BIST 9.722
DOLAR 32,56
EURO 34,88
ALTIN 2.430,64

Merhamet ve zarafet

Gerçek merhamet sahipleri bilir ki; insan merhamet ettiğinde, karşısındakinden daha çok kendisi artar, çoğalır, yücelir. Onun için insan başkasına merhamet ederken, hakikatte asıl merhamet edilenin ve edileceğin kendisi olduğunu hissetmeli.

BU YAZIYA YAPILAN YORUMLAR 5 Adet Yorum
Emekli Polis

Yaaaaaaaaa BIRAKIN Bu allh muhammed hikayelerini.......... Universiteler ne zaman KUBA gibi ucretsiz olack?..

Misafir

Ebu Leheb''in gerçek adı "Abdul Uzza Bin Abdulmuttalib"tir ve muhammedin amcasıdır. Ayrıca muhammedin iki kızı, Ebu Leheb''in iki oğluyla evliydi. Osize yalan söylüyor, sizi bir sapıklık içine çekmek istiyor" demesinden korkan sahtekar muhammed "kahrolası, bunun için mi bizi topladın!" diyen "Ebu Leheb''in elleri kırılsın" diye Ayetler yazdı............

Nil Kaya

__________Bunlar Arabistan'da yetişmeyen her şeye düşmandır.....Güzel Sanatlara, heykel, Opera, Bale, müzik .... Her şeyden nefret ederler.. Ama Kafir icadı Cep Telefonu kullanır, otomobiline biner, Gavurun Ampulünü yakarlar!

ISIS UYELERI ARAMIZDA

ISIS Bayragi midir nedir o yazinda Avatar olarak kullandigin ?.. Elbette

SEVGİLİMİZ

KENDİNİ BİLMEZ ZAVALLININ BİRİ PEYGAMBER EFENDİMİZE HAKARET EDİYOR.KAHROLASI DEMİŞ. ALLAHIN BİR İSMİDE KAHHARDIR.EE ENSEVDİĞİNİ KAHRETMEYECEĞİNE GÖRE YORUMDA HAKARET EDEN ZAVALLI, VAY HALİNE.BENCE HEMEN PİŞMAN OLMALISIN VE YAZIYI DÜZELT. MADEM SURELRİ İYİ BİLİYORSUN TEBBET SURESİNİ TEKRAR OKU VE DÜŞÜN.

  • 1