ FAKIR VE GARIBAN, HERGÜN SEHITLER GELIYOR AMA BU ORTAMDA BILE BIRISININ AKLINA "BASKANLIK" GELIYOR VE ÜLKEMIZI BU TARTISMAYA SOKUYOR.. EYYY BOZKURT! BIRAZ DÜSÜN!

Tuna

Gerçek manada ülkücü-milliyetçi hiçbir MHP'li milletvekili Bahçeli'nin desteklediği bu anayasa teklifine evet diyemez vede demeyecektirde,gittikçe yalnızlaşan vede çaresiz kalan Bahçeli'de ilerde bu yaptığından dolayı çok ama çok mahçup olacaktır,bu arada maaşlı-trollerin çabalarıda takdire şayan,aferin aldığınız paranın hakkını verin ve yorumlara tıklama rekorları kırın aciz insanlar.

Misafir

AKP SISTEMI GELIRSE, MHP SIZLERE ÖMÜR(EL-FATIHA :))) SADECE IKI PARTILI SISTEM OLUSACAKTIR.. EYYY BOZKURT! BIRAZ DÜSÜN ve ÖYLE KARAR VER! (KALAN Bu iki parti AKP ve CHP olacaktir...)

MHP YE ŞANS VERİN

MHP YENİDEN DOĞMALIDIR,SAFRALAR İHANET EDENLER ATILSIN,YADA YANLIZ BIRAKILSIN.BAŞKA TÜRLÜ OLMAZ,YAPIŞAN TEK BAŞINA KALSIN.AİT OLDUĞU YERE GİDER BELKİ

Misafir

*** HANGI VEKILLER AKP NIN DESTEKCISI HEP BIRLIKTE GÖRECEGIZ ***

ahmet

siyasi hayatı the end

Türk de biziz Kürt de biziz kime ne!?

Aktroller bu haberde arka Bahçaya girmişler galiba... Geçen yıl günde 3 öğün sövdüklerine bugün destek çıkıyorlar.

Misafir

SAAT 16:30 itibariyla "maasli troller" birden faaliyete gecti(puanlara dikkat:)))

Misafir

Saat 16:30 itibariyla "maasli troller" birden faaliyete gecti(puanlara dikkat:)))

öncevatan

Tuzluklar teker teker gemiyi terk ediyor,şimdi bu tuzluğa sormak lazım sözde milliyetçi,ülkücü düşün başkanlığa kim karşı çıkıyor?cehepe,hdp,pkk,sol terörist gruplar,FETO(BELKİ YAKINDAN TANIRSIN),ab ve ABD hep birlikte ülkeyi kaosa sürüklüyorlar acaba bizim iyiliğimiz içinmi?sen kendine bir sor ne taraftayım diye.

Misafir

akapeliler siz niye üzülüyorsunuz Atilla beyin istifasına, bu ne telaş, siz değilmisiniz MHP.den nefret eden yok olmasını isteyen. Haa yakın tarihteki MHP.ye hakaretlerinizide Bahçalıya ne hakaretler ettiğinizide unutmadık.

gargamel

aslan parçası...biz koyun değiliz. biz ülkücüyüz..bu ülkeyi 2 kişinin eline teslim etmeyeceğiz...

TURAN

BU HERİF NE ANLAR TÜRK MİLLİYETCİLİĞNDEN..MERALİN YANINA KOŞSUN.

Misafir

BIR partili CUMHURBASKANI(BASKAN), BÜTÜN KURULUSLARIN NEREDEYSE TAMAMINI TEK BASINA SECIYOR(MESELA REKTÖRLERI, HAKIMLERI V.S).. TEK OTORITE, HANGIMIZIN HOSUNA GIDER BIR DÜSÜNELIM DIYORUM...

Misafir

DEVAMI GELIRSE; "BOZKURTLARIN DIRILISI" ANLAMINA GELECEKTIR.. BIR ZAMANLAR KÜR-SAD DA KALEYI ICERDEN FETHETMISTI! HAYDI HAYIRLISI!..

SEMRA

HELAL OLSUN................

alim torul

hayırcılar cephesi olarak CHP,HDP,MERAL,FETO,DOĞU PERİNÇEK MHP DEN İSTİFA EDENLER İNŞALLAH HEP BERABER HAYIR DİYECEĞİZ OMUZ OMUZA MİTİNGLER YAPACAĞIZ HAYIRLI OLSUN

BOZKURTLARIN DIRILISI

INANMADIGI-BENIMSEMEDIGI BIR SEYE "EVET" DEMEK BIR BOZKURTA/ÜLKÜCÜYE ASLA YAKISMAZ.. GÜZEL KARAKTERININ GEREGINI YAPMIS ATILLA BEY.. AYRICA; COK MERAK EDIYORUM SN. BAHCELI BU MILLETIN GELECEGINI ETKILEYECEK "BASKANLIK" KARARINI VERIRKEN; MILLETVEKILI ARKADASLARINA DANISTI MI KONUYU TARTISTI MI?

BOZKURTLARIN DIRILISI

INANMADIGI-BENIMSEMEDIGI BIR SEYE "EVET" DEMEK BIR BOZKURTA/ÜLKÜCÜYE ASLA YAKISMAZ.. GÜZEL KARAKTERININ GEREGINI YAPMIS ATILLA BEY.. AYRICA; COK MERAK EDIYORUM SN. BAHCELI BU MILLETIN GELECEGINI ETKILEYECEK "BASKANLIK" KARARINI VERIRKEN; MILLETVEKILI ARKADASLARINA DANISTI MI KONUYU TARTISTI MI?