BIST 9.525
DOLAR 32,56
EURO 34,69
ALTIN 2.488,25

Meral Akşener'in yeni partisi orası mı olacak?

Meral Akşener'in yeni partisinin ismi netleşiyor. Kulislerde Akşener'in ‘Milliyetçi Türkiye Partisi’ (MTP) adı altında yoluna devam edeceği konuşuluyor.

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 54 Adet Yorum
TRABZONLU !!!!!!!!!

ismini koymu$ken okyanis ötesinin kuklasi milliyetci fetö partisi koysaydin bari !!!!!!!!

A. Kar

Büyük Atatürkün ruhu şadolsun. yine HARİCİ BEDHAHLA ile DAHİLİ BEDHAHLAR elele verip Türkiyeyi işgale hazırlanıyor. Eskiden tersaneler işgal edilirdi. Şimdi havalimanları işgal edilmeye çalışıldı; millet sahip çıktı. HARİCİ BEDHAHLARIN ortaya attığı ve Milletin sahip çıkmadığı bir hareket uzun ömürlü olmamıştır; şimdi de olmayacaktır. Herkes adımlarını ona göre atsın.

Misafir

kur partiyi verelim oyu nokta

bir vatandaş

Ne milliyetçisi be,normal bir vatandaş bunlardan daha fazla milliyetçidir.

Ülkücü

Parti liderini kurultayda değiştirin niye yeni parti açıyorsunuz ki ? Mhp zaten sizin partiniz en yakın zamanda seçilmeye bakın.

Rahmet Kurçeşme

Akşener gelecek, Türkiye kurtulacak. Atı alan Üsküdarı geçemeyecek!

TÜRK MİLLETİ

BİYOGRAFİSİNE; KUCAKTAN KUCAGA BİR SİYASAL HAYATI OLDU DİYE YAZILACAK... AMA HAKKINI DA VERELİM SAYESİNDE ÜLKÜCÜYÜM AYAGINA İÇİMİZDE OLAN 3 KURUSLUKLAR AYIKLANMIS OLDU.. MERAL SANA FETOŞUNLA BİRLİKTE BU DÜNYA DAR GELECEK..

Misafir

mhp şu yönetimle hükümsüzdür. 2 seçimdir vaziyeti ortadayken şu anki yönetimin yaptığı İKTİDAR DESTEKLİ İŞGALDİR. ARKALARINA KARANLIK ODAKLARIN DESTEKLERİNİ ALANLAR MHP Yİ İŞGAL ETMİŞTİR. ÜLKÜCÜLER YA BU İŞGALE SON VERECEKTİR YA DA İŞGAL BİTENE KADAR YENİ OLUŞUM İÇİNE GİRECEKLERDİR.AYRICA BU DURUM ARTIK TAHAMMÜL EDİLEMEZE SINIRLARI ÇOK AŞMIŞTIR. MHP DE İSTENMEYEN OLAYLAR ÇOK YAKINDIR. BU DESPOT ZİHNİYET DERHAL KENDİLERİNİ DÜŞÜNMEYİ BIRAKIP PARTİYİ DÜŞÜNDÜKLERİNİ ORTAYA KOYMNAZLARSA ÇOK KÖTÜ BİR AKİBET ONLARA DOĞRU HIZLA GELMEKTEDİR

ömer

Bence CHP nin başına getirsinler

ömer

Bence CHP nin başına getirsinler

Misafir

GÜM GÜM GÜMLESİN,TÜM TÜRKİYE DİNLESİN. ÜLKÜCÜLER GELİYOR,HAİNLER TİTRESİN

misafir

Meral hanımın parti kurmasına gerek yoktur.O İDEOLOJİSİNİ parti kurmadan da yürütebilir.Kaldı ki artık görünürde çok partili hayat, ama resmen tek parti dönemi!Sebebi akp. devletleştirilmiştir!Bundan sonra hiçbir partinin iktidarı alacağına ihtimal vermiyorum...

Misafir

Yorumlara bakınca AKP lilerin Meral Akşener'den ne kadar çekindiği ortada.Bence Başkanlık seçimi süpriz sonuçlara gebe olacak ,bu referandumda bunu açıkça gösterdi.Meral Akşener Başkanlığa adaylığını koyarsa sandıkları patlatır.Sayın Tayyip Erdoğan Başkanlık seçiminin zora girdiğinin farkında.referandumda evet çıkınca Türkiye nin uçacağını söyleyen ve buna inanan kitle ne yazık ki çok yanılacaklar ,özellikle ekonomik yönden Türkiye pamuk ipliğine bağlı,hep beraber yaşayıp göreceğiz

ihsan

milliyetçi değil İngiliz meralin partisi olur ancak

hayır

oyum meral hanıma,parti kur oy verelim başkan adayı ol sni başkan yapalım.

cenk

Boy ölçülerinin alınması için çok güzel bir teşebbüs ! İşte böyle !..Kendisine güvenen herkes parti kurmalıdır !

bozokbeyi_66

ıngılızın agzından yazı yazmayın arkadaslar, meral aksener ın sıyası hayatı bıtmıs, havada kusta tutsa artık bır sey yapamaz, mhp den ayrılma olmaz bunlar mhp den atılmıslardır. mıllıyetcılerın adresı partısı bellıdır o da mhp dır. mhp uzerıne kımse oyun oynamasın sonu sayın aksener gıbı olur. mhp sadece sıyası bır partı degıl bır sevdadır bır ulkudur bır davadır. bır asktır turkluktur turkıyedır vatandır bayraktır ezandır kurandır. turandır.

Atakan KILIÇ

Milliyetçi Türkiye Partisi Türk Milliyetçiliği davasına hizmet eden 6 yıl önce kurulan bir partidir. Düzeltme ihtiyacı duyduğum için yazmayı istedim.

beyler beyi

bunun gibilerin yeri pkk nın uzantısı bdp nede olsa refarandumda aynı yolda idiler

Kasım

Gavur gazeteleri sana destek veriyorsa bilki yanlış yoldasın. Seninde oy oranın %1,5 geçmez. Merhum başbuğun kemiklerini sızlatırsın.

78 KUŞAĞI ESKİ ÜLKÜCÜ

TABİ TABİİİ ALOOOOOOOOOOOOO ASLANIMMM SİZ KAFANANIZA GÖRE ŞABLON BİR PARTİ İLE BU MİLLETİ KANDIRACIĞINIZIMI ZANNEDİYORSUNUZ AVCUNUZU YALARSINIZ AVCUNUZUUUUUUUUUUUUU NEYMİŞ MİLLİYETÇİ TÜRKİYE PARTİSİ İMİŞ ULAN TÜRKİYENİN HEPSİNİ MİLLİYETÇİ YAPTINIZ BÖYLE SAÇMALIK OLURMU "Savunucuları Akşener'in hem aşırı milliyetçileri, hem laikler ve İslamcıları kuşatacağını, sol ve sağdan, ve tabii ki AKP'den oyları çalabileceğini söylüyor.

Misafir

Akşaner kuağının arkasını görürse iktidarıda görür..

ehza

pensilvanya hariket partisi Türkiyemi karistirmayin partinizin adina

gaba dokyalı

FTP yi kursun. ne kadar yalcı ve postal yalayıcı varsa da alsın . Aman bizden uzak dursun. (Fetulllahcı terör partisi)

hakan

fetöcü koloni partisi kursa daha mantıklı bir isim olur