BIST 9.080
DOLAR 32,36
EURO 35,05
ALTIN 2.324,50

Merkel kişisel hatasını kabul etti: Kriz çıkarmıştı!

Almanya Başbakanı Angela Merkel, iç istihbarat birimi Anayasayı Koruma Teşkilatı’nın başkanlığından alınan Maaßen ile ilgili kişisel hata yaptığını kabul ederek, pişmanlık duyduğunu söyledi.

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 11 Adet Yorum
Misafir

Almanya bizi giskaniyeaaah

Misafir iki

Misafir kardeş Merkel akıllıdır diyorsun .Alman devleti Alman halkı için var,Türk ,Arap,Sürüye halkı için değil.Alman devleti hicbir vatandaşını aç bırakmıyor.Alman devleti ortaokulu bitirince ya meslek ,yada liseye gidip devam etmek için şart koşuyor.Alman devletin belediyesi mütahitlerin istediği gibi bina yapımına izin vermiyor ,bir bürokrat diğer bürokratı denetliyor.Alman devleti sabah akşam hıristiyanlıkla uğraşmıyor. Burda kimse dini ne siyasete, nede işine ve nede aile hayatına karıştırıyor.istiyen kiliseye gider ,istiyen gitmez.Alman devletinde hicbir bakan ,belediye,polis,banka,vali çöplerini dolduramıyor.Alman devleti Afrikaya gidiyor tek bir vatandaşı için mücadele ediyor. Alman devletin halkı diyorki ,,wir sind das Volk ! Yanı halkının parolası,: devlet biziz.Siyasetciler ,bize hizmet etmek için görev başında.

Misafir

Şu halimize bakın...Yabancılardan bile dürstlük dersi alıyoruz ya..Kahrolası toŕpil birazda Almanyaya git.Usandık torpilden rüşvetten ..

Misafir

Almanyanın fis ticareti 300 milyar euro fazla..keşke almanyadan emekli olsaydım.

kundemacı

Keşke bizde de böyle siyasiler olsa.

Misafir iki

Bizim ülke kadar kaba ,taş kafa ve geri kalmış ülke sadece Afrikada bulursun .

Misafir

hişş almanyada yaşamış olsan bilirsin işsizlik ne kadar..emeklilerin geridönüşüm yaptıgı yoksa aç kalacaklarını..yüzbinlerce aile fatura ödeyemiyor mesela..boş bogazlık yapmayın..öğrenin öyle gelin allahın laleleri

Türkiye

Yorumlara göre döviz euro iyi bilene. Seviye laylaylom

Misafir

Merkel akıllıdır.işini bilir.euro çok..ekonomik bakımdan sorunu yok..döviz enflasyon işsizlik gibi sorunlar yok.zamci marketleri muteahhitleri yok.döviz simsarları yok.boyle bir alamanya tabii ki bizi giskanir.

Sedat

Gerçekleri hala gizliyorlar. NSU Nazi teröristlerin Türkleri katletmesinden sonra görevden alınmalıydı, çünkü istihbarat teröristlere lojistik destek sağladığı ortaya çıkmıştı. .Ama belgeleri bilmem 80 sene mi ne kitlediler asıl skandal orda oldu ama ölenler Türk diye bir kadına müebbet verdiler konuyu halı altı yaptılar adî almanlar şimdide bir şehir kavgasını bahane edip dürüstlük taslıyorlar

Başkan El Mağduro

Bizde buna benzer ve daha vahim yüzlerce görevden almalar oluyor ama hiç özür dileyen olmuyor. Hatta zeytinyağı gibi yüze çıkıyorlar. Demek ki Alman idareciler bizimkilerden daha erdemliler.

  • 1