BIST 9.769
DOLAR 32,57
EURO 35,02
ALTIN 2.435,50

Merkel'den flaş Türkiye açıklaması! Son bulmalı

Almanya ile ipler geriliyor. Türkiye ve Almanya arasında FETÖ'cülerin iade edilmemesiyle başlayan gerginlik karşılıklı Nazi açıklamalarıyla devam ediyor. Almanya Başbakanı Angela Merkel'den Erdoğan'ın sözlerine yanıt geldi.

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 9 Adet Yorum
OLMUYOR

SİZ DE İÇERDEKİ KARDEŞLERİNİZE AYDI MUAMELEYİ YAPIYORSUNUZ,NE FARKI VAR,

Cemal Arıkan

Reisin söyledikleri aynen doğru.Şu an Almanyada insanlar Türküm demekten korkuyor,Kürdüm PKK lıyım dersen baş tacısın,türkler serbest fikir beyan edemiyor,baskı ve hakaretler alman basınında eksik olmuyor,Türkiyenin iç işlerine müdahele ediyorlar okulda çocuklarımıza zorla baskı yaparak türkiye düşmanlığı öğretiyorlar,hani nerde insan hakları

Misafir

Tayyip Erdoğan'a diktatör adını takmışlar bu dünyanın diktatörleri belli lakin Tayyip Erdoğan bir saray yapmış bu diktatör sarayından diktaörlük yapıyormuş her zamanki ucuz bayat senaryo sanki bu dünyada sadece bu ülkenin sarayı var niye dokunduysa birilerine bahaneleri, bir zamanlar Nikolay Çavuşesku'yuda saray bahaneleri ile diktatör ilan edip kendi ile birlikte eşini kurşuna dizdiren zihniyet kimse bugünde onlar aynı,ne oldu Romanya gümledi öyle beter olduki kadınlar fuhuşa sürüklendi halada geçim sıkıntısı yüksek bu adam borçlarını kapatmış tam ülkesini refaha geçireceği bir zamanda diktatör ilan ettiler haksızca katlettiler niye sarayı varmış, sanki ABD,Almanya,Suudi Arabistan vs.bunlar ahırda yaşıyor.

Misafir

Tayyip Erdoğan nazi benzetmesini yaptığı için niye bu kadar alındılar dün bu naziler kendileri değilmiydi ama gerçekten bu naziler neymiş öyle o nazi kampları gerek yahudiler gerekse diğer milletlerin insanlarına yapılan o vahşet görülmüş şey değil ne barbarlık,Hitler biraz daha kalsaydı Türkiye'yede saldırırdı ömrü yetmedi bunlara bizim sınırda kaldı,bundan 20 sene önce sırp katliamı BM lerin güvencesi altındaki o yerlerde binlerce insanı gizli aldıkları kararlarla bütün dünyanın gözü önünde sırplara teslim ettiler kısaca vahşice katlettirdiler bu nazilik değilde ne peki,damarlarında var bunların nazilik bir yerlerinde gizliyorlar bir fırsatı bulunca çıkıyor ortaya nazilikleri

Safiye hanım

Avrupaya,Almanyaya,Hollandaya HAYIR!Barzaniye EVET!

Misafir

EVET BİR KİŞİ İÇİN, HAYIR HEPİMİZ İÇİN............. VATANIMIZ İÇİN, İTİBARIMIZ İÇİN.........

devam

onlar her türlü hakareti yapabilir ama sen yapamazmışsın.. Reis aynen devam...

hakan

ya kardeşim bunlar değil mi bize sürekli soykırımcı diyenler? biz soykırımcı değiliz bu son bulmalı! domuz nazilerden korkumuz yoktur gerekirse savaşırız!

gencoglu

gerçekler acıdır nazi kırması biteceksiniz birişiniz çok yakın nazi kırması

  • 1