BIST 9.089
DOLAR 32,38
EURO 35,05
ALTIN 2.325,97

Metin Külünk'ten çok konuşulacak Kılıçdaroğlu iddiası!

AK Parti İstanbul Milletvekili Metin Külünk, CHP hakkında ilginç bir iddiada bulundu. Kılıçdaroğlu'nun genel başkanlıktaki ömrünün çok uzun olmadığını ileri süren Külünk, "Yerine birini hazırlıyorlar. Kim olduğunu da biliyorum" ifadelerini kullandı.

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 9 Adet Yorum
misafir

vatan ve millet adına çok şey biliyorsun. yahu aptal aptal demeçler vererek ülke siyasetini gerçekten Temel Karamollaoğlunun dediği gibi gerilim siyaseti oluşturuyorsunuz. Siyasetin ahlaki çerçevesi kaldırıldı. Gerçekten çnem arzeden durumlar konuşulmuyor.

Şükrü K.

Saçmalamayarak, gündem oluşturmaktan başka öteye gidemeyecek bir laf.

Misafir

emeklilerin intibak zammı verilmedi artık verin adil olun

Misafir

bunlara böyle si lazım kardeş:)

ottoman empires

MAN adasının belgeleri gerçek çıktı diye ciyaklayan trol savcılık açıklamasında iddiaya ilişkin belge sunulmadığından takipsizlik verdi ama trolsün ya chpkk ya yaranırsın belki.Chp genel başkan yardımcıları da belge gösterin diyenlere ne belgesi canım dedi bunlar sadece iddia dedi yani hepsi hayal ürünü ama chpkk lılar için hayalller ve gerçekler farklı.

Misafir

MAN adasinin belgeleri gercek cikti savci acikladi!!!Sen onu anlat ne yapacaksin Chp yi...

Misafir

Hıyy şu adamı gördün mü sınır oluyorum. Rasim ozan kütahyalı'nın siyasi versiyonu. Ak parti bu ve bunun gibilerini yüzünden kaybedecek. Tayyip Erdoğan'nı ilk satacak adamlardan birisidir. Bu tipler trübünleri çok sever. Hep gündemde olmak isterler. Memleket, millet unsurlarında olmaz. İşine gelmesin mı AA bak bu fetöcüymüş demekte geri durmazlar. Yapıştırmayı iyi severler. Kılıçdaroğlu gidecekmiş diye dile getirmesinin sebebi, emin olun onun CHP'nin başından gitmemesi için dua ediyordur. Ben buraya son olarak söyleyeyim. Bu makam bu mevki, pervane gibi etrafa adamlar olduğu sürece ne Kılıçdaroğlu, ne Bahçeli, Ne Erdoğan orayı bırakıp giderler. Onları o koltuktan sadece ölüm ayırır.

asım

abd fetö hazırlıyordur gene hini tekidir gene

Vatandaş

Herhalde muhasebeci kenandır

  • 1