BIST 9.525
DOLAR 32,57
EURO 34,76
ALTIN 2.491,02

Mete Yarar'dan dikkat çeken İncirlik yorumu! Bu bir koz

Güvenlik uzmanı Mete Yarar, İncirlik ve Kürecik üslerinin kapatılmasıyla ilgili çarpıcı açıklamalarda bulundu. Yarar, bu üslerin bir koz olduğunu ve zamanı geldiğinde Türkiye'nin bu üsleri kapatma kararını verecek kadar güçlü olduğunu vurguladı.

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 11 Adet Yorum
vur kazmayı

mülayim olmayacaksın sonra böyle hayallerle kendini avutursun

kapatmak gerekirdi??

Yararsız açıklamalar bunlar,

Misafir

BUNDAN DAHA IYI BIR ZAMAN OLAMAZ/DI.. Daha neyi bekleyelim sn. uzman..

Misafir

METE YARAR ABDULLAH AĞAR RESMEN ŞOVMEN BÜTÜN KANALLARI DOLAŞIYORLAR BU SAYEDE CEPLERİNİ DOLDURUYORLAR

Misafir

Ağar, hiç bir şey yapamazlar nedenmi? Adam geldi her şey süt liman, biz suçlu olduk; böyle

Misafir

incirlik bir nato üssüdür.kapatmak için,zamanı geldiğinde diye bir argüman olmaz.elinizde bir incirlik kalmış. kapatın da ;onlar da kurtulsun, sizler de.en iyisi nato ve bm.lerden çekilin,ab.ye girme başvurunuzu geri çekin.madem kendi göbeğinizi kendiniz keseceğinizi söylediniz,o halde ne duruyorsunuz?nato,bm.ler, ab.gibi kuruluşlara ihtiyacınız olmamalıdır.hem nato ve bm.lere efelen, hem orada hâlâ kal;hem ab.ne sayıdır, hem oraya girmeye çalış.bu ,ne biçim göbek kesme?

H,İ

zaman coktan geldi geçiyor daga neyi bekliyorlar hepsi boş konuşma

k.k.k

Bence ilk Kürecik kapatılmalı; daha sonraki adım İncirlik olmalı. En son yapılacak koz da NATO'dan çıkmaktır. Daha sonraki adım sadece ABD askerine kullanılmak şartıyla Kuzey Kore'den nükleer füze almak olabilir. Birçok seçenek mevcut. ABD meydanı boş zannetmesin !

Misafir

Şaklaban adamsın sen

ali

yarara katılıyorum herşeyin zamanı var...öncelik şu s400 lerin yerleştirilmesi...bence o zamana kadar üs açık kalacak...

Misafir

Sn.Yarar bu sefer yanıldın bence; Adamaların umurunda bile değiliz. Biz teklif yapıyoruz; burada bağıranlar neler dedi neler oluyor farkındamısınız yoksa sizdemi yanlısınız

  • 1