BIST 9.645
DOLAR 32,60
EURO 34,79
ALTIN 2.411,12

Merkez Bankası'ndan Katar açıklaması! 3 Milyar dolarlık imza

Katar Merkez Bankası ile Türkiye Merkez Bankası arasında karşılıklı iş birliğini artırmak amacıyla Para Takası (Swap) Anlaşması imzalandı. TCMB tarafından yapılan açıklamada, "Katar merkez bankası arasında, imzalanan swap anlaşması 3 milyar dolar karşılığı Türk lirası ve Katar Riyali cinsinden imzalandı" denildi.

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 13 Adet Yorum
Misafir

Hani milli para olacaktı katar kabul etmedimi

MUHTAÇ MI

IRANIN YERİNE OLSAM..GİDİŞLERİNİ BÖYLE SEYRETMEZDİM…ABD ,TURMP TEHDİDİYLE ÜLKEDEN KAÇAN BÜTÜN FİRMALARI VE ÜLKELERİ EBEDİYEN ,İRAN İHALELERİNE GİRMEKTEN MEN EDERDİM..BUNU DA ANAYASAYA YAZDIRIRDIM..SEN SESİNİ ÇIKARTMAZSAN…ONLAR ÇOCUK OYUNCAĞI GİBİ..İYİ GÜNDE KOŞAR GELİRLER..KÖTÜ GÜNDE KAÇIP GİDERLER..EĞLENCE OLURSUN ABD NİN ELİNDE..SEYİRCİ KALMIYACAKSIN.

Misafir

DÜNYA BANKASI’NIN ESKİ BAŞEKONOMİSTİ: TÜRKİYE IMF’YE BAŞVURMAK ZORUNDA KALACAK..

Misafir

CHP NİN KENDİNE AİT BİR TV KANALI BİR MEDYA KURULUŞU BİLE YOK,..???

Misafir

AKSİNİ DÜŞÜNEMİYORLAR Kİ,???

Misafir

SUÇSUZSA PAZARLIĞA NE GEREK VAR,İNŞŞ.YANLIŞ BİLGİDİR.

Misafir

Dünyada bütün ülkeler ABD nin kurmuş olduğu para sistemini kabul eder. Ceza kısmına girmiş vakalarda herbir ülke cezasını ödemiştir, buna çin veya Rusya dahil

Misafir

Wall Street Journal (WSJ) gazetesine konuşan Beyaz Saray'dan üst düzey bir yetkili, ABD'nin Halkbank hakkındaki soruşturmayı ve para cezasını düşürmesi karşılığı Brunson'ın serbest bırakılması teklifinin Trump tarafından reddedildiğini söyledi.

Misafir

SWAP ABD parasistemi düzenlemesi

Misafir

En büyük soygun halkın parası ile banka kurup CHP verilme nedeniyle oldu

Misafir

3)mesela ,adı cumhuriyet vakfı olur,öğrenci yurtları açarlar,yoksul öğrenciler okutulurdu.aşevleri açarlar,yoksullar doyurulurdu.kimsesiz çocuk ve yaşlılar için bakım yurdu açarlar,kimsesiz ve yoksullar bir yuva bulurdu.yoksullar için hastane yapılır,yoksullar tedavi edilirdi.isterseniz,chp nin bazı giderleri için belli bir mal varlığı ,mesela yıllık 100 milyon tl lik gelir getirecek şekilde ,bir mal varlığı ;chp ye bırakılır,gerisi kuracakları vakfa devredilebilir,belirttiğim şekilde hayır işlerinde kullanılabilir.önerimi uygulamanızı tavsiye ediyorum.başarılar,saygılar.

Misafir

2)chp nin mal varlıkları,başta akp nin olmak üzere ,bazı partilerin ve bazı kişilerin ağzını sulandırıyor ve hedef haline getiriyor.chp yönetinmi ,bir vakıf kursa ve bütün mal varlıklarını kuracakları vakfa devretse;hem ağzı sulananların hedefinden kurtular,hem de hayırlı bir iş yapmış olur kanatındayım.

Misafir

1)CHP, İş Bankası’ndaki yüzde 28′lik ortaklık payı üzerinden GSM operatörü Avea, Bayındır Hastaneleri, Fora Zeytin, Türkiye Şişe Cam ve Nemrut Limancılık gibi pek çok şirkette İş Bankası ortaklığının içindeki yüzde 28′lik payı oranında söz sahibi bulunuyor. Banka aracılığı ile 32 şirkete de doğrudan, 87 şirkete ise dolaylı olarak ortak.Bu ortaklıkllar,atatürk tarafından, chp ye mal varlıkları olarak verilmiş.yani chp,soygunculuk veya yolsuzluk yapmamış.

  • 1