BIST 9.645
DOLAR 32,55
EURO 34,88
ALTIN 2.434,12

Merkel'den itiraf gibi 'Türkiye' sözleri!

Almanya Başbakanı Angela Merkel, mülteci krizine ortak çözümler bulmak için Berlin'de bir araya geldiği Macaristan Başbakanı Victor Orban ile anlaşamadı. Merkel, 2015'te Avrupa'ya mülteci akınından Avrupa'nın Türkiye'deki Suriyeli mültecilerle ilgilenmemesini sorumlu tuttu.

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 18 Adet Yorum
Erol Baron

Petrol için bu göçe sebep olan ABD'yi hiç bir devletin suçlamaması çok şaşırtıcı.

nihat

bizim gibi saf ülkeleri kandırıyor hanı vizesiz seyahat vardı onu bırak bir de gri ve yeşil pasaportada vize uygulaması çıkardı,gitmek isteyen suriyelileri neden hala besliyoruz acaba bizi yönetenlerin başka bizim bilemedigimiz planları mı var yazık bizim insanlarımız aç dolaşıyor elin suriyelisi ülkemizin her inkanından faydalanıyor bir de maaas alıyorlar.

Misafir

nolursunuz basjkanim

Misafir

bizi duyun baskanim

remzi

Merkelle kafayı bozdu bu saray medyası.Evrilik haberler Merkeli çaresiz gösteren resimler peh peh...Orban'la Merkel konuşmuş ağrısı saray medyasını tutmuş.

Misafir

erdoğansız merkel,merkelsiz erdoğan olmaz.ama,türkiyesiz almanya pek âlâ olabilir.almanya ne zaman gözünü açacak.atı alan ,üsküdar ı çoktan geçti; ey almanya!

celal

Bu avrupa bir yandan ortadoğuyu karıştırıyor, isyanlar ve iç savaşlar çıkarıyor, insanları yerlerinden yurtlarından çıkmak zorunda bırakıyor. Sonra da bu mülteci sorunu ile nasıl baş edeceğiz diye çözüm arıyor?!

Misafir

bizim başbakanımız merkel olsaydı recebimiz başgan olamıyacağı gibi sarayıda olmazdı.bize merkel gibi bir başbakan gelmedi..gelseydi cebimiz euro dolu olurdu.onun gibi bir başbakanımız hiç bir zaman olmadı.zamanında willy brant vardı oda almanya başbakanıydı.çok isim sayarım.çok isim sayarım.bize gelenler hep boşbakan oldu.cebi delik geldiler küpü doldurup gittiler(ecevit demirel hariç).

Misafir

OHAL’den de kötü!...............Yeni pakette neler var? Hükümet son OHAL kararnamesi ile antidemokratik uygulamaları katlayarak kalıcı hale getirecek.

Misafir

Canınız çok şiddetli şekilde yanacak sabır tükeniyor zaman daralıyor yakında izleyip göreceksiniz ey AB...

Misafir

Tampon bölge demek hepsine tek tek ekmek aş vermek demek. Bi sen mi biliyon bu şekilde araya kaynıyor iş buluyor vb. Yoksa devlet 4 milyon kişiyi tampon bölgede beslemesi mümkün değil. Dediğin doğru olabilir ama uygulanabilir mi hayır....

Vayid

Tampon bölge yapsaydın. Milyon kişi her yere dağilmazdı. Kontrolsüz dolaşım yok başka ülkede.

DAVVUUTT

ARTIK ŞİMDİ MERKELİN PARMAGINIDA ACABA NERENDEN İSTERSEN SEN BİLİRSİN. DAVUT.

mesut

bu adamların ülkelerininki sınırsa bizimki nedir?

mehmet uğuz

Ne güzel AB'nin Tampon Bölgesi olduk, 3-5 kuruş para verip AB sınırlarını koruyoruz. Olan bize oluyor. ABD çıkarları uğruna Suriye boşaldı, bizim gibi Ülkelerde "aferine" milyonlarca Suriyeli besliyor. Hiç birininde gitmeye niyeti yok,

Misafir

Saltanat ve OHAL rejiminde insan Hakları, Basın özgürlüğü, Yargı bağımsızlığı endişesi ürkütücü boyutlara ulaştı.............................Ekonomik çöküş devam ediyor!...

davut

Merkel yine ağzımıza bir parça bal çalmış, şimdi parmağı neremize atacak acaba?

Misafir

Salalım şu AB düşünsün birazda

  • 1