BIST 9.645
DOLAR 32,59
EURO 34,79
ALTIN 2.405,47

MHP yeni anayasa için inisiyatif alacak!

MHP Genel Başkan Yardımcısı Emin Haluk Ayhan, yeni anayasa görüşmelerinde MHP'nin inisiyatif alacağını söyledi.

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 19 Adet Yorum
Farklı Bakış

MHP bu ülkede ne zaman bir insiyatif alsa ÜLKE BATAĞA GÖMÜLÜYOR. Ama bir gün bu ülkeye kötülük yapanların cezalandırılacağını göreceğimize eminim.

muhafazakar

mhp hdp elelel başkanlık yolu açarlar

mustafa

Sizi kim seçti sokağa çıkın bir sorun bakalım ahali size ne diyor.

YUH BE SEÇMENİM VATANDAŞ

YAHU MİLLETİ APTAL YERİNE KOYMAKTAN NE ZAMAN VAZ GEÇECEKSİNİZ. HEPM PARLEMENTER SİSTEMİ ÇÖPE ATIYORUNUZ. 600 VEKİLLE ARMUTMU TOPLAYACAKSINIZ. 18 YAŞINDAKİ GENÇ DERSMİ YAPACAK SİSYASİ KADERİNİMİ TAİN EDECEK.

Misafir

biz ülkücülerde size pek güzel bir inisiyatif alacağız efendiler, elmi yaman beymi yaman göreceksiniz.

RESUL TEK

BAHÇELİNİN KAYBEDEĞİ BİRŞEY YOK,ARKASINDA ÇOCUKLARIDA YOK,BAŞKANLIK KARARINA VERECEĞİ OY,YARIN MİLLETİ OYACAK ,AYNI ZAMANDA PARTİSİNİDE BİTİRECEK,15 TEMMUZ DARBESİNE KARŞI VERİLEN VE 27 GÜN BOYUNCA YAPILAN DEMOKRASİ MÜCADELESİNİN DE HİÇ BİR ANLAMININ KALMAYACAĞI,O TOPLANTILARDA GÖSTERİLEN DEMOKRASİ İSTEMLERİNE KATILAN ZAVALLI HALKIN EMEKLERİNİN VE ÇAĞRIŞIMLARININHEBA EDİLECEĞİ MHP PARTİ YÖNETİMİ TARAFINDAN,BİRAZCIK ATAMIZA SAYGILARI VARSA,VİCDANLARI VARSA BİLİNE

vatan

mhp nin tabanı hayır der

vatan

mhp nin tabanı hayır der

Misafir

18 yaş ve 600 vekil maddesini halka açıklayın önce.. açıklayamazsınız.. siz mecliste evet verebilirsiniz ama MHP liler referandumda ne verecek onu biliyor musunuz. söyleyeyim ben, her 10 MHP liden 8 i hayır diyecek. bu koca devlet 18 yaşında ki bebeye teslim edilemez. fatihin devri de fatihi yetiştiren hocalar devride dünya tarihinde 1 yada 2 kez olabilecek olaylardı. 3 kez olmaz. 600 vekil ne iş yapacak mecliste. biraz daha kavga etsinler, biraz daha fazla çakar lambalı arabalar olsun, daha fazla dokunulmazlık zırvaları olsun diye mi. yoksa yandaşlarını zengin etsinler diye mi. hazinede para çoğaldı galiba dağıtmaya yer mi arıyorlar. asgari ücret hesaplanırken 1 işçinin maliyeti düşünülüyor da 1 vekilin devlete maliyetini hesap ettiniz mi siz. 400 vekil bile yeter bu ülkeye, ha eğer başkanlık olacaksa milletvekilliğine ihtiyaç dahi yok.

Balaban Beyi

MHPli yönetim şu sıralar MEŞRU OLMA DURUMUNU YİTİRMİŞTİR. ŞEKLEN BAŞKAN VE YÖNETİCİDİRLER.ASLA MHPlilerin TEMSİLCİSİ DEĞİLDİRLER....

Türk de biziz Kürt de biziz kime ne!?

Meseleyi şahsileştirmemek lazım. RTE taraftarları başkanlık için evetçi, RTE taraftarı olmayanlar hayırcı demek olmamalı. Başkanlığa taraf ya da karşı olmak açısından da bakılmamalı. Tasarının içeriğine bakmalı. Tasarının içeriğine bakınca 600 tane işe yaramaz vekil göze çarpıyor.

bir dik durun

mehepe olarak birde dik durun bu bunak bahçeinin peşinden sürüklenmiyın MHP sayenizde bitiyor akpnin oyunlarına gelmeyin arka bahçesi olmayın

kimsesiz1953

sayın MHP yetkilileri tavrınız ne insiyatif almak nede devlete sahip çıkmaktır.bu model akp nin dayattığı demokratik olmayan bir diktatörlüktür.akla muğayir bir anayasa değişikliği olup hiç bir ülkücünün tasvip etmeyeceği bir modeldir.

Farklı Bakış

Yoksa MHP 15 Temmuz u halen bir DARBE olarak mı görüyor. Hitler tek kişi olsun diye MECLİSİ YAKMIŞTI Biz de tek kişi karar alsın diye MECLİS BOMBALANDI. Bir darbe ki ne başı ne kıçı belli ama MHP nin vatan sevgisini tutuşturmaya yetti.

ÖTÜKENLİKURT

MİLLETİN KARARI HA... Utanmazlar, ihanetinize kılıf arıyorsunuz değil mi? bizim suçumuz yok, millet evet dedi diyeceksiniz! Azıcık okuyun, ANAR araştırmasına göre konuyu bilen ahalinin oranı yüzde 14! millet sizi aklınız eriyor, bizim haklarımızı koruyun diye seçip gönderdi!Topu halka atmak sizi tarihi sorululuktan asla kurtarmaz! HESAP SORMANIN BU KADAR ZOR OLDUĞU REJİME DİKTA DENİR!

Misafir

Kişiye özel olarak Anayasayı degiştiren MHP ye helal olsun.

recep

seçim meydanlarda ne söz verdiyseniz tabanınızda inssiyatif,ini alacak

egeli,_222

İnsiyatif alıyormuş,Devletleşen bir siyasi yapıya destek çıkıyosun,bunu Devlete destek çıkıyoruz diye kapatamazsınız.Rezil ettiniz bizi

kundemacı

Ne inisiyatifi alıyorsunuz? MHP' yi bitirdiniz.

  • 1