BIST 9.080
DOLAR 32,35
EURO 35,12
ALTIN 2.308,12

Meral Akşener'in partisinde 'bozkurt ve 'Başbuğ' yasağı

Meral Akşener'in liderliğinde kurulacak parti için Koray Aydın'ın katılımıyla çalışmalar hızlanırken amblem ve işaret için arayış sürüyor.

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 31 Adet Yorum
Kocareis

Bozkurtun yuvasi bellidir akillarindan bile gecirmesinler ulkucu mucadelesini yuvasinda yapar budaava agirdir budaava kutsaldir herkesin sirtlamasi mumkun degildir bence suruden ayrilani kurturkiye ham yapar.

Cansu

Milli sembolümüz bozkurda it diyenler aynada kendi suretini görmektedirler 🇹🇷

Misafir

Güzel bir yasak. Sizde soysuz namussuz fetullah gibi kafanızı sallayın sağa sola.

TRABZONLU !!!!!!!!

Mesela Parti,nin Amblem,i TUZLUK olabilir bence !!!!!!!!!

Farabi

Simdi bu fallik 2019 da Erdogan i devirmeyimi dusunuyor? Akli kisa avrat,. Insallah millet AKP ye yuklenirde en az %60 ininan Reis i baskan yapariz,sende havani aliveririsin.

ŞENOL

KORAYDA MERALIN ETEGİNİN ALTTINA İYİ YAKIŞTI CUK DİYE OTURMUŞ HAAA AMMA OLMUŞ.KK İLE FETÖ İLE ARTIK ABLEM OLAYINIDA ÇÖZER YAKINDA DERLEME MERAL

ASENA

ASENA KİM MERAL KUKLASI KİM GEÇİN BUNLARI. HAA BU ARADA ABLEMLERİ FETÖNÜN KANLI ELLERİ OLSUN İŞARETLERİDE BADEM BIYIK OLSUN.

Hakkı BULUR

Burada yorum yazanlar azıcık bilgili olmalı. Bazıları sadece ve sadece küfrediyor. Şurası unutulmamalıdır ki; Türkler, Ergenekon'dan çıkarken dişi kurdun (Asena'nın) gösterdiği yolu izlemişlerdir.

Misafir

SEN YİNE 3 HİLAL'İ KOY ANLAMINI BİLMİYORSUNUZ AMA....

Misafir

Sizler de iki elinizi havaya kaldırın ayı işareti yapın.

Cemil

Gerçek Ülkücüler asla ve asla bir kadının erkeğinin altına girmez

samet

MERAL AKŞENER KİM BOZKURT SELAMI KİM.BOZKURT İŞARETİ VERENİN YÜREĞİ VATAN AŞKIYLA ÜLKÜ AŞKIYLA DOLUDUR.ÜLKÜCÜLERİN DERLEME TOPLAMALARLA İŞİ OLMADI OLAMAZ DA.

Ayşenur

El işaretleri Fetö gibi burunlarını kaşımak olsun..

oe

Koray Aydın a kaldı ise vayy o partinin haline .

beyler beyi

ben bunların partisine yapılacak el hareketini buldum.toplumdada kesin kabül görür.

Fikri

Yalım Erezide alın partinize de palyaçoluğunuz tam tescilli olsun.Zaten Meral hanımın siyasi kültürü cindoruk ve yalım erezin siyasi kültürü kadardır.Yani sıfırdır sıfır.Boyunun ölçüsünüde ilk seçimde alıp kuyruğunu kıstırıp cindoruk gibi bir bilen edasıyla evine gidip çamaşır yıkayacaktır.Hoş siyaseti bu kadar beceriksizce yapan birinin yıkayacağı çamaşırdan da ne olur orası şüpheli ya neyse.

Şahin Kara

Kimden oy almayı planlıyorsunuz?

TÜRK EL SANATLARINI ÖNERİYORUM

FETÖ DESTEKLİ MERALİN PARTİSİNE ÖNERİLECEK PEK ÇOK TÜRK EL SANATI EL HAREKETLERİMİZ VAR.BEĞENDİĞİNİ ALIP KULLANSINLAR.MESELA SAĞ ELİN BAŞPARMAĞI İŞARET PARMAĞININ ARASINDAN GEÇİRİLEBİLİR VEYA SAĞ EL AÇIK VAZİYETTE SOL EL YUMRUK OLARAK ÜZERİNE VURULABİLİR.TAKDİR MERAL HANIMIN.

ihsan

meral fetö size donunu göndermedimi onu işaret edin

Misafir

Ne var bunda şaşıracak, bu Selanikli hiç bir zaman ne Ülkücü oldu nede Türk.

salhor

Akşener'in oğlu GEZİCİ idi ve bununla iftihar eden bu hanım, bütün proğramlarında, TAKSİM'in ve Türkiye'mizin Gezi olayları sırasındaki resimlerini kullansın arka pilanda. MHP'li sayısız dostumun büyük çoğunluğu Gezi olaylarında Erdoğan gidici diye sevinmişlerdi. Onlar da CEHAPE ve PKK-FETÖ ile aynı çuvala girdiler. Tertemiz ülkücü kardeşlerim, bu tür azgınlıklardan münezzehtirler. Ülkücü demek, disiplinli, samimi, ahlaklı milliyetçi demektir. 15 Temmuz'daki alçak saldırılara göğsünü siper edenler de onlardır. İki AKP'li genç akrabam, Genelkurmay'a girmeye çalışan ülkücüler arasındalardı. Çocuk sonradan dedi ki "Dede, biz duvara gelip dayandık ve durduk. Ötesini ancak Ülkücüler yapabilirdi." İşte ülkücü onlardır. Akşener de kim oluyor?

A. Kar

Benim önerim: FETÖnün ağlayan resmini logo yapsınlar, her toplantıda onun gibi ağlayarak konuşsunlar ve de diğer partilere her mitingde beddua etsinler.

ekerol

Haşhaşi sürüsü, Hainlerin son umudu, Merak etmeyin o sandıklara sizi de büyük zevkle gömeceğiz.

Misafir

Geleceği olmayan bir parti ..Fazla ciddiye almiyorum

Misafir

merkez parti,merkez parti gibi davranmalıdır.merkez partinin ideolojilerle işi olmaz.başarılar,saygılar.