BIST 9.080
DOLAR 32,37
EURO 35,02
ALTIN 2.323,50

MHP CHP'den raporu gizlice istedi mi?

MHP Genel Başkan Yardımcısı Semih Yalçın, CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel'in "MHP seçim güvenliği raporumuzu talep etti" şeklindeki açıklamasını yalanladı.

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 10 Adet Yorum
Reşat

Şimdi isteyen isim açıklansın.Yalancıyı tanımış oluruz........

cggece1

AKEPE ve MEHAPE tüm siyasetlerini hamaset üzerine kurgulanmış muhalefeti konuşturmama üzerine kurdular zira ekonomi batmış, dış ve iç siyaset batmış kısacası koskoca ülke batmış durumda

Misafir

hep dediğim şey aslında mhp akp ye çok büyük bir tuzak kurdu başkanlığı getirelim diyerek halbuki eski sistemde akp en az 15 yıl daha iktidardı ama bu yeni sistemde mhp ye muhtaç kaldı ama dahası var seçim sırasında yada ikinci turda bir şekilde mho ben yokum ne hain varsa derse akp ne olacak ..yada bir şekilde mhp de lider deği,şirse yeni gelecek liderde ben ortaklıkta yokum derse ne olacak....kısaca bilerek bilmeyerekki bence bilerek akp mhp nin kazdığı kuyuya düştü....HADİ BAĞLIM NASIL ÇIKACAK KUYTUDAN AKP GÖRELİM...aklıma tek şu geliyor 15 temmuzda erken seçim kararı alır ve ramazan bayramından sonra kandili darmadağın eder işte tek kurtuluş akp için bu....SON DÖNEMDE SABKİ AKP MHP NİN TUZAĞINI HİSSETTİ VE OYUNU KURMAYA ÇALIŞMAKTA VE GÖRECEKSİNİZ 15 TEMMUZDA SEÇİM ÖNCESİNDEDE KABDİLDE TÜRK BAYRAĞI ...ALLAH TÜRK'Ü VE TÜRKİYE'Yİ KORUSUN..

Türkoğlu

CHP MHP aynı rezaletin devamı. Al birini vur öbürüne. CHP bu ülkeye kaostan başka ne getirdi? Denize düşüp yılana sarılacağınıza alternatif bulunmalı. CHP MHP AKP bunlar orta çağdan kalma o zihniyetin devamı. Türkiyemizin yepyeni ve modern, gerçek Atatürkçü, Atatürkü tapulaştırmayan, ordumuza saygının derecesini aşmayan, laik ve reformatör, bir partiye ihtiyacı var. Bizi NATO, dolayısıyla ABD nin sömürgesi olmaktan, AB nin uşağı olmaktan kurtaracak, gerçek anlamda vatansever bir parti. Rüya gibi geliyor değil mi? Işte sorun olan bu.

mergen

millet derdimiz millet devlet derlersede fazla inanmayın asıl dertleri koltuk yani güç hepside aynı.

cemazievvel

Mhp nin yalan söylemediği ne malum?Mhp Chpyi itibarsızlaştırmak için tam seçim öncesi Hdp yi kullanarak karalama yapmaya çalışıyor.Perinçek te bunlara Çanak tutyor.Körle yatan şaşı kalkar.Akp ile takılan ona benzer.

misafir06

Amasyalı denen yorumcu sen önce bir savunduğun partinin neler yaptığını anla da,ondan sonra Chp hakkında yorum yap.Senin savunduğun siyasetin geçmişi 1969 yılında solcular amerikan filosuna karşı eylemler yaparken,onları denize dökerken,senin savunduğun fikirdeki adamlar amerikan filosunu kıble zannedip ona karşı namaz kılıyorlardı.Solculara saldırıyorlardı.

Misafir

ASIL SANA HADI ORDAN.. catlasanizda patlasanizda chp hep var olacak..

AMASYALI

DÜN YAZMIŞTIM KESİNLİKLE BU CHP Lİ KADROLARA GÜVENİLMEZ DİYE İŞTE ÇIKTI. İŞLERİ GÜÇLERİ YALAN DOLAN İFTİRA BÖLÜCÜLÜK. İNŞALLAH TARİHİN TOZLU SAYFALARINDA BİR GÜN YERLERİNİ ALACAKLAR HAYIRLA YAD EDİLMEYEREK. ULU ÖNDER ATATÜRK'ÜN KURDUĞU PARTİYE BAKARMISINIZ NE HALE GELDİ. BUNLAR ÜLKE YÖNETECEK HADİ ORDAN

Hakan

Chp li değilim, savunmayı da hiç düşünmem ancak; merak ettiğim husus,daha önceleri sizlere ve tüm Ülkücülere yapılan ağır itham ve hakaretleri, yutkunarak mı unuttunuz?

  • 1