BIST 9.762
DOLAR 32,56
EURO 34,99
ALTIN 2.432,30

MHP seçim beyannamesi Devlet Bahçeli açıkladı

MHP seçim beyannamesi 24 Haziran seçimleri öncesi MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli tarafından Ankara Spor Salonu'nda açıklandı. Dolardaki yükselişe değinen Bahçeli, kurun yükselişini siyasi ranta çevirenlerin vatan haini olduğunu söyledi "Türkiye Cumhuriyeti dövizle kurulmadı, dövizle yıkılmaz. Yıkmaya da kimsenin gücü yetmez." dedi.

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 51 Adet Yorum
Misafir

Bu yeni bir şey değil.........

kobra

Sevgili yorumcular. Gördüğüm kadarıyla iktidara bayağı bir eleştiride bulunmuşsunuz. Peki o halde sizlerin gönlünden geçenleri yapacağına inandığınız bir parti yada lider var mı. Söyleyin. sonra da yemin verin . ben de o kişiye oyumu vereyim. yapmayın güzel kardeşlerim. hayal alemine gezmeyin.Hazırı kayba değişerek sefalete sürüklenmeyin.

Misafir

Çok uzun olmuş reis ne derse odur diyeydi yeterdi

Misafir

Yatırımmı yok derken 16 yılda kaç tane fabrika açıldı ekonomi kötüyemi gidiyor derken dayı senin kafanmı güzel benzin 6,5 mazot 6 lira olmuş dolar 5 liraya dayanmış Euro 6 liraya merdiven dayamış neyin lafasındasın sen 100 liraya pazara gidemiyorsun ev kiraları almış başını gidiyor yol köprü safsatası yapma devlete ait değil eskiden paranın bereketi vardı 1 maaşla 6 boğaz bakılıyordu şimdi nerdeee sen bi temiz hava alda aklın başına gelsin

Misafir

İKİSİNİ DE YAPTI,ŞU AN MUTLU....

Misafir

DUYSA DA BİRŞEY YAPAMAZ,,,,

Misafir

SAHİBİNİN SESİ.....!!

Misafir

IYK SEBEP..........!!!!

Misafir

GELİRSE ÇAKICIYI SALACAK, ÖNCELİĞİ BUDUR.EKÖMÖMİ!DEĞİL...

Misafir

AKP ŞEMSİYESİNİN ALTINDAN KONUŞANA OY MU VERİLİR.C.BAŞKANI ADAYI BİLE ÇIKARTAMADIN.

Misafir

İktidara talip olmayan bir parti neden seçim beyannamesi açıklıyor? Anlamadım!

kral kobra

Çeşitli gerekçelerle AK Parti'ye oy vermeyecek olanlara, "Milletvekillerini sevmedim. Belediye başkanları bize hizmet etmedi. Biz, şu veya bu konuda mağduruz" diyenlere sesleniyorum. Yolunda gitmeyen ne var. Yatırım mı yok. Hizmet mi yok. Ekonomik göstergeler kötüye mi gidiyor. Hayır. O halde derdimiz nedir. Acı çekmek mi istiyoruz. Sizler acı çemmenin ne demek olduğunu bilmiyorsunuz. Ben 54 yaşında bir adamım. Bizim gördüklerimizi siz görseydiniz Milletin Adamının peşini asla bırakmazdınız. Sevgili gençler gelin benim bu nacizane tecrübeme güvenin ve oyuna gelmeyin. Acı çeken bir Millet değil müreffeh içerisinde yaşayan bir Millet yolunda hep birlikte ilerleyelim.Tek ihtiyaç duyduğumuz şey birlik bereberlik içinde olmak,birbirimize sıkı sıkı kenetlenerek istikrarın devamını sağlamaktır.O zaman kimsenin gücü bize yetmeyecektir. her şey için artık çok geç olmasın!

Misafir

SEÇİMDEN SONRA ZAM YOK DİYEBİLİYORLAR MI?? HAYIR,YAĞMUR GİBİ GELECEK.

Misafir

ŞU ÇAKICIYA GİTTİ YA BEN İYİCE TIRSTIM....KORKU FİLMİ GİBİYDİLER,O KAREYİ BİR FİLMDE GÖRSEN KORKARSIN.

ÜRKÜTÜCÜ....

ÖNCE ŞU ÇAKICIYLA NASIL BİR İLİŞKİ İÇİNDESİNİZ Kİ,ADAM İÇİN AF TALEP EDİYORSUNUZ,KARISINI ÖLDÜRMÜŞ BİR KATİLLE NE İŞİNİZ OLABİLİR.???

misafir

Bak şu konuşana.erdoğan abisi izin vermiş,şunları şunları konuş demiş bütün yandaş TV kanallarınıda emrine vermiş garibimde konuşmuş.Laf ola torba dola.

Misafir

Aynen iscinin vergi yuku nedir boyle. Yok vergi dilimine girdin kes yok ikinci dilime girdin kes. Bu nedir ya. Memur kamu personelide isci degilmi. Biz baska vatanami hizmet ediyoruz sanki. Hakmidir revamidir. Adalet bu mudur?

Misafir

kimse vergi dilimlerinden bahsetmiyor. işçiyim bu ay %20 dilime girdim 9.ayda 27 dilimine gireceğim maaşım her ay düşüyor bu ay 250 düştü %27 de 500 tl. düşecek. memur aynı alıyor. biz niye böyle. vergi adaletsizliğini düzeltin. niye vaadeden yok.

Oğuzhan

EYT, 3600, 40 saat üzeri fazla mesai, uzman çavuşlar, staj madurları, şehit ve gaziler. Sen her dediğini yaptın. Ne dediysen oldu. Sana inandık bu sefer yanındayız. 15 temmuzdaki tavrını unutmadık. Seninleyiz.

remka

bende burdan sesleniyorum zararın nerseinden dönersen kardır devlet bahçeli yuvana geri dön senin yerin mhp partisidir ve cumhurbaşkanı adaylığını koymandır

Misafir

kimi mavi ceketli kimi pembe :))) hepsi de en az 4700 +- 200 liralık takımlar.

Misafir

türk siyesetinin en zavallı kişisi durumuna düşen zat ı muhterem , allah yardım etsin..

Misafir

DİYANET ‘İSRAF’ DEMİŞTİ; AKP BAKANI 135 BİN LİRALIK İFTAR VERDİ

Kolay siyaset

Vatan hainliğinin turnusol kağıtları gelmiş..:))

Misafir

tayyip erdogan secim calismalarina 250 koruma 2 ucak 2 helikopterle gitmezse dolar duser :)))