BIST 9.722
DOLAR 32,57
EURO 34,98
ALTIN 2.423,52

MHP lideri Bahçeli'den sert tepki: Allahtan korkmaz kripto!

MHP Lideri Devlet Bahçeli, Kızıl Elma ülküsüyle ilgili, "Kızıl Elma, pazarda alınıp-satılan elma değildir. Türk milletinin milli varlığının istikbal nurudur." dedi. Peki Kızıl Elma nedir şirk koşmakla ilgisi ne? Devlet Bahçeli'den Kızıl elma açıklaması.

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 55 Adet Yorum
Alperen

Payitaht 1453 hiç üşenmeden yazmışsın sallamışta sallamışsın bir de yüzlerce puan verip algı oluşturmaya çalışmışsın hamoş. Nedir bu İstanbul düşmanlığın Türk düşmanlığın gavurdan dönme. Utanmadan hiç sıkılmadan birde payitaht 1453 ismini kullanmışsın satılmış hamoş.

Misafir

kAİLE ALMAYA BİLE GEREK YOK 1453 DENEN AKLI KITI, ADAMIN AMACI TETİKCİLİK EMİN OLUNKİ KRİPTO FETÖCÜDÜR, KUL HAKKI YİYEN SORULARI ÇALIP BİR YERLERE HAKETMEDEN GELEN, DEVLETİNE KURSUN SIKAN, KUYRUK ACISINI DA SAÇMA SAPAN YORUMLARLA DİNDİRMEYE ÇALIŞAN

Misafir

kim bu payitaht1453 ki.. övgüyle bahsettiğin ve kartal marka arabaya bindiği için şakşakcılığını yaptığın zihniyet bu ülkenin anasını ağlattı.. sosyal kültürel ekonomik ve diğer alanlarda ülkenin anasını ağlatan bir siyaset politikasını sen eğerki kartal marka arabaya bindiği için alkışlayabiliyorsan yavrum afrikaya git.. orda devlet başkanları bazen bisiklete biniyorlar hatta yalın ayak yürüyenlerde var.. senin için kıstas kriter makam aracının markası imiş ya

Misafir

PAYİTAHT1453 AKPLİ DEĞİLİM.. AMA SENİN GİBİ MOSKOVA MERAKLISI SOLCUDA DEĞİLİM.. BU İNSANLAR MİLLİ GÜVENLİK KURUL TOPLANTISINDA ANAYASA KİPATÇIĞI FIRLATILDIĞI İÇİN SİYASİ EKONOMİK KRİZLERİDE UNUTMADI.. SENİN ÇOK SEVDİĞİN O ZİHNİYETİN İKTİDAR OLDUĞU ZAMANLARDA YAĞ KUYRUKLARINI ŞEKER KUYRUKLARINI MAZOT BENZİN KUYRUKLARINIDA UNUTMADI.. MÜSRİFLİĞİN DİNİMİZ AÇISINDAN GÜNAH OLDUĞUNU BİLECEK KADAR DİNDAR, AMA EZANLARIN MİNARELERDEN TÜRKÇE OKUNMASINI SAĞLAYACAK BİR ZİHNİYETİ DESTEKLEYECEK KADARDA KÖRSÜN.. SENİN ZİHNİLEYETİN MİLLETİN ANASINDAN EMDİĞİ SÜTÜ BURNUNDAN GETİRDİ (LAİKLİK KİSVESİ ALTINDA) ÖNEMLİ OLAN TOFAŞ FABRİKALARINDA ÜRETİLEN RENAULTUN NE KADARININ TÜRKİYEYE AİT OLDUĞUDUR.. SİMDİ SEN SAKARYADAKİ TOYOTAYADA SAHİP ÇIKARSIN EMİNİMKİ.. RENO BİZİM FRANSIZLARIN DEĞİL.. TOYOTA DA BİZİM JAPONLARIN DEĞİL..

Payitaht 1453

AKP'nin Tirollerinden birisi beni ADİ bir FETÖCÜ olmakla suçlamış ve beni birileri ile karıştırmış..! Çünkü FETÖ'ye ''Ne istediniz de vermedim'' diyerek FETÖ'ye her türlü yardım ve Yataklık yaptığını İTİRAF EDEN ben değilim ki...! Hadi bakalım TİROL cüğüm bil bakalım bu itirafı kim yaptı...!?

Payitaht 1453

Misafir 15:46 e...! Rahmetli BÜLENT ECEVİT'in Başbakanlık Makam aracı olan KARTAL'ın ''Renault'' Bursa'da TOFAŞ Fabrikalarında üretildiğini biliyormusunuz.??? Ayrıca Yurt dışından alınacaksa o araçların illada Süper Lüx Milyonluk Araçlar olması şart mı.??? Bu yapılan Müsriflik değilmi.??? Zannedersem Müsrifliğin Dinimizcede Günah olduğunu biliyorsunuzdur...!

Misafir

SEN BURADA ANLADIĞI ALGILADIĞI ŞEKİLDE YORUM YAPAN İNSANLARI TROLLÜK YAPMAKLA SUÇLARSAN BENDE SANA ADİ BİR FETÖCÜSÜN DERİM..

Misafir

PAYİTAHT 1453 EĞERKİ BU KONUYU PAZARLARA MARKETLERE GÖTÜRÜP, PAZAR VE MARKETLERDEKİ ÜRÜNLERİN YÜZDE 80' NİN YABANCI MENŞEELİ OLDUĞUNU BU YÜZDENDE BU ÜRÜNLERİ KULLANDIĞINI BEYAN EDEREK YIRTMAK İSTİYORSAN SADECE BİR TEK SORUYA CEVAP VER.. HALİ HAZIRDA YERLİ ÜRETİM ARAÇ VARMI.. VARSA MARKASI NEDİR VE NEREDE ÜRETİLİYOR.. SÖYLEKİ SENİN GİBİ DUYARLI OLUP O ARAÇTAN BİZDE ALALIM.. ELİN GOVURUNUN TOYOTASINI AUDİSİNİ MERCEDESİNİ ALMAYALIM.. BİR MARKETTEKİ ÜRÜNLERİN YÜZDE SEKSENİNİN YABANCI OLMASI SENİN İÇİN YÜZDE YİRMİLİK YERLİ ÜRETİMİ GÖRMEMEYE YETİYORSA, YERLİ BİR ÜRETİM OLMAYAN ARAÇ SEKTÖRÜNDE MERCEDESİN TERCİH EDİLMESİ NİYE ZORUNA GİDİYOR..

Payitaht 1453

Misafir 15:01... Sana ve senin gibi düşünenlere Pazarlara, Marketlere bir göz atmanızı tavsiye ederim. Marketlerdeki ve Reyonlardaki öteberilerin en az %80 inin Yabancı manşeli olduğunu göreceksiniz. Sözde Tarım Ülkesiyiz ama Kurufasulye, Nohut, Mercimek bile yurtdışından geliyor. Hayvanların kış yiyeceği olan SAMAN bile İthal ediyoruz ama sizler burada gerçeklerden uzak Tirollük yapıyorsunuz... Ülkeyi bu hale bizim getirmediğimizi HATIRLATIRIM...

Payitaht 1453

Hakkı 13.42'ye.. Hakkı, yani utanmasanız Rahmetli BÜLENT ECEVİT'in Başbakanlık Makam aracı olan KARTAL'ını ''Renault'' da Vatandaşın cebinden Milyonlarca Dolar ödenerek alındığını iddia edeceksiniz...! Bu arada neden sadece bu yoruma odaklandınız anlayamadım...! Biraz da diğer yorumlarım için görüşlerinizi yazsanız diyorum...! Yoksa o Yorumların içeriğindeki gerçeklerin altında eziklik mi hissediyorsunuz...?

Misafir

PAYİTAHT 1453.. OLABİLİR OLMAYABİLİR DİYE KIVIRMA.. DİKKAT ET YORUMUMDA BEN SANA HARAM YOLDAN BU İMKANLARI ELDE ETMİŞSİN GİBİ BİR KELİME KULLANMADIM.. HELAL PARAN İLE ALMIŞSIN HELALI HOŞ OLSUN.. BENİM ELEŞTİRİM YERLİ VE MİLLİ OLMAK ÜZERİNE SÖYLEDİĞİN SÖZLERE.. ÖNCE KENDİN YERLİ VE MİLLİ OL SONRA ONU BUNU ELİŞTİR.. SONY İ BIRAK VESTEL KULLAN.. DİMES MEYVE SUYU BULUNDURMA ŞERBET İÇ.. EŞOFMANIN ADİDAS OLMASIN, İTALYAN MALI KUNDURA GİYME.. SONRA AHKAM KES ANLADIN MI.. BU SÖYLEDİKLERİMİDE ANLAMAYACAKSAN SENİN GİBİ ÇOCUKLA UĞRAŞACAK HALİM YOK..

Misafir

BİRAZ ÖNCEKİ YORUMUM İLE ACAYİP RAKAMDA BEĞENİLMEMEZLİK ALMIŞ REKOR KIRMIŞIM SEVİNDİM VALLA.. DEMEKKİ BİRİLERİNİN ÇOK AŞIRI ZORUNA GİTMİŞ CEVABIM... SON RAKAM 327 BEĞİNİLMEMEZLİK :))))

Payitaht 1453

Misafir 13:53 'e... Benim evimde o saydıklarından olabilir, olmayabilir. Ama varsa bile ben onları Alın terim ile Vergisini ödeyerek kazandığım helal Param ile almışımdır, Milletin cebinden değil. Sen öncelikle okuduğunu ve içeriğini anlasan böyle saçmalamazdın...!

Misafir

YERLİ VE MİLLİ OLMAMAKLA SUÇLAYAN BAZI ARKADAŞLAR VAR.. EVİNE GİDİN BAKIN EMİN OLUN BU ARKADAŞIN EVİNDE YABANCI MARKA MEYVE SUYU DEĞİL KIMIZ VARDIR YADA KENDİ İMKANI İLE İMAL ETTİRDİĞİ ŞERBET, TELEVİZYONU EMİN OLUNKİ YÜZDE YÜZ YERLİ OLAN VESTEL DEĞİL SONY'DİR. GİYDİĞİ AYAKKABI EŞOFMAN ADİDAS VEYA İTALYAN MALI KUNDURADIR.. SONRADA ÇIKAR YOK BİLMEM NE MARKA ARABALARA BİNİYORLARMIŞTA BİLMEM SÜPER UÇAKLARI VARMIŞMIŞTA FALANDA FİLANDA.. ÖNCE KENDİN MİLLİ OL KENDİ ÇAPINDA KENDİNE YETTİĞİNCE YERLİ ÜRETİM MALLAR KULLAN ONDAN SONRA MİLLETE YOĞURDUN EKŞİ DE KARDEŞŞŞŞ..

hakkı

payitaht 1453 senin söylediklerin sade bu günmü vardı bu ülkede. chp iktidarındada vardı yarında olacak. iktidara sallamak için kendine sağ isim koyupta yazman çok komik olmuş.

Payitaht 1453

Erdoğan’a GAZİ, Bahçeli’ye MAREŞAL Ünvanı verilsin..! ÇÜNKÜ..: -Vatan toprağı olan Süleyman Şah türbesini terkedip kaçmak, -Kozmik odaya Terör örgütlerini sokmak, -Ege kıyılarımızdaki Adacıklarımızın Yunanlılar tarafından işgaledilip Silahlandırılmasına GIK çıkartmamak, -Ankara ve İstanbul'da Barzani denen PKK destekçisi ve Besicisinin PKK PAÇAVRASINI Ay Yıldızlı Şanlı Bayrağımızın yanına Bayrak diye çekerek PKK'yı Devlet olarak tanıdığını İMA etmek, -29 EKİM 2014 günü "Sanki Takvimde başka gün kalmamış gibi 29 Ekim..!" Cumhuriyetimizin ilanına NİSPET eder gibi Kuzey Irak'taki PKK'lı TERÖRİSTLERİ KUZEY SURİYEDEKİ PKK uzantısı PYD'li TERÖRİSTLERE YARDIM ETMELERİ İÇİN AĞIR SİLAHLARI ile KONVOYLAR HALİNDE TÜRKİYE ÜZERİNDEN KUZEY SURİYE'ye geçirerek PYD Terör Örgütüne Yardım ve Yataklık yaparak bu günkü noktaya gelmemize sebebiyet vermeyi HER BABAYİĞİT BAŞARAMAZ..! Bu BAŞARI Erdoğan ve Bahçeli ikilisine aittir...!

Misafir

BU İHSAN ELİAÇIK DENEN HAİN de ikinci bir fetö gibi yargılanmalı derhal

Misafir

YAŞA VAROL MEHMETÇİK, hem dıştaki Türkiye düşmanlarına,hem de içteki bu ülkenin ekmeğini yiyen HAİNLERE,hemde burda guya yorum yazan PKK-FETÖ-SÖZDE ÇAĞDAŞ KÖKSÜZLERE iyi KORKU SALDIN,tarihte daima olduğu gibi

misafir

Kızıl Elma'yı anlayacak kapasite yok o zatı muhteremde o ancak kendi ve kendisi gibi zihniyette olanların kendilerine uydurduğu saçmalıklara inanmakla meşgul olsunlar. Sahte ve yalan din tüccarı şarlatan..

Misafir

40 yıllık partiyi sattın şimdi ona buna laf yetiştirerek prim yapmaya çalışıyorsun...

hakkı

bir chpliden başka ne bekleye bilirsin ki? bu milletin inançlarına, değerlerine saldırı dedimi en başta koşarlar.

Misafir

MÜLK ALLAHINDIR AMA MÜLKE HÜKMETMEK VEYA SAHİP OLMAK ALLAHA ŞİRK KOŞMAK DEĞİLDİR.. SENİNDE ANLAMADIĞIN BU KARDEŞİM.. SENİN ARABAN VARMI EVİN VARMI ARSAN VARMI BUNLARDA SONUÇTA MÜLKDÜR. SEN ARABAYA SAHİP OLMAKLA YADA BİR TOPRAK PARÇASI OLAN ARSANA TARLANA SAHİP OLMAKLA ALLAHA İSYAN EDİP ORTAKMI OLUYORSUN.. ŞİRKTEMİSİN SİMDİ SEN VER CEVABINI

alara

bahçeli doğru tesbit etmiş, bu fetocu köpek mülk allahındır Allah koruyaccaktır, siz Allaha güvenin yan gelip yatın bir şey yapmayın abd israil dünyayıda sizide yönetsin demeye getiriyor.

Misafir

MÜLK ALLAHINDIR.. MEVLAMIN YARATTIĞI HERSEY ŞÜHPESİZ ONA AİTTİR. BURAYA KADAR DOĞRU.. AMA MEVLANIN YARATTIĞI MALA MÜLKE SAHİP OLMAK EĞERKİ ALLAHA ORTAK KOŞMAK ŞİRK İSE BU ANGUT HOCANIN SORUN EVİ ARSASI ARABASI VARMI.. ONLARDA MALDIR MÜLKDÜR VE ONLARA SAHİP OLARAK ALLAHA ŞİRK KOŞUYOR O ZAMAN BU DENSİZ..

Misafir

İslam'da şirk olan şeyler bellidir. Kızıl elma sembolünün şirk olmadığını bilmek için ilahiyatçı olmaya gerek yoktur.