BIST 9.645
DOLAR 32,55
EURO 34,88
ALTIN 2.430,76

Mesud Barzani ve Rusya'dan son dakika referandum açıklaması

IRAK Kürt Bölgesel yönetimi 25 Eylül 2017 tarihinde yapılacak olan referandumla ilgili son dakika kararını açıkladı. Mesud Barzani'den gelen açıklamada geri adım yok. Bu arada Rusya da ilk kez referandumla ilgili resmi bir açıklama yaptı.

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 13 Adet Yorum
Şef

Mesut barzanin helal olsun adam gibi adam

Hakkı SORAN

Kürt kardeşlerimiz kahramandır ama Türklerin aklına ihtiyaçları vardır. O nedenle tarihimiz ortaktır. Kültürümüz ortaktır. Vatanımız ortaktır. Eğer sıfır sorunlu yep yeni bir devlet kurup bunlara verilse 1 yıl geçmeden batırırlar. Çünkü devlet demek kurallar manzumesi demektir. Kürtler ise kurallara uymaktan sıkılır.

Okçu

BERZANİ VAZGEÇEMEZ!... 15 yıl boyunca Bölgedeki islami rejimlerin zulmünü çekmiş Irak Kürtleri için ana sütü gibi helaldir.

🌑

Bana göre Akıllı devlet, Kürtfobik bir ezberle yel değirmenleriyle savaşan değil, tarihin akışını görüp kendi bölgesindeki Kürtlerle ittifak kuran, bu sayede sınırlarını ve etki alanını genişletendir...🌑 Ama AKP'de Akıl?.....................

Misafir

VAY BARZANI VAY AKEPELILER " TÜRKIYE SENINLE GURUR DUYUUYOR DIYE ADAM MI OLDUN ULAN PESMERGE, DEGIL SANA DEVLET IKI CADIR BILE KURDURMAYIZ

BEKLEYECEK

RUSYA HER ZAMANKİ GİBİ TEMKİNLİ,HEMEN ATARLANMIYOR,ÖLÇÜP BİTECEK MENFAATİ NEYSE ONU YAPACAK,AYNI BİZ!!

Misafir

DEVLET KURMAK YÜREK ISTER EN ÖNEMLISI LIDER ISTER DEVLET MUSTAFA KEMAL ILE KURULUR YAHUT ALPASLAN OSMAN GAZI ILE KURULUR KUCAKTAN KUCAGA HAYATI GECEN BARZANI ILE KURULMAZ

HATAYLI

Bağdat’ın Kürtlere vaat ettiği tek şey, kaos, mezhepçilik ve yolsuzluktur. Hal böyleyken, kim kızabilir Kürtlerin ayrılma talebine?

A.L.

DOSTUMUZ RUSYA VE BARZANİ BİZE KELEK ATARLAR...

Misafir

soru şu:suriye de küt güçlerini bombalayan,onların devlet olmasını engelleyen rusya,ırak da barza nin kürt devletini tanıyacak mı?hangi gerekçeyi ileri sürecek?

Misafir

TÜRKIYE SENINLE GURUR DUYUYOR!!!!!!!! AKEPELILERIN TEK BIR AGIZDAN SÖYLEDIGI ZIP ZIP ZIPLADIGI OMUZLARA ALDIGI BARZANI SIMDI REFERANDUM YAPICAKMIS BIRAKALIM YAPSIN ONUN REFERANDUM YAPMASI DEGIL ONU OMUZLARA ALANLAR VE TÜRKIYE SENINLE GURUR DUYUYOR DIYENLER UTANSIN YERIN DIBINE BATSIN

Misafir

OHAL Rejimi Yeni Polisi okulunda helikopter kazası: 2 ölü, 3 yaralı

Misafir

YOOOO ANLAYAMADIGIM KARDESIM ESAD OLDU ESED IYIDE PEKI BARZANIYE NE DIYECEZ BERZANI MI DIYECEZ EEEE AKEPELILER PEKIIIII KÜRDISTAN PACAVRASININ ALTINDA SAYGI DURUSUNDA DURMANIZA NE DIYECEZ ??? DÜN CEMAAT SONRA PKK SONRA BARZANI GELEN KUCAGA ALIYOR GIDEN KUCAGA ALIYOR NE ZAMAN AKILLANCAKSINIZ YADA NE ZAMAN KUCAKTAN KALKACAKSINIZ?????

  • 1