BIST 9.464
DOLAR 32,60
EURO 34,83
ALTIN 2.495,92

MHP'de çatlak Bahçeli'nin sağ kolu istifa mı etti?

MHP'li Atila Kaya'nın partinin Genel Başkan Yardımcılığı görevinden istifa ettiği iddia edildi.

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 23 Adet Yorum
deli mi ne

bahçeli şimdi tek kollu mu hemide solak ha haaa...

MHP RUHU NEREDE YAV.

Tabii ki bir oyun olacak!!neden açıklıyorsun ki biliyor herkez.Bilmediklerimizi açıklarsan iyi olur,gerçi tahmin ediliyor.

kgb

senin kiblen belli bizans atigi mhp fetosun siganagi deyil toz kaldirma ikile pensilvanyaya cia babana git dizinde otur

yt

mhp içinde de fetöcüler olabilir dikkatli olunmalı

Vatandaş

Ey Bahçeli memleketi yaktın ondan sonra bir tek oyum var diyorsun.Ayıptır, yazıktır, günahtır.

Misafir

Dün akıl almaz hakaret vb. ile saldırdıkları bahçeliyi aynı kişiler bu gün korumaya almış, çok manidar. siz sadece değirmeninize su taşıyanlarımı seviyorsunuz yani. Günahkarsınız vesselam.

adam

eğer öyle ise atilla kaya amcan ümit özdağ ile kemalin yanına git aynı çizgi sayılırsınız.

Şener KAZAN

Dün yayınlanan haberlerde zaten bu adamın eşgali ve kimliği belli olmuştu. Hatta adı bile yazıyordu internet sitelerinde. Şimdi neden " Kimliği belli oldu " şeklinde flash haber olarak sunuluyor anlamış değilim

Misafir

TARİHİNİ BİLMEYEN BİR TOPLUMUN GELECEĞİ DE OLAMAZ. BİRAZ GEÇMİŞE BAKIP DERS ALMAK LAZIM. TÜRKİYE NE ZAMAN BİRAZ KIPIRDAMAYA BAŞLADIYSA HEMEN ÜLKEDE SİYASİ EKONOMİK SOSYAL KARIŞIKLIKAR ÇIKARTILARAK SİYASİ TIKANIKLIKLAR YARATILMIŞTIR. BU ORTAMIN YARATILABİLMESİNE OLANAK SAĞLAYAN PARLAMENTER SİSTEMİN TA KENDİSİDİR. 27 MAYIS VE 12 EYLÜLÜ YAPTIRAN GÜÇ BOŞUNA BU SİSTEMİ TÜRKİYENİN BAŞINA BELA ETMEDİ

ALASÖZ

Bahçelinin gideceği yer de Tuğrul Türkeş'in yanıdır. Partisi batacak gibi görünüyor ki kendini kurtarma derdine girmiş anlaşılan.

Misafir

Nasılki bahçeli biz ülkücülerin taleplerini dikkate almamışsa bizde onu dikkate almıyoruz. onun yolundan illaki gideceğiz bir şart yok.

Yusuf Alptekin

MHPnin başına HDPli birisini getirselerdi ancak bu kadar başarılı olabilirdi.

Misafir

Bahçeli, hatırlıyor musun? 2007'deki Cumhurbaşkanlığı seçiminden önce Tayyip'e sesleniyordun: Cumhurbaşkanı da olsan biz seni altetmesini biliriz diye bağırıyordun ya hani. Şimdi de git evet oyu at. Sen bile satıldın koltuk uğruna. Şimdi ilk gördüğün aynanın karşısına geç, camekan da olur farketmez, yeter ki kendini gör ve de ki: ben kendisiyle çelişen bir palavrayım.

Balaban Beyi

Olaylar şunu gösteriyor :D.Bahçeli'nin GÖREVİ MHP'nin sıfırlanması ve MHP nin ortadan yok edilmesidir. Buna bütün Türk Milliyetçileri karşı çıkmalıdır.Çıkacaktır ve çıkmaktadır....

Mustafa

Sayın Bahçeli sen ne yaparsan yap birak git parti kurtulsun

mhp li seçmen

Gün terörü kökünü yok etme günüdür. gün terörün kökünü kurutmaktır. Başkanlık heveslisi olmak bu musibetlerin def edilmesine çare değildir. Birlikteliğimizin panzehiri değildir.?

Misafir

1 oyun var sayın bahçeli.

Türk de biziz Kürt de biziz kime ne!?

MHP'de vekillerin geleceği yok. Hem de kendi genel başkanları yokluğa götürüyor. Eğer bir an önce Bahçalı'yı terk etmezler ve adam gibi bir liderle yeni bir hareket olarak teşkilatlanamazlarsa gelecekleri olmayacak, kanaatindeyim.

umut zamanı

Padişah efendinin tahtını sağlamlaştırmaya gerçek ülkücüler avandanlık olmayacaktır. iktidar memleketi nasıl bu hale getirdilerse ergeç hesabını verecektir.

Ahmet Demir

Diyetini ödüyor, ne yapsın... Zavallı parti başkanı olduğunu unutmuş.

ahido

gün milliyetçiler ile politikacıların ayrışma günüdür.

Türk de biziz Kürt de biziz kime ne!?

Bahçalı Mecliste gizli oylanması gereken tasarıya ihsas-ı reyde bulunarak "evet" diyeceğini söylemiştir. Gereği yapılmalı.

Burdayiz.

Nasıl Cumhurbaşkanını halk olarak yedirmedik isek, Bahçeliyide halk olarak bu saatten sonra sahip çıkmasını biliriz, başkaların şüphesi olmasın,

  • 1