BIST 9.530
DOLAR 32,50
EURO 34,87
ALTIN 2.485,30

Merkez Bakası'nda üst düzey istifa!

Türkiye Cumhuriyeti Merkez Bankası (TCMB) Başkan Yardımcısı ve Para Politikası Kurulu üyesi Erkan Kilimci'nin görevinden istifa ettiği iddia edildi.

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 21 Adet Yorum
Misafir

YAKINDA BİRŞEYLER SÖYLEYECEKTİR EN MASUM TAVRIYLA.BELKİ SOYLUYA Bİ OMUZ ATAR ÖNCE..

Misafir

SENİN ELER GÖRÜP GEÇİRDİĞİN KİMİN UMURUNDA,BİZ MEMLEKETE AĞLIYORUZ.

Misafir

NE GÖRMÜŞÜZ ATATÜRKÜN EMANETİNİ KORUYAMIYACAK DURUMA GELİYORUZ.GEÇERMİŞ,BU KAFAYLA MI????MESELE EDİYORUZ,SEN DE ET..

Misafir

SOĞAN BİLE PATLADI,BELKİ KABUĞUNU,CÜCÜĞÜNÜ BAŞKALARI ER.

Misafir

İÇERİSİDE HAİN DOLU ODA VAR.!!!!

Beyin bedava

Merkez bankasında bir adam varmış. Bu adamlara lazım ülkenin her kurumunda ihtiyaç var. Beceremiyorsan becerikli insanların önünü açacaksın. Bu da o adamın onurlu olduğunu gösterir

MiSaFiR

Şu anda Türkiye'deki Merkez Bankası Başkanı ile Hazine ve Maliye Bakanını, Dünyadaki en başarılı olanları ile değiştirsek bile sonuç değişmez... Çünkü yaşanan gelişmelerin, Ekonomik Gösterge Rakamları ile hiçbir ilgisi yok... Her şey klavyeden SUNİ olarak yapılıyor!!!

ali

Başkan istifa etmeli zaten ekonomist değil Işınlamayla O Makama geldi hakkını veremedi Liyakat yok ama rozet var eh rozetle de başarılı olunmuyor

Misafir

Dış güçler hasedinden çatlıyor!............... Malezya Başbakanı Necip Rezak evindeki milyon dolarları sıfırlayamadan yakalandı....................... İnanmazsınız bile Erdoğan’a hayran!

bizi kıskandıkları için...

yaptığımız bu kadar yol-toki-köprü vs olmasına rağmen ekonomi rezalet ise tek şüpheli dışgüçlerdir... bizi sevmiyorlar...

Misafir

İstediğiniz kadar saçmalayabilirsiniz, , beyhude çırpınışlar bunlar. Artık gemi batıyor. Aklı olan zengin iş adamları çoktan yurt dışına dövizini taşıdı bile. Zavallılar ve garibanlar kalacak gemide malesef onlar boğulacak. Olan gariban köle gibi asgari ücretle çalıştırılan kölelere olacak. Sen de otur soğan ye😂

Misafir

MİSAFİR KILIKLI ŞAHIS ADAM İSTİFA ETMİŞ KALKINMA BANKASINA GEÇECEK SENDE PENSİLVANYAYA UÇ İSTERSEN FETÖŞİST PAPAZIN YANINA

Misafir

Adam istifa etmekte haklı, baktı ki ülke uçuruma gidiyor. İstifa etmese ekonominin kötüye gitmesinin sorumlusu görüp hapse bile atarlar bu zavallı memurları. Bence çok da iyi yapmış. Aklı olan zaten o kurumlarda çalışmasın. İşin sonu kötü.

Misafir

Cemaatin bedduası çok fena imiş.

Misafir

AKP'nin Reyizzzzziiiiiii... Sen biraz istirahat et!.... İç ve Dış Hainlerle çarpışa çarpışa yoruldun!................... Her şey düzelir!...Sıkma canını... Git torun sev!

Mehmet şehit

Ekonominin neden dibe vurduğu belli oldu, siyaset bilimcisi paranın başına geçmiş meğer, liyakat yok maalesef, işletmeciye hazine bakanlığını teslim ettik biraz aklımızı kullansak dış güçler iç güçler bize bişey yapamaz ama maalesef o zihniyet yok, bu durum japonyada olsaydı en az 50 yönetici harakiri yapardı , bizimkiler dün toplu sırıttılar..

bu da geçer

mesele etmeyin siz,biz neler gördük-geçirdik...

Misafir

İşte CHP dönemi aynen böyle bir dönem olduğu için yatırım yapılmaz istikrar olmazdı...İnsanlar boşuna AKP ye oy vermiyor....USD EUR ile de nedensiz böyle oynanmıyor!

Misafir

bu yaşadıklarımızın sonu çokkk ciddi bir yere çıkacak ama neresi şuan ben bile kestiremiyorum...nerede ise 10 yıl sonrasını hesap ederdim kendimce ama bugünlerde 10 saat sonrasını tutturamıyorum..

Misafir

berattan açıklama bekliyoruz....................özledik bee..yanaklarını sıkasın geliyor çocuğun...daa çocuk ekonomi yönetirmi artık bilemem..hııı oyun oynatılıyor belkide çocuğa türk ekonomisi ile..

Boğaziçili Gezici

Adam Boğaziçili...Suça İştirak etmiyor!.....

  • 1