BIST 9.769
DOLAR 32,54
EURO 34,89
ALTIN 2.431,42

Metropoll en son seçim anketi AK Parti oy oranı ne oldu?

1 Kasım seçimleri öncesi en son seçim anketi Metropoll'den geldi. Metropoll seçim anket sonuçlarında AK Parti oy oranı ne oldu?

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 45 Adet Yorum
sezer öcal

akpye verdik ama istikrar olmadı. ekonomi düzelmedi. eskiden tüp kuyruğu var diye biz niye sıkıntı çekelim. çok kötü gidiyor ekonomi. kimse mal satmıyor gönderdiğimiiz de almıyor.

rambo

ancak bu kafa bu kadar çaiısırakp 49 alır bakarsınız

Misafir

doğru söylüyonuz 12 yıllık iktidarla geldiğimiz durum ortada ikinci seçimde tek parti olabilmek için bile ortalığı karıştırıp oy arttırmak için ne gerekiyosa yaptılar ama pardon ulu önder atatürkün sözü geldi birden aklıma bir millet laik olduğu gibi yönetilir

Misafir

inşallah hemşerim inşallah

Misafir

aynen akp akp akp sonsuza kadar

devrim

HDP daha fazla oy alacaktır oylar HDP HDP HDP

Fidan

HIRSIZLIĞA VE YALANA HAYIR.BÖLÜNMEYE HAYIR.AKP YE HAYIR

misafir...

hdpkk inadına terör diyor mhp inadına hayır diyor chp ne dediği belli değil. Vizyon yok ki bunlarda.İnadına Ak Parti... İnadına istikrar.. İnadına vatan.... İnadına 2023....

Meteorolog

İnadına Oslo inadına çözüm süreci inadına AKP.Bizler AKP bizler meclise.

2 Kasım

Hiç birine tek başına iktidar yok.Tek başına oldularmı dediğim dedik çaldığım düdük misali davranıyorlar...

Kadir

Tipik paralelci metropoll oyunu, son ana kadar AKP'nin oyunu düşük gösterdi, HDP'yi şişirdi ki kamuoyunu yönlendirsin, en son anketinde ise daha gerçeğe yakın veriyorlar ki yanlı olmadık diyebilsinler. Allah'ın izniyle %45 alır AK Parti, etrafımda birçok HDP ve MHP'li huzur ve bağımsız ülke için AKP'ye oy verecek.

Misafir

hak hukuk adalet milliyetçi hareket oyum mhp ye

Misafir

kimseye inadından değil, adaylar arasında en işyapacak olanı oldugu için diyelim.

Misafir

türk milliyetçili boşboş konuşmakla olmuyor. dünyanın neresinde bir ecdad yadigarı eser varsa tika hepsine sahip çıkıyor, restore ediyor. mogolistandaki anıtlardan bosnadaki camilere kadar. biraz inceleyip yazaın lütfen.

TORONAGA

- Trabzonspor Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu, İstanbul'dan Trabzon'daki yöneticileri telefonla arayıp, "Özel uçakla oraya geliyorum. Ben gelene kadar hakemleri stattan çıkarmayın." dedi. - "O hakemi bakalım oradan kim çıkartacak?" diye rest çekti. - Ancak Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın telefonu Hacıosmanoğlu'nu ikna edebildi. Hakemler 03.47'de serbest kaldı

Kenan

Hdp ile ne Ak Parti nede Mhp koalisyon yapmiyacagina göre , chp yapsa bile Ak Parti kadar Milletvekili sayisina ulasamiyor , o yüzden her ülkesini seven vatandaslarimiz ülkenin yönetilebilir bir hale gelmesini ve daha fazla zarar görmesini istemiyorsa Ak Partiyi secmelidir.

Mehmet

Bence Milletin Hayirci Partisi MHP nin daha fazla oy kaybetmesi gerekiyor , hic birsey yapmayan ülke yönetimine hicbir katkida bulunmayan bir parti niye secilsinki .

oflu

% 45 ...yazdım.pazar akşamı görüşürüz.

Reis HÜRDO

Bu kadar hırsızlık ve yolsuzluk iddialarına rağmen, İslam dinine bu kadar küfre rağmen, bütün bakanlıklarda tamamen beceriksizlik görülmesine rağmen, eğitim ve adalet kaybolmasına rağmen, teröre ve komşularımızla düşmanlığımıza rağmen, yoksulluk ve işsizliğe rağmen, BOP'çu olmasına rağmen AKP % 30 oy alsa bile büyük başarıdır. AKP'nin seçim stratejistlerini tebrikler.

talat

Arkadaşlar, ingiltere, Almanya, İsrail ülkede koalisyon çıksın diye bastırıyor, adamlar güçsüz Türkiye istiyorlar, lütfen biraz düşünün krizli yıllar mı, istikrar mi ?

ERZURUMLU

Bir MHP li olarak hep hayır siyaseti yapan,ülkemin en büyük terör saldırısında görüşmelere yanaşmayan, Cumhuriyet bayramına bile katılmayan ve kendini milliyetçi sanan lider ve partiye artık oyum yok. Bu sefer AKP diyorum

Misafir

buna kim inanır.galiba kadir inanır.

Ahmet hadi

İŞİD'in kimin için çalıştığı mı ortaya çıkmış bu anketle.

davut

Ankete göre Davutoğlu'nun dediği doğru Ankara katliamı sonrası AKP'nin oyları yükselmiş. Ne diyordu uzmanlar "bir eylemden kim kârlı çıkıyorsa suçluyu orada aramak lazım" Eyyy savcılarrrr.

Misafir

Niçin? Daha fazla soyulmak, daha fazla bölünüp parçalanmak için mi? Türkiye Cumhuriyetini biraz daha çökertmek için mi yoksa Türk Milletinin anasını biraz daha bellemeleri için mi? Niçin AKP'ye oy vermemiz lazım?