BIST 9.677
DOLAR 32,49
EURO 34,76
ALTIN 2.420,40

Merkel'den Cumhurbaşkanı Erdoğan'a cevap geldi

Almanya Başbakanı Angela Merkel, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın boykot çağrısına yönelik olarak bir açıklama yaptı. Merkel seçmenlere çağrıda bulundu.

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 15 Adet Yorum
ZOOLOG

MERKEL; Cem Özdemir isimli Türk düşmanı milletvekilinin dolduruşuyla dış siyaset yaparak cermen halkının önünde basit duruma düşmüştür siyasi intaharın kanıtıdır Alman halkıyla Türklerin hiç zoru olmamıştır. Basiretsiz siyasilerini sandıkta yok edecektir...

Misafir

tayyibide sevmem merkelide sevmem ikiside arap sevdalısı çünkü. arapları sevmem arapları sevenleride sevmem. arapları sevmeyenleri severim.

Baba dosru

Misafir merkelin canak yalayicisisin galiba belli nazi kirintilari sana iyi kemik vermis iyi yaliyon ulkemde yasayip nazi kirintilarina kemik yalayiciligi yapmak git nazilerin ulkesinde yasa ulkemde hayinlik kemik yalayiciligi olmuyo

baltacı

Türkler hangi partiye oy verirse versin,oyların dönüp dolaşıp geleceği yer ya CDU ya SPD olacak..Tek başına gelemezlerse de koalisyonla illaki bu iki partiden biri gelecek..Danışmanları cumhurbaşkanımızı uyarmıyor mu???..

Gercek

Merkel ve Shultz Feto elamanı.kesin bylock olabilir

Mustafa Menfaatlı

Merkel,Kendi sonunu hazırladı,Türkiye ve Erdoğan'a düşman olupta iflah olan varmı? Bundan sonra Avrupa'da özellikle Almanya'da hiç birşey eskisi gibi olmayacak.Bu günleri çok arayacaklar.

NEYE DÖNDÜK ???

GENE DE NAZİK CEVAP VERMİŞLER,HAKARET YOK.

Erol Özsoy

Ey gurbetçi vatandaşlarım!.. Memleketini düşün, oyunu ok gibi kullan...

Dejavu mu DejaYUH mu?

Ulusal dergi ve gazetelerden "HAYIR" kampanyası yürüten kimdi acaba?Bunların çifte standart özellikleri de büyük evrim geçirmiş gibi!.. ÇİFTE STANDART BUNLARIN ASLİ KARAKTERİ OLMUŞ ARTIK!..

a.l.

Merkel, "Türkiye kökenliler de dahil tüm Alman vatandaşlarının özgür seçim hakkı vardır. Hiçbir müdahaleye müsamaha göstermiyoruz" Batılı yaklaşımı böyle...

Misafir

Erdoğan lütfen bizimle ilgili konuşmasın o konuştukça bizlere burada zorluk çıkarıyorlar.Burada bizi kim rahat ettiriyorsa biz onlara oy veriyoruz.

Misafir

Birileri TÜRkİYE CUMHURİYETİ Üzerinden kin Nefret Politikası yürütme hakına sahip değildir...

Cevat

Türkiye düşmanlığını devlet politikası yapan Almanya başbakanı MERKELE hakettiği karşılığı her zaman ve her yerde vermek Türkiye Cumhuriyet inin görevidir.

Misafir

sayın cumhurbaşkanımız hiç bizi düşünmüyor. almanyadaki vatandaşlarım nelere maruz kaldı alman vergi dairesi çifte vatandaşlara ne cezalar verdiğini bilmiyor. Hollanda yine öyle. 5 yıl önceki faturaları istiyorlar. olmayınca basıyorlar cezayı. Biz yandık.

Misafir

Günümüzde Milli enerji bağımsızlığın sembolüdür hayatımızda enerjinin olmadığı " an " yok enerji kesilirse zaman durur.

  • 1