BIST 9.756
DOLAR 32,52
EURO 34,80
ALTIN 2.423,56

Mersin'de yakalanan FETÖ'cü bakın kim çıktı!

MERSİN 'de FETÖ'nün elemanlarını sakladığı “gaybubet evlerine” yönelik yapılan operasyonda çok kritik bir isim yakalandı. MİT TIR’larını durduran subayların imamı Süleyman Gürbüz yakalandı. Gürbüz konuşursa CHP'nin başı derde girebilir.

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 19 Adet Yorum
kundemacı

İyi ki iktidar partisinden hiç FETÖ mensubu yok. Bu Ce ha pe var ya; FETÖ cüler ne istediyse verdiler.

adam

chp yi bulastirmak icin elinden geleni yapiyor akp ama bosa kürek salliyor...talimat verirsin olur biter...

ÇOK ACIKLI BİR DURUM.

AA HADİ YA BAK ŞU CHP YE NASILDA 15 SENE SAKLAMIŞ KENDİNİ,E SİYASİ AYAK ÇIKTI O ZAMAN,RAHATÇA RACON KESİN ARTIK,

basbugturki

ne istedilerse hepsini CHP Verdi. Niçin bu parti kapatılmıyor anlamıyorum. İnşallah tüm cehapeliler turuncu kıyafetle yargılanır ve tüm vatan hainleriyle el ele kol kola görüntüleri bütüm mümin kardeşlerimizin zaferi ile sonuçlanacak. Bu cehape artı hedape atrı feto artı pekaka hepsi yargılanacak. Neyi sorgulasak hep cehepe çıkıyor arkadaş...

salhor

Namussuz F.Gülen, İslâm ve İslâm-Türk toplumu terminolojilerini nasıl da kullanmış! Himmet, sohbet, gaybûbet (kayıplık, gizlilik, üstü örtülülük), abi, abla... Genç bir insan "Ablam dîni bütün bir kadındır" demeye kalksa, tüyleri diken diken olabilir. Mel'un herif bizi mahvetti.Ama o geberir yakında. Yerine Cevdet mi ne haspaysa o kahbe geçer. Ama o pîri gibi üst seviyede bir kahbe olamayacağı için çabucak derdest edilebilir. Sonra da ortada ne Fetö ne de Fetöcü kalır. Ahmak sürüleri de "Ya hu galiba bu herif bizi onlarca sene kandırdı?" endişesiyle cehennem korkusu yaşar dururlar.

Misafir

Bu imamin CHP ile alakasi neymis ANLAMADIM! aNlayan, aNlatsin !

misafir

Türkiye de muhalefet bitirilmek isteniyor. MHP kalmadı Şimdi sırada CHP var. Ya AK Partide hiç fetöcü çıkmıyor ne hikmettir bilmem. Gazete özellikle çok çarpıcı bir başlık kullanmış hedef gösteriyor adeta.

bir basit vatandaş

Daha düne kadar Fethullah Gülen Hoca efendiye methiyeler yağdıranlar, ondan icazet almak için kuyruğa girenler şimdi bunları başkalarının üzerine yıkmaya çabalıyorlar. Daha dün seni özledik, lütfen memleketinize dönün, diyenler, ne istedilerde vermedik diyenler, şimdi hepimizin gözü önünde bunları başkalarının üzerine yıkmaya çabalıyorlar, buna insafsızlık, kurnazlık, sahtekarlık denir.

Misafir

İŞİNİZ GÜCÜNÜZ YIKAMADIĞINIZ CHP YE ÇİRKEF ATMAK NASILSA MHP DEVİRDİNİZ AMA BU YALAN DOLAN HABERLER İLE CHP YE LEKE SÜREMEZSİNİZ KİMLERİN TV EKRANLARINDA FETÖ CÜ OLDUĞUNU HERKES BİLİYOR

ihsan

işin içinde chp ninde olduğunu biliyoruz zaten kılıçtaroğlu kasedi önceden bende izledim demedimi herşey açık chp vatana ihanet içi,nde

Misafir

Fetö bir gladio yapulanmasıdır....Ülkemizi yok etme girişimidir....emleryalizm sınırlarımızda....ülkemizi bölmeye yok etmeye yönelik hain lerin her partide her sivil toplum örgütünde elemanları vardır..Bunlara karşı uyanık olmamız gerekiyor....emperyalistleri ve yerli işbirlikçileri yurdumuzdan söküp atmalıyız...

algıda son nokta

Erdoğanın sağ kolu yaveri de fetöcüydü la siz gerçek misiniz hayal kahramanı mı?Çaresizlikten iyice ne yapacağınızı şaşırdınız köşeye sıkıştınız foyanız ortaya çıktı.Bulsanız CHP binasını bombalayacak sınız.O tırlardan silah çıktı silah.Türkeş bile yemin ederek doğruladı.

Misafir

Yazinin tamamini okudum fakat Süleyman Gürbüz isimli imamin(!) CHP ile olan iliskisini cözemedim.. CHP üyesi falan mi imis bu adam?..

mete

ne çıkıyorsa hep chp den çıkıyor.Bak Akp'ye hiç bir tane fetöcü var mı??allaha şükürler olsun hamdü senalar olsun AKPliler hiç fetöyle oturmadılar,kalkmadılarfetöyü tanımazlar bile..

Misafir

Siz nasıl gazetecisiniz, bu kadar da taraflı alenen yayın yapılır mı?

Varsa

Bundan CHp ye ne.Önce AKP icindekifetoculara bakın. Chp ye sızmış varsa elbetteki onlarda temizlenmeli.Önce Akp den bağlansın.

Varsa

Bundan CHp ye ne.Önce AKP icindekifetoculara bakın. Chp ye sızmış varsa elbetteki onlarda temizlenmeli.Önce Akp den bağlansın.

Varsa

Bundan CHp ye ne.Önce AKP icindekifetoculara bakın. Chp ye sızmış varsa elbetteki onlarda temizlenmeli.Önce Akp den bağlansın.

ss.sebo

Kimsenin yaptığı yanına kalmaz. Hardal tanesi kadar da olsa. Allah iki cihanda da hesabını sorsun. Vatan hainleri için yaşasın Cehennem.

  • 1