BIST 9.768
DOLAR 32,56
EURO 35,01
ALTIN 2.438,00

MHP lideri Bahçeli'den dikkat çeken 'Leyla' mesajı!

MHP Lideri Devlet Bahçeli, sosyal medya hesabından Ağrı'da bugün cansız bedeni bulunan 4 yaşındaki minik Leyla ile ilgili dikkat çeken bir paylaşımda bulundu. Bahçeli, "Çocuk katillerinin en ağır, en şiddetli ölçüde cezalandırılması kaçınılmaz bir adalet ihtiyacı, ihmal edilemeyecek insanlık ve şeref görevidir. Bunun da sonuna kadar takipçisi olacağımızı herkes bilmelidir" ifadelerini kullandı.

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 8 Adet Yorum
Misafir

İyi güzel yazmışsın da laf atmadan hakaret eytymeden yazsa idin daha güzel anlam ifade ederdi.

Turgut Şentürk

Sn Genel Başkanım, idam cezasını insan hakları kavramının içine koymayalım. Kavram çirkinleşiyor, anlamını yitiriyor. Bebek katilleri, vatan hainleri, terör ile uğraşanlar insan olarak değerlendirilir ise bunlardan zarar gören masumlar, sabiler ve devlet görevlilerinin insan olarak görülmediği anlaşılır. Türk milleti İDAM cezasını her şeyden çok istiyor.

Misafir

sen ki terör örgütü lideri apo itine af getiren adamsın şimdi leyla üzerinden siyaset yapmak ne haddine, getirin idamı getirebiliyorsanız hadım nedir ya

Misafir

Sn. Bahceli, dedemin bir sözü vardi " Evladi olmayan Evlat nedir, Acisi, Tatlisi nasil olur bilmez" derdi, siz Politikacilar (600Milletvekili dahil) gercekden bilemezsiniz, Hele Evladi olmayan Asla Anlayamaz, bilemez. Caninizi vereceginiz Tek varlikdir, Sorgusuz, Sualsiz, kayitsiz, şartsiz.. Anlatabiliyormuyum. Milletin Sesine Kulak verin Artik, 13 bin Cocuk ya öldürüldü yad tecavüz edilip Birakildi bu olsnlar Muz cumhuriyetinde degil TÜRKIYE CUMHURIYETINDE Oluyor. Göreviniz neyse yapin Artik.

sözün sonu

artık terörist ve sapıkları Türk halkı olarak beslemek istemiyoruz,gelsin idam...

Misafir

HEPTE ARKASINDA DURUYONUZ---NE HİKMETSE...---- YANINDA DURACAK YÜZÜNÜZ YOK DİMİ...

Misafir

Helal olsn sana reis sonuna kadar arkandayiz

Misafir

AF ÇIKARARAK ............................................................................................................................................................................................................................................................................................................

  • 1