BIST 9.693
DOLAR 32,59
EURO 34,81
ALTIN 2.508,15

Metropoll anketindeki İYİ Parti detayı! Erdoğan'a destek verenler içinde...

MetroPOLL Araştırma'nın Twitter hesabından yayınladığı 'Türkiye'nin Nabzı Ağustos 2018' anketinde ilginç sonuçlar var. Ankete bakılacak olursa Erdoğan'a en büyük destek kendi partisi dışında MHP'den var. İYİ Parti ise üçüncü sırada.

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 5 Adet Yorum
Hasan

O kadar berbat bir anket yapmışlar ki, sadece seçimlerde oy oranı yüksekmiş haricinde hep yerlerde sürünmüş. Seçim harici hiç bir dönemde seçimde aldığından daha fazla beğeni almamış mı yani ? Böyle bir araştırmanın gerçek olmadığı belli.

k.k.k

İnsan evinde aç kalınca, cebinde beş kuruşsuz kalınca, ailesine ve kendine bakamayınca, ne din ne de iman kalır. Kimse masal hikaye anlatmasın. Son model arabalara binenlerin, krizden ötürü etkilenmeyenlerin Allah'ımız var demeye hakkı yoktur ! Ülkenin ekonomisini yönetemiyorsunuz, kabul edin ! Dolar önlem aldık dediniz yine 7 seviyelerine dayandı !

halit

butun dunya saldiriyor ulkemize zavalli hainler hala para dolar pesinde sanki rte degilde kilictaroglu olsaydi cok iyi olacakti kendi partisini yonetemeyen insanlara bel baglayan insanlar var nasil bir beynr sahiler anlamiyorum bjk 4 tane gol yiyor ama yensekte yenilsektenke takimlarini desdeklerler ama ulkesi azcik zor duruma dustugu zaman sirtini doner abd nin yaninda yer alirlar abd size irak gibi ozgurluk vaat ediyor siz kosmaya devam edin

ss.sebo

hdp - chp - iyi partinin düşünceleri ne kadarda birbirine benziyor. Atalarımız boşuna dememiş "arkadaşını söyle kim olduğunu söyleyeyim."

Misafir

Ülkeyi uçuracağız dediklerinde, ülkemin temellerine dinamit koyacaklarını düşünmemiştim. Ben de senelerce Ak Partiye ve Sayın Erdoğan'a oy verdim. Hata yaptım. Yüce Allah (c.c)'den ve Aziz Türk Milleti'nden özür diliyorum.

  • 1