BIST 9.645
DOLAR 32,52
EURO 34,91
ALTIN 2.429,94

Mete Yarar'dan FETÖ bombası! 1982'de ilk kez...

Güvenlik Politikaları Uzmanı Mete Yarar, FETÖ'nün devlet içine yerleşmek için sınav sorularını ilk olarak 1982'de çaldığını söyledi.

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 15 Adet Yorum
EFE

BU HAİNLERE DEVLETİN TÜM KURUMLARINI AÇAN ,HER SÖZ SÖYLENDİĞİNDE CAN HIRAŞ SAVUNAN ,HALA EN YETKİN KİŞİLERİ PENSİLVANYA TEZGAHINDAN GEÇEN İKTİDARI AKLAMAK GAYENİZ.DEDEM KORKUT HİKAYESİ MİSALİ SARIN SARIN DURUN 82 DE GİTMİŞLER DE 90 DA GİRMİŞLERDE ECEVİT DE DESTEKLEMİŞ DE.BUNLARA DEVLET KADROLARINI AÇAN VE SINIRSIZ DESTEK SUNAN SADULLAH EGİN' NE YAPTILAR( GİZLİ TANIK TUTUKLU SAVCI BEYANI ORTADA). SAYIN ARINÇLA İLGİLİ TUTUKLU SAVCI BEYANI ORTADA MEB BAKANI HÜSEYİN ÇELİK MEB İ TESLİM ETTİ ONLARA ADETA.NE YAPTILAR PEKİ BU ZATI ŞAHANELERE .ÇIKMIŞ 82 LERDEN BAHSEDİYOR.AMAÇ ÜZÜM YENEK DEĞİL.AMAÇ ALMAN PROVAGANDA BAKANI TAKTİĞİ.TUTMASI İÇİN HER KOLDAN ÇALIŞIYORLAR...

salhor

Sabırla koruk helva olur mu, olur. Atalar söylediğine göre elbette olur. Delil mi istiyorsunuz? Pensilvanyalı ahlaksıza bakın. Bir de onun elini öpüp resim çektirerek sonra Fetö muhbirliği yapan iftiracı şerefsizlere bakın. A. Üniversitesi, Doç. Dr. Mehmet S. Orta Anadolu. Ona, onun iftiralarına kıymet veren savcı bey: H. ; Fetöcü rektörü; el'an rektör; bizzat cumhurbaşkanımız tayin etti onu. A. vilayeti. Hakim de namazlarında dua edermiş: Allah'ım beni yanıltma diye.EN UMMADIĞIN KEŞFEDER ESRÂR-I DERÛNUN - SEN HERKESİ KÖR, ÂLEMİ SERSEM Mİ SANIRSIN? Devletim bir tuhaf.

Balaban Beyi

Yalnız bir şeyi atlamayınız. Bütün bu HAİNLİKLERİN DÖRTNALA KALKTIĞI TARİH ARALIĞI 2002 İLA 2015 YILLARIDIR. Yani bu tarih AKP İKTİDARI DÖNEMİDİR...Bu tarihler içinde ÖSYM sorularının bir takım insanlarca bazı yerlere verildiği iddiası AYYUKA ÇIKTIĞINDA ,ne oldu hatırlıyormusunuz..? DEVRİN CUMHURBAŞKANI A. GÜL DEVLET MÜFETTİŞLERİNİ GÖREVLENDİRDİ.....VEEE SONRA DA " Hiç bir çalınma ve kayırılma olmadığına " dair sonuç alındığını ve kendisinin de bu kanaate sahip olduğu AÇIKLADI... Bunları da unutmayalım derim.! TABİİ O SIRALARDA AKPnin tamamı,baştan aşağıFETÖ İLE AŞK YAŞIYORDU...UNUTMAYALIM...

misafir

çalmadılar, soruları bizzat verdiler, çok uzaklarda aramaya gerek yok

Turgay

Yok canım M.Ö 1982 olması lazım.Ya bu adam kadar çok konuşup bir şey anlatmayan bir uzmana!!!daha rastlamadım.Sanki bu ülkeyi 15 sene akp yönetmiyor. Daha dün CB UYAP'ı da bunlara vermişiz diye timsah göz yaşı döküyordu.

CEVAP ANAHTARI İLE YERLEŞENLER..

SORU ÇALANLARI TAMAMI BULUNMAK İSTENİYOR MU EMİN DEĞİLİM.DEVLET DAİRELERİNDE İŞLERİNİ HAKKIYLA YAPAMAYANLAR,İŞLERİNİ BİR TÜRLÜ BECEREMEYENLER OLDUĞUNU GÖRÜYORUZ,BU TİPLERİN HAKKIYLA SINAV KAZANDIKLARINI SANMIYORUM.OYSA SORU KİTAPÇIKLARI İNCELENİR İSE ÜZERLERİNDE HİÇ BİR İŞLEM YAPMADAN MATEMATİK SORULARINA CEVAP VERENLER VAR İSE BUNLAR ÇALINAN SORULARIN CEVAP ANAHTARLARINI ALAN KİŞİLER OLDUĞU ORTAYA ÇIKARACAKTIR.

kamil

darbe bu Mete Yarar gibi goygoyculara yaradi.. 1982'de cemaatin nesi vardi da devletten soru caldi? 1986'da atilanlar soru calarak girenler degildi. Basarili, zeki tiplerdi. Bu soru calma olayi 2000'li yillarda, cemaatin AKPnin de destegiyle iyice semirdigi donemlerin arizasi.. AKPnin iktidara gelmesi, cemaatin de destek vermesi cemaatin sonunun baslangici oldu... bir bakima iyi de oldu...

Aci

Yok mu artiran.yikin bakalim butun olumsuzluklari fetonun ustune.sonunu merak ediyom

SELİN

FETONUN KAYNAĞI NURCULUKTUR. NURCULUK OSMANLIDAN BERİ DEVLETİ ELE GEÇİRMEYE ÇALIŞIYOR. 90 YILDIR CUMHURİYETİ DEMOGRASİYİ YOK ETMEYE İRTİCAYI HAKİM KILMAYA ÇALIYOR. DÜN İSMİ FETOY DU BUGÜN MENZİLCİ, SÜLEYMANCI MAHMUT EFENDİZİ VS. ADI NE OLURSA OLSUN TEK AMAÇLARI ŞERİATA DAYAI DEVLET.BU GERÇEĞİ KABUL EDİP TEDBİR ALINMADIKÇA İRTİVCA YAKLANMALARI BİTMEZ. BUNUN İÇİNDE BUNA İNANA İKDİDAR LAZIM. OY UĞRUNA BUNLARA GÖZ YUMANLAR TAVİZ VERENLER VATAN DÜŞMANIDIR.

CECE

YARAR İKTİDARI AKLAMAK İÇİN PALAVRA SALLIYOR. AKŞAM İZLEDİM TÜM ÇABASI İKTİDARIN HATALARINI ÖRTMEK FETOCUN AKP İKTİDARI DÖNEMİNDE KÖKELŞTİĞİ GERÇEĞİNİ YOK ETMEK. O DA BİR MAKAM PEŞİNDE SANIRIM.

Misafir

fetöcüyü yatakta iş üstünde bas yemin eder ben yapmadım der. mete yarara kanıt soran yorumcu fetöcünün önde gidenidir

selçuk dereli

bu adam değil miydi 2015 yılına kadar fetönün televizyon kanallarında ahkam kesen, vatan millet edebiyatı yapan?..

Misafir

kanıta gerek yok akp söylerse kesindir

Misafir

YARAR ÇOK ÖNEMLİ BİR İSİM. HAİN TERÖR ÖRGÜTÜNÜ ÇOK İYİ DEŞİFRE EDİYOR

Misafir

tek bir sorum var. kanıt?

  • 1