BIST 9.645
DOLAR 32,55
EURO 34,90
ALTIN 2.429,35

Merkel'den açıklama! Türkiye'nin yardıma ihtiyacı yok

ABD ve Türkiya arasındaki kriz devam ederken Almanya Başbakanı Angela Merkel'den son dakika Türkiye açıklaması geldi. Merkel, Türkiye'nin Alman ekonomik yardımına ihtiyacı olmadığını söyledi.

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 22 Adet Yorum
Misafir

Bu gavur milletine güven olmaz. Birbirleriyle anlaşamazlar, fakat müslüman ülke söz konusu olunca, ortaklık yaparlar.

Misafir

Içimizdeki bencillikten bir kurtulsak ve ülkemiz için daha sağ duyulu olsak fırsatçılığı biraksak birazda gerçekleri görüb siyasi fikirlerimizi kenara koyup ülkemiz çıkarlarını düşünsek o zaman çok daha iyi yerlere geleceğiz ama nerede bizde

Misafir

Kimse canini sikmasin. Sonucta ondan baska bir seyimiz kalmadi zaten.

Misafir

Yahu kardesim ne yardimi! Bizim ab'liginden bugune kadar almamiz gereken 26 milyar dolar para ve arti multecilerle ilgili anlasma geregi Turkiyeye yapilmasi gereken odemeler var.16 yildir cook basarili yoneticilerimiz sozde ona buna posta koyarken bu alacagin ne kadarini tahsil etti acaba? Bunu sormak lazim. Merkelin diplomatik ifadesinin meali sudur: biz Turkiye'ye maddi yardimda bulunmayacagiz. Bunu diplomatik dille ifade etmis. Bizim basin da cok iyi birsey demis gibi almis manset yapmis. 37,5 milyar dolar acik var ve bize ne abd, ne ingiltere, ne almanya, ne japonya ne de cin bu krediyi acmiyor. Birakin bu parayi hibe olarak almayi. Borç olarak bile alamiyoruz. Insallah bu olay bizim cok bilen yoneticilerimize ve onlarin dahiyane danisman ve yorumcularina bir ders olur diyorum ama olan yine vatandasa oluyor.

Misafir

yunanistan kurtarmak AB ye 300milyar avro ya maloldu Türkiye yi kaldıramazlar istemezlerde

Mmmm

Merkel RTE ye verdiği kredinin derdinde

Misafir

bu söz bizimkileri fena halde ağlatmıştır ulan ne yoku enfleasyon yüzde 30 oldu yakında maaşları ödeyemeyeceğiz demiştirler amma içlerinden

TekTÜRKİYE

Kısa ve net; Türkiye'nin olmadığı bir dünya Tersine döneR.

emre

başkanlık gelecek dolar düşecek işsizlik azalacak türkiye uçacakkkkk..

MiSaFiR

Ne TALEP'i??? Ne YARDIM'ı??? Biz kaybedersek, tüm Arupa, Rusya ve diğerleri de KAYBEDER!!! Sanırım herkes bunun bilincinde; ki böyle haberler yapılıyor.

Misafir

Türkiye’deki bu ortamın yabancı yatırımcıya uygun bir iklim olmadığını savunan Van Wijnbergen Türkiye’nin bugünkü durumunu 1980’lerde Latin Amerika’daki popülist yönetimlere benzetiyor.

Misafir

DÜNYA BANKASI’NIN ESKİ BAŞEKONOMİSTİ: TÜRKİYE IMF’YE BAŞVURMAK ZORUNDA KALACAK

Emin Can

Yeni dünya düzeni kuruluyor,tek kutuplu dünyadan bölgesel güçler merkezli dünyaya geçiyoruz..Amerika,İngiltere ve İsrail ittifakı karşısında Asya,Avrupa ve Güney amerika ülkeleri(Türkiye,Rusya,Çin,ab,Brezilya vs.)

Ekonomi !

ya Belediye Nerde ! uyuyor hayret. kola Bodrum'da 28'lira,ya çok kötü bir Reklam.Turist gelmeyecek'! felaket hainler. oysa 7'çocuk babası konyalı,calıştığı iş-yerinde.yalan söyleyip ! ve güzel kızları,Nasıl kandırdığını' biliyormuydun sen.

Misafir

Türkiye kendi göbeğini kendisi kesecek durumdadır,bu Batılılar karşılıksız yardım etmezler !!!

nurullah

Almanyada niye türkiye lehine düşünen bir vekil yok alman parlementosunda

Emin can

Misafir 15:23 boş yere sevinme;Merkel, Türkiye’nin ekonomik yardıma ihtiyacı olmadığını,yani ekonomisi kötü durumda olmadığı söylemiş,imf tuzağına çekmeye çalışan Cem Özdemir!!!

yasin

İyi de 40-50 yıldır pkk ya dhkpc ye deaşa sağcı solcu teröre bulaşmış insanlara niye kol kanat geriyorsunuz onlara lojman veriyorsunuz onlara tv gazete tahsis ediyorsunuz bütün bunlar türkiye sevgisindenmi...

celil

Rusyanın korkusu türkiyeyi sevdiren hisleri

arif

Madam türkiye ye sabah dayak atılan akşam elinden parası alınarak sevilen bir üvey evlat muamelesi yapmayı pek seviyorsunuz.

Misafir

Almanya batan gemiye Karışmıyor .............. IMF'e gitsinler diyor!

Emin Can

Merkel lehimizde bir açıklama yaptı sonunda..bu açıklama doları mutlaka düşür çünkü bu açıklamanın amacı bu...

  • 1