BIST 9.717
DOLAR 32,48
EURO 34,97
ALTIN 2.435,21

Mescid-i Aksa'nın kapılarına dahi ulaşamıyorlar

Mescid-i Aksa'nın da içerisinde bulunduğu Kudüs'ün etrafı surlarla çevrili Eski Şehir bölgesine 4 gündür giriş çıkışa izin verilmiyor

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 5 Adet Yorum
deniz

Biz islamcilar icin cok kutsal olan mescidi aksa kafir pislik israilin eline gecti allah israili carpsin insallah bugun filistinli bir vatandasimiz I hain israil askeri oldurdu israilin sonu gelecek insallah gelecek muslumanlar birlesin bu hainlerin snagoklarina saldirin.

deniz

Teror devleti israil saniyorki zulum yaparak muslumanlari yildiracagini saniyor yok oyle biz muslumanlara kabadayilik yapmak kimsenin harci degildir israil in polisi ne askeri ne lanet olsun israilin mescidi aksaya yaptigi bu alcak saldiriyi kiniyorum. tekbir allahu ekber.

deniz

Musluman kardeslerimiz kafirin cezasini vericektir israil kendini bir sey saniyor alcaklar din dusmanlari israil kaybedecek muslumanlar ne israilden korkar nede amerikadan korkar israil pisliktir.

deniz

Kim oluyor bu israil muslumanlara karisiyor mesci di aksaya saldiriyor israil li kopekler kendilerini bir sey saniyor ancak allah buyuktur bu israillilere oyle bir felaket vericekki .

Misafir

ilginç gerçekten ne diyebilirimki yorum yapamam bu konu hakkında çünkü müslüman değilim yahudide değilim

  • 1