BIST 9.645
DOLAR 32,54
EURO 34,86
ALTIN 2.435,42

MHP ve HDP adayına kim oy verdi? Sürpriz

Meclis Başkanlığı seçiminde sürprizi MHP adayı Ekmeleddin İhsanoğlu ve HDP adayı Dengir Mir Mehmet Fırat yaptı. Her ikisine de 1 fazla oy çıktı. Peki bu oyu kim verdi?

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 16 Adet Yorum
ahmet ateş

:))))))) mantığını sevsinler

Secmen

@takoz öyleyse baskanlik sistemini kabul etsin muhalefet, cikarsinlar Erdoganin karsisina bir aday görelim bakalim sonucu. Ikinci bir Ekmelettin faciasi yasarsiniz.

zırvalamak bedava

mantığını batsın. %25 oy alan muhalefetin gedikli partisi utanmıyor da %41 e rağmen hatalarını sorgulayan ak partiye çamur atılıyorsa bu işte bir saçmalık var demektir....yani anlayamayacağına istinaden özetleyeyim. saçmalıyorsun

Kimmi ?

Kilicdaroglunun kendinden baskasi degil, denizi koltugumdan edecek diye sevmiyor zaten, kalbinden düsündügü eline yansidi inadina verdi öbürkerine.

ASKER

İNSANIN AKLINA ZÜĞÜRT AĞA FİLMİNDEKİ SAHNE GELİYOR. (ZÜĞÜRT AĞA YANAŞMALARINA BAĞIRIR, "ULAN GAVATLAR 1 OYU SİZ VERDİYSENİZ, BENİM OY NEREYE GİTTİ ?") MECLİSTE KOMEDİ BAŞLADI :)

Takoz

Hayrettin kardeş o dediğin yüzde 52 10 Ağustosta kaldı. RTE 7 Haziranda yeniden seçime girip % 41 aldı. Gerçi o 41'i de Davutun oğlu ile birlikte aldılar.

yavuz

dikkat et de altı çizilen de sen olma

RIZA

AÇMAZSAN ........

Gezi Yolu_____________

AKP Zaten koalisyon hükümeti olarak kuruldu!. Milli Görüş ve Adil Düzene ihanet edenler Sokaktan Toplamam imamlar ile Kurdu!.....

Hayrettin

Dikkat et senin üstün çizilmesin. Otur oturduğun yerde. Milletin %52sinin tercihine laf etme. Dava açarım sana.

Üstü çizilen RTE

Meclis Başkanlığından önce____________________ Tayyip yüzde kırklık oyla orada oturamaz! - Erken Cumhurbaşkanlığı Seçimi istiyoruz!..

Komünist İşçi

Erdoğan hakkında savaş kışkırtıcılığı, radikal dinci teröristlere külliyatlı miktarda silah ve mühimmat sağlayarak küresel teröre yardım suçları kapsamında “ Ceza Mahkemesi” tarafından “savaş suçu sanığı” ilan edilmesi Söz Konusu olur!.

HAŞİM

CHP KENDİSİ KOALİSYON ZATEN BİRDE KOALİSYONA KATILIRSA SEYREYLE GÜMBÜRTÜYÜ.

oktay

chp içine sızmış olan paralellerden gelmiştir.

ZENCİ TÜRK

DENİZ BAYKAL MECLİS BAŞKANI SEÇİLİRSE.KASIM AYINDA SEÇİMLER YENİLENECEK..Yazın kenara.

misafir

dördüncü seçimde belli olur merak konusu olmasın şimdiden nasıll olsa akp alır EĞER ŞİMDİ SEÇİM OLSA AKP 0/0 70 HDP 0/0 30 ALIR DİĞER PARTİLER TARİHHE KARIŞIR

  • 1