BIST 9.693
DOLAR 32,50
EURO 34,69
ALTIN 2.499,53

Merkel yüzlerine söyledi: Üye olamazsınız

Almanya Başbakanı Angela Merkel, toprak bütünlüğü sorunları nedeniyle Gürcistan'ın kısa sürede NATO üyeliğinin mümkün olmadığını söyledi.

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 9 Adet Yorum
ihsan

üye olamazsınız diyeceğine gürcistana yardım etsene rus la arasını düzxelt

Misafir

gürcistan ı natoya üye almamak rusya ve türkiye nin nın işine yarar,nato kaybeder.merkel,geçenlerde putin ile görüştü.rusya ile ticaret anlaşması yapacak.putin,şart olarak merkel e gürcistan a nato engeli koymuş olmalı.merkel,almanaya-rusya ticareti için,rusya yı rahatlatıyor.putin in ekmeğine yağ sürüyor.çıkar için nato yu arkadan vuruyor.

Misafir

gürcistan ı natoya üye almamak rusya ve türkiye nin nın işine yarar,nato kaybeder.merkel,geçenlerde putin ile görüştü.rusya ile ticaret anlaşması yapacak.putin,şart olarak merkel e gürcistan a nato engeli koymuş olmalı.merkel,lamnaya-rusya ticareti için,rusya yı rahatlatıyor.putin in ekmeğine yağ sürüyor.çıkar için nato yu arkadan vuruyor.

Misafir

Almanlar Hitlerin yolunda Hitlerin hayalini gerceklestirmeye calisiyorlar Hitler zamaninda savasarak butun avrupayi himayesi altina almaya calisti fakat basarili olamadi Ama simdi Almanlar savasmadan butun avrupayi himayesi altina almaya calisiyorlar Hitlerin planinda Turkiye yoktu Tabiki Gurcistanda yoktu Ingilizlerin AB cikmasinin en buyuk sebebi Almanlarin hala Hitlerin yolunda ilerlediklerin farkinda olduklari icin AB den ayrildilar Saygilarimla Kenan Demir

Misafir

Abd ye güven sarsılınca rus korkusu sarıyor

Farabi

Tabi.Rusya aslinda NATO nun dusmani degildir.NATO nun dusman Musluma ulkelerdir.Bu apacik ortada.

I ❤ Merkal

Merkel yüzlerine söyledi ne demek?...........Demek birileri açık konuşmaya alışmamış olabilir, ... Herşey gizli kapaklı mı olacak?... ..

Misafir

Merkel ne derse o olur.o kadar..

Misafir

Merkel Doğudan Yeni Üye istemiyor!............ olamaz

  • 1