BIST 9.525
DOLAR 32,57
EURO 34,77
ALTIN 2.487,79

Mesut Yılmaz eski defterleri açtı Fethullah Gülen ile 3 kez...

Eski Başbakanlardan Mesut Yılmaz , Fethullah Gülen ile ilk tanışmasını ve sonrasında yaptığı 3 görüşmeyi anlattı. Bu konuda ilk kez konuşan Mesut Yılmaz ilginç bilgiler verdi.

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 10 Adet Yorum
TRABZONLU !!!!!!!

Yahu hepsi dogru,da senin burnunu kim kirdi nicin kirdi hala anla$ilamadi iyimi !!!!!!!!

sevda çolpan

ay hep diyorum feto kanun adamlığına çok meraklı kanun adamı olsaymış, ne dini kullanıyor. birde fetonun peşinden gidenler daha saf.

Misafir

3.Hava limanının harfiyat işlerini de Mesut yılmazın oğularının kurduğu şirket yapıyor objektif yaklaşmalarını bekleyebilir misiniz ? Kendi menfatleri ülkenin menfatlerinin önünde gelir geçin bunları..

dugin

Hic etkilenmemis ve 3 defa gorusmus..bravo.. iyi yalancisiniz..

ECEVİTİN ŞEFAATÇISI FETÖ

ECEVİTİN ŞEFAATCİSİ FETÖ DEGİLMİYDİ.ECEVİT ÖBÜR TARAFTA FETULLAHI BEKLEYEDURSUN.TEZ ZAMANDA KAVUŞURLAR İNŞAALLAH.

Misafir

Mesut Yılmaz'ı 28 şubattaki yaptıkları nedeniyle hiç sevmem.Ama şu söylediklerine tamamen katılıyorum.İlk defa uluslar arası bir oluşum olduğunu 3-4 sene önce bir pazar satıcısından duyduğumda hadi be demiştim.Pazar satıcı"Elin gavuru müslüman birisine yardım etmez" demişti.Bende gülmüştüm.Gizlilik konusunda da 1 grup diğer grubu tanımıyor.Sanırım hücre sistemi b bile adamların karanlık yapısını gösteriyor.

ALİ

YAKINDA BERABER RESİMLEİRNİZ ÇIKAR

asde

PAS ALAMAM FETO DEN DEMEKKİ ALSAYDI ŞİMDİ KİMBİLİR NERDEYDİ NEYDİ. FETOYLA GÖRÜŞENELR KAHRAMAN OLDU TANIMAYANLAR SÜRÜNÜYOR

salhor

Gülen şeytanı, aklının zekatını verseydi Mesut Yılmaz, şu anda ABD cumhurbaşkanı olurdu. Gülen'den etkilenmemişmiş. Bal gibi de bütün siyasiler onun kucağında oturuyorlardı. Ecevit'in dezavantajı, kendisinin, bütün siyasilerin en ahmağı oluşudur.

Emekli Müdür****

Mesut Yılmaz Ülkemizin bu duruma gelmesinin baş aktörlerinden birisidir..medyada kendisinin açıklamalarına yer verilmemeli sokak ortasında tekme tokat dövülerek çamurlu su birikintisinin içinde bırakılmalıdır..

  • 1