BIST 9.645
DOLAR 32,55
EURO 34,87
ALTIN 2.430,29

Merkel'den rezil İsrail açıklaması

Başbakanı Angela Merkel, telefonda İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu ile Kudüs'te yaşanan gelişmeleri konuştu. Merkel, göstericilerin bölgedeki huzuru karıştırdığını söyledi.

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 23 Adet Yorum
Farabi

Merkel e kizmayin,Almanya Amerikan ve yahudi isgali altindadir halen.Zavalli ne yapsin,oyle emir aliyor agalarindan.

Akıllı Adamlarsınız

Senden rahatı yok, Vizeyi kaldıracağız diye "Geri Kabül Anlaşmasını" bize kakaladın, Vizeyi de kaldırmadın. Anlaşma tek taraflı uygulanıyor. Helal sana Merkel

mevhibe inal

Bölgemizde işgalleri Hollanda-İngiltere-Amerika Siyonist Kapitalist-Çetesi yapıyorken Almanya'ya saldırmak kimin işine geliyor acaba?!

Misafir

Sen insan olabilsen İran için söylediğin nükleer silahsızlığı İsrail için de söylerdin...

Misafir

israilin kudüs tutumu birleşmiş milletler kararına ve uluslararası hukuka aykırı, bir araştır istersen

misafir bey

Merkel korkma onlar celladına aşık dedelerinin onlara yaptığını anlamazlar onlar dedelerinin müslümanlar tarafından kurtarldığınıda anlamazlar sadece savunmasız insanları öldürürler

Balaban Beyi

Ey SAF MÜSLÜMAN TÜRK MİLLETİ; Biraz tarih okuyan her kes biliyor ki; 1.cihan savaşında güya müttefikimiz (!)olan Almanyada,Kudüs İngiltere tarafından Türk Ordusundan alındığında Bütün kiliselerde sevinç çanları çalınmıştır.. Bu bakımdan Merkelin davranışı çok normal görünüyor..

Misafir

Sana Cevap Yazmak Çok Kolayda,malum ramazanda günaha girmemek lazım ne de olsa.

Natre

Hangi hakka dayanarak kudus israilin olmuyo acaba israil isgal toplulugudur. Devleti demiyorum cunku devlet degiller teroristler.

gargam

kanı bozuk israil işgal devletidir kudüs değil ortadoğuda yeri yoktur yahudiler özgürce dünyanın her yerinde yaşayabilir siyonistler insanlık düşmanıdır yeryüzünde yeri yoktur bunların

Misafir

Ne yanlış yorum. Bu Hükümetin İstanbul'u başkent yapması gayet normal bir durum. Peki hükümetin Erivan'ı başkent yapmak istemesine ne dersiniz? İsrail'in tutumu işte tam da bu.

Misafir

merkel i sevmem.merkel bu konuda haklı.kudüs israil in egemenlik alanıdır.isterse başkent ilan eder.filistinliler,kudüs bahanesi ile ,durduk yere olay ve problem çıkarıyor.size ne?israil kendi egemenlik hakkını istediği gibi kullanır.mesela,erdoğan hükümeti,istanbul u başkent ilan etse;bir gurup da buna karşı çıksa ve olay çıkarsa,kim haklı olur?

Baba dostu

Hitlerin nazi almanyasindan ne beklenirki RABBİM KAHRU PERİSAN EYLESİN SİZİ EY KAFİRLER

hakkı

hiç it iti ısırır mı? bunlarınkide o, danışıklı döğüş.

Misafir

Sasirmadik, malumun ilani gibi bir sey. Bazilarinin demokrasisini ove ove bitiremedigi cogu bati ulkesi gibi Almanya da 2. Dunya savasindan beri kukla hukumetlerle yonetilmektedir. Kor goze parmak..

Misafir

Vay rezilll bay merkel vayyyy

MİSAFİR

MERKELDE İSRAİLDEN DAHA ZALİM, AYNI KATİL CANİ SÜRÜSÜ BUNLAR ,DEMOKRASİ ADI ALTINDA VAHŞETİ KATLİAMI DESTEKLİYORLAR

selman

bu kadın rezilin biri çocuklar dahi katlediliyor kadına bak yuh sana

Bozkurt

Dün TBMM de yaşanan '' İsrail'le yapılan ekonomik ve askeri anlaşmaların iptali önerisi TBMM'de AKP ve MHP oylarıyla reddedildi. Akabinde İsrail Türkiye'den tarım ürünleri ithalatını dondurduğunu açıkladı. Bizdeki müslümanlığın yeni tanımı bu olsa gerek güncellediniz ya. Münafık nedir ?

YKaan

holokostu babam yaptı demi? rezil kepazeler...

MİSAFİR

BU KADIN ZATEN İSLAM DÜŞMANI HAİN,KURANI KERİM BUYURURKİ ,,SAKIN KAFİRLERİ DOST EDİNMEYİN ,ONLAR BİRBİRLERİNİN DOSTLARIDIR SİZE ASLA DOST OLMAZLAR

Misafir

Korkuyor!!! Kesinlikle tırsıyorlar ne yapacaklarını şaşırdılar Almanyanın bir sonraki seçimleri zaten muallak olacak şuanki ne ki zaten.... bay Merkel hanım ecele fayda var mı ? siz belki bilmezsiniz ama yok. Güçlü olanın yanında durmaya devam edin mazlumların ahı sizide saracaktır.

kırçıl

Korkuyor!!! Bir zulüm yapması durumunda, topraklarındaki Müslümanların kendilerine tepki göstermesinden!!! Bu sebepten katilin ve zalimin yanında olmak zorunda hissediyor kendini. Korkunun ecele faydası yok. Zulüm yapan karşılığını görecek!!! Bir milleti yerinden ederseniz, yerini ister. Denizi işgal ederseniz deniz verdiğini geri alır.

  • 1