BIST 9.645
DOLAR 32,55
EURO 34,88
ALTIN 2.429,70

Meral Akşener'den flaş Afrin sözleri!

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Zeytin Dalı Harekâtı'nın siyasi malzeme haline getirilmemesi gerektiğini belirterek, "Türkiye bir askeri müdahale yapıyor. Birincisi; çok konuşmayacaksınız. İkincisi; askeri müdahaleyi siyasi malzeme haline getirmeyeceksiniz. Üçüncüsü; her türlü desteği vereceksiniz. Beli çökertilmiş denilen bu ordu, Türk ordusu, Peygamber Ocağı hem seni hem Türkiye'yi kurtarıyor" dedi.

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 8 Adet Yorum
İbretlik

Boş kadınmış, nasıl bir gazap yüklendiki uçuruma doğru yuvarlanıyor. No oldum deme ne olacağım derler ya, ,

Hakkı

Meral hanım ne diyorsa o!

Misafir

teyze, aman sözlerine dikkat et. sana iltifat ederek yaşına hürmeten teyze diyoruz. başka şey de deriz. sakın bizi rencide etme.

Mahoni amca

A be ablacığım söylediklerinle yaptığın birbirine ne kadar zıt. Böyle konuşmakla kendin siyasi malzeme olarak kullanmışsın. Seni görende türk ordusu kendi kafasına göre afrine girdi zanneder. Tabikide siyasi iktidarın , hükümetin harekatıdır bu. Hazmedemediysen soda iç

DEĞİŞİM GEREK.......

İYİ PARTİ GELECEK,BAHÇELİ AKP YE GEÇECEK,BİZDE OH DİYECEĞİZ..

taşeron işci

helal başkan bozkurtlar sayende zincirden kurtuldu özgürlüğe kavuştu allah diğerlerinide kurtarsın...ne diyor mehmet akif,ben ezelden beri hüryaşadım hür yaşarım hangi çılgın bana zincir vuracakmış şaşarım,allah diğer zincire vurulmuşları,kandırılan hükümetin peşinden gitmeyi ayırmayı nasip eylesin ....helal başkan

hakan

lakin 2.madde 3.madde ile çelişiyor. yani gören gözler için

Ya Devlet başa ya kuzgun leşe

Başaramadın MHP yi dağıtamadın, başaramayacak zaman içinde sende yok olup tarihin tozlu raflarında çirkin bir dosya olarak sende yerini alacaksın.

  • 1