BIST 9.693
DOLAR 32,50
EURO 34,69
ALTIN 2.499,53

Mescid-i Aksa yakın zamanda yıkılacak!

İsrail, "Filistin Devleti'nin de kabul ettiği üzre Kudüs bizim başkentimizdir ve burada Mescid-i Aksa'yı istemiyoruz" diyecek. Sonrasını tahmin ediyorsunuzdur...

BU YAZIYA YAPILAN YORUMLAR 27 Adet Yorum
Misafir

hazır çarşamba günü türkiyede islam toplantısı yapılacakmışya işte bu mescidi aksanın kurtulmasına kudusün başşehiolmamasına vesile olsun ve tüm islam alemi bastırsında hazır netenyahu korkmuşken fırsatı hayra çevireli vesselam..

Misafir

kaç kişi internet yorum sayfalarının önüne kocaman reklamlarınız oluyor ama şikayetlerimize rağmen tınlamıyorsunuz süleyman bey, bu ne sorumsuzluktur anlamıyoruz bunun bir hal çaresine bakınız lütfen...internet siteniz ölmek üzere bence bu yazılarımız reklamın üstüne yazılıyor.

Misafir

Amerikan destekli İsrail'in elinde en az 81 adet nükleer başlıklı füze olup da senin elinde de en az 81 tane füze olmadıkça konuşma...O füzeleri yaptığın gün konuş!

Misafir

Bir Neden Daha!_____________ Tayyip Neden ABP'ye giremez!... 28 AB ulkesi Israil'in Baskentini Tel Aviv olarak Kabul Ediyor!.... Tayyip Kararsiz?..................

Misafir

İsrail'in başkenti neresi?....... Diplomatik İlişkilerimiz var?...... Eeeeeeeeeee başkenti neresi?..Dışişleri Bakanlığının internet sitesinde başkenti boş!.......... Niye Recep Tayyip Tel Aviv yazmıyor, niye yazmıyor?

Misafir

İsrail kuruluduğundan beri, saldırgan, barıştan kaçan, işgalci, haydut bir devlet olduğun gördük. Ama Yahudiler de -söylemeseler bile - şunu gördüler ki: Filistin onlara vatan olmayacak Tüm Araplar İsraili desteklese bile Yahudiler orada duramayacak kaçmaya başladılar bile.

kırçıl

Kaçarı yok!!! Filistinden arkalarına bakmadan kaçacaklar!!! Ağaçlar bile onları ifşa edecek.

Misafir

Kaçarı yok!!! Filistinden arkalarına bakmadan kaçacaklar!!! Ağaçlar bile onları ifşa edecek.

Misafir

Korkunun ecele faydası yok!!! Sayın Cumhurbaşkanımız ın dediği gibi saklanacak ağaç bulamadılar!!! Çünkü ağaç dile gelecek ve arkamda yahudi var diyecek. Kaçarı yok!!! Nasıl ki Filistin den daha önce sürüldü ler, yine dönmemek üzere sürülecek LED. İnşAllah.

Misafir

ÜSTÜME GELME DÜNYA, SABIRLA SİLAHLIYI...YILLARDAN BERİDİR, BU ÜMMETİN DEDİYE NİKAHLIIM

Kuzguncuklu

Erdoğan Atatürk Kültür Merkezi'ni yıkacak... kimi Dincilerin derdi Kudüs'de bir Mescid !

mb

Sayın yazar Allah sizden razı olsun

Misafir

ama öyle diyenler amerikanın sözünden çıkmayalım, hedefe de konmayalım diyorlar, lakin, söz dinlesekte dinlemesekte hedefleyiz.

KUDÜS 1

İşin özeti şu: ABD Kongresi 1995’te “Kudüs Büyükelçiliği Yasası”nı çıkardıysa da, bu yasanın uygulanması mütemadiyen ertelendi..‘Ilımlılar’ arasında sayılan Bill Clinton, 1992 yılında, başkan adaylığı esansında, Kudüs’ü İsrail’in başkenti olarak tanıma fikrini desteklediğini ilan etmiş, hatta dönemin ABD Başkanı George Bush’u (Baba Bush) “İsrail’in birleşik Kudüs üzerindeki egemenliğini sorgulamak”la suçlamıştı...George W. Bush (Oğul Bush) da, 2000 senesindeki başkanlık kampanyasında, Clinton’ın sözünde durmadığını hatırlatıp, “başkan olarak yemin eder etmez” Tel Aviv’deki ABD Büyükelçiliğini Kudüs’e taşıyacağını taahhüt etti... TABİİ Kİ EDEMEDİ..İÇ POLİTİKADA SIKIŞAN TRUMP GEREĞİNİ YAPTI VE MALUMU İLAN ETTİ..Tüm Arap Ülkeleri cambaza bak yaptı o gün bu gün..

KUDÜS 2

Tüm Arap Ülkeleri cambaza bak yaptı o gün bu gün..Bizde de hamaset ve meydanlarda konuşmalar..Peki diplomatik aktivite nerede! Örn.Elçilik neden çekilmez..Neden dışişlerine çağrılıp uyarılmaz...Filistin için toplanan paraları elden götüreceğini söyleyen sayın CB. neden Filistin'e gitmez...Katil Devlet söylemleri... Şimşeklerin çakması bittiğinde Kudüs'teki ilk elçilerin arasında Türk Elçisi de olur...Girit'in hamaset ve siyasetsizlik ile elimizden çıktığını tarih yazmakta...Kıbrıs'ı tanımayanlar arasında, Arapların yanında Hamas'ında olduğunu unutmamalıyız...

Misafir

İran ve Türkiye'ye ile niye uğrasın ki adam her istediğini alabildikten sonra...!

Misafir

Yazınızın sonu değişmiş/değiştirilmiş gibi!

Misafir

lafı dolandırma biz ne yaptık devlet olarak onu anlat... -ilişkilerimi bitirdik. -incirliki mi kapattık. -en azından notamı verdik(mescidi aksa bir soytarıdan daha mı değersiz)... liste uzun ama gerek yok...çünkü rahmetli Erbakan ın macunlama dediğinden başka yaptığımız bir halt yok... ve AK partiye nasip olanlar listesine bu da eklendi...

Misafir

Bu yazdıklarından şunu anlıyorum. Arablar Müslüman değildir ya da Peygamberlerimiz bu arablara hiçbir ey öğretememiştir. Suudi veliaht prensi bir tabloya 450 milyon dolar vermiş çünkü Allahın petrolü kendilerinin dir.

Misafir

O gün geldiğinde ne diyeceklerini ben sana söylim Süleyman Abi: Bunlar Tayyip Erdoğan'ın suçu diyip tası tarağı toplayıp izmirden denize dökülüp yunan adalarından yunanistana kaçarlar.

Misafir

filistinli araplarla yahudilerin derdi biz türkleri mi gerdi? daha kötü olsunlar, iki taraf da birbirini yok etsin....

Misafir

Arap general: İsrail kardeş ülke ABD ise... Birleşik Arap Emirlikleri'inde general olan Abdullah al Hashmi ülkesi ve İsrail'in iki kardeş ülke olduğunu söyledi. "BAE ve İsrail iki kardeş ülkedir. ABD ise iki ülke arasındaki farkı denetleyen abidir" dedi.

Erol Baron

Dünya medya sahipliğine ait rakamlar ve bu medyaların ABD yönetiminde çok etkili olduğu doğru. Birde Trump faktörü var. İnsanlar Trump'ı gördükten sonra ABD'nin İDAM cezasını neden kaldırmadığını ve herkesin evinde neden bir otomatik silah bulunduğunu hemen anladı. Kısacası, ABD dünya, bilhassa Müslümanlar için çok tehlikeli olmaya başladı.

gencoglu

chp liler saldırın hucüm bakın sahiplerinize laf söylemiş sayın yazar bu size ağır gelecektir

Misafir

Bize ne Filistin'den, bize ne Araplar'dan? Doğu Türkistan, Kerkük-Musul Türkleri, Halep-Lazkiye Türkleri bizim kardeşimizdir, filistinli arapların kardeşi 1. dünya savaşında türklere karşı braber savaştıkları ingilizlerdir... Onlar yardım etsin...