BIST 9.563
DOLAR 32,52
EURO 34,89
ALTIN 2.486,36

Meral Akşener'in partisinin anket sonuçları ve bomba iddia!

Meral Akşener'in yeni partisinin ilk anket sonuçları nasıl çıktı? En çok katılım hangi partiden oluyor? MHP'yi bırakıp Meral Akşener'in yoluna düşen Koray Aydın flaş açıklamalar yaptı. AK Parti iddiası ise şaşırttı.

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 62 Adet Yorum
Eski MHP li yeni iyi li

Akşener gümbür gümbür geliyor

KAAN YILMAZ

AYNEN DURMAK YOK YOLA DEVAM :)

ttk

almanyanın sömürgesi olmaya devam siyaseti bu. ab'ye sokacakmış! ab batan gemi!, ordusu yok, ölü doğmuş üç ayaklı sistem İngilizlerin de ayrılmasıyla ayakta duramayacak halde. ittihat terakki ile tecrübe etmedik mi bunları? ne zaman kendi siyasetinizi üreteceksiniz? hala avrupanın batan şirketlerine, devletlerine payanda olma derdindesiniz. Bu partide ölü doğdu. 1 senedir kurulacak Türkiye gündeminde çok şeyler oluyor ama hiç birine ideolojik yaklaşım yok, ne şiş yansın ne kebap dusturu. Öyle kıvırmakla olmuyor bunlar.

Ali

Buradada çekmeyen amma çok. Devam edin karalamaya yaptığınız en iyi şey bu. Meral Akşener geliyor. Sizin de Allah cezanızı verecektir. Zalimi destekleyen Zalimin gördüğünü görür.

Ahmet

Ne demek merkel ve meral daha simdiden kimin kurdugu belli oluyor bu partiyi. Demek arkanizda merkel var. Ayip yahu

kırçıl

Arkadan kurma kukla!!! Türkiye için hiçbir artı değeri olmaz. Gündemi meşgul etmekten başka bir işe yaramaz.

Misafir

iktidar olup bayındırlık ve iskan bakanı olmak nasıl cillop bir işti aydın bey? hele bir de deprem olsa... ohh..keka..

TRABZONLU !!!!!!!!

inanamam TUZLUK Partisinde kim oy verecek Fetö,culardan ba$ka !!!!!!!!

rabia

çok fazla hayellerdesiniz, artık fetöcüler bitsin meral akşenerde fetö kokuyor böyle bir parti kurulamaz...kendileri çalıp kendileri oynuyor vesselam.

sami boztepe

koraya bak söylediklerine bak almanya ile çok güçlü akrabalık bağları varmış ab ye de girermişiz olayı t erdoğan meselesi olarak gören sığ bir siyasetçi insanlar menfaat için nereden nereye savruluyor

Hakkı SORAN

Meral Akşener iktidara geliyor. Çünkü AKP metal yorgunluğundan iyice çöktü.

Misafir

AŞAĞIDAKİ YORUMLARDAN DAN ANLAŞILDIĞINA GÖRE MERAL HANIMIN GELMESİNDEN SİYASİ PARTİLER DEĞİL VATANDAŞLAR KORKUYOR NİÇİN NEDEN KORKUYORLAR ANLAMIYORUM DEMOKRASİYE İNANIYORSANIZ GELİR SEÇİME GİRER VATANDAŞ TERCİH EDER İSE SEÇİMİ KAZANIR.MECLİSE GİRER BUNDAN NİYE ÇEKİNİYORSUNUZ.

Misafir

Yorumlara Bakarsan yeni partiden Korkanlar çok.

Misafir

Yolsuzluk ve rüsşvet olayları dindar sağ seçmeni kızdırıyormuş. sormak lazım 1999 deprem paralarını kim yedi koray beyyyyy.

Misafir

Havaya bak havaya bu anketi kim yapmış o belli değil. Şişirin balonun patlaması yakındır.

KAŞGARLI MAHMUT

Cok komikler...bu millet Akşener e neden oy versin birde onu söyleyin bari..20 yil once İçişleri Bakanı oldu diyemi yoksa meclis başkan vekilligi yaptı diyemi..guldurmeyin insanı hangi kriterlere oy verecez onu söyleyin..heygidi ulkem ...ülkemin en büyük sorunu cok azlider çıkarması tayyip beyin karşına çıkanlara bakın..

Misafir

meral hanımın kuracağı parti, liste başına doğru tırmanıyor.akp deki yenilikçiler ellerini çabuk tutup, yeni parti kurmalıdır.akp deki vekillerini de istifa ettirmelidir.böylelikle akp, erken seçime zorlanabilir.saygıalr.

Hakkı SORAN

Koray Aydın'ın yolsuzluk yaptığını ima edenlere bir sorum var: 1-Koray bey yüce divana gitti mi? Gitti. Aklandı mı? Aklandı. AKP'li 4 eski bakan niye gidip aklanmadılar?

misafir

bu ne demek şimdi meral hanım daha şimdiden ülkemi almanyaya peşkeş çekmeye mi hazırlanıyor..benden nahh oy alır.

Misafir

Yolunuz açık olsun inşallah

atakurt

tabı ya butun sorunları çözerler türkiyeyi almanyaya baglarlar yine almanlara kulluk yaparız.allah sızden bu ülkeyı korusun

24,OĞUZ BOYU BOY BEYİ

MİSAFIR RUMUZLU AJANA CEVAPTIR. 1-SEN BU ÜLKENİN GERÇEK MİSAFIR DEĞİL ÇAKMA VE DIŞ GÜÇLERİN AJANISIN. 2-SENNN.. TAYYİP'TEN BU KADAR DERT YANDIĞINA GÖRE BU GÜNE KADAR BU ÜLKEDE BEDAVAŞA YAŞIYORDUN VE KAYBETTİNĞİN İÇİNDİR. 3-MERAL HANIM'A TÜRK SİYASETİNİN ÇOK ACİL İHTİYACI VAR DİYOSUN GERİYE DÖNÜK O HAZİNEDEN YEDİĞİN PARALARI TEKRAR YEMEK İÇİN Mİ ?? 4 DİYOSUNKİ TAYYİP ERDOĞAN MİLLETİN ADAMI OLSAYDI EVET YÜZDE YÜZ MİLLETİN ADAMIDIR SİZİN GİBİ ÜLKE VE MİLLET DÜŞMANLARININ HASMIDIR DA ONDAN. 5- DİYOSUNKİ AK PARTİ ARTIK SAPITMIŞ SARHOŞ OLMUŞ MİLLETLE ALAKASI KALMAMIŞTIR YÜZDE YÜZ MİLLETLE ALAKALIDIR VE SİZİN TAPYİPLE VE BU ÜLKE İLE HİÇ BİR ZIRNIK MEFATİNİZ KALMADIĞI İÇİNDİR. BİZLER BİR VATANDAŞ VE BİR BİREY OLARAK 90 YILDIR İLK DEFA TÜRK MİLLETİNİN VE TÜRKİYE CUMHURİYETİNİN ZİRVE YAPTIĞINI VE TAYYİBİN SAYESİNDE BİR NUMARAYA DAĞORU GİTTİNİ SÖYLİYORUZ GEBERSENİZDE ZIBARSANIZDA BU SEVDA DEVAM EDECEK.BUNU BÖYLE BİLİN

BALTACI

bu da bizim anket CHP %25 + HDP %7 + AKŞENER % 3 +SAADET % 1 + DİĞERLERİ % 1 =MUHALEFET % 37

Misafir

gitsin yemeğini yapsın

Misafir

-Ekim ayı başında tüzük ve parti programı toplantısı için bir otelde kurucularımız ile toplanacağız diyorsunuz kasım ayı sonunda da dağıldık diyeceksiniz.